Hur man bygger en auto kycklinggård i minecraft

ThisWill lär dig hur man bygger en automatisk kycklinggård i minecraft som kommer att producera kokad kyckling. För att starta det, behöver du ett bröst, två dispensrar, ett mattan block, en platt, två hoppare, åtta glasblock, en hink lava, två redstone damm, en komparator, två observatörer, vissa byggstenar (som kullersten) , några avelfrön, och några kycklingar. Du behöver också ett område där du kan bygga din gård, som är 3 kvarter bred, 6 kvarter djupa och fem kvarter långa. Belysa det omedelbara området med facklor, glödsten eller andra luminescerande föremål för att förhindra fientliga mobs från att gyna i eller runt din gård.

Steg

  1. Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 1
1. Placera bröstet på marken. Du måste kunna komma åt det här bröstet när din gård är klar för att få din kokta kyckling.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 2
    2. Placera en behållare som matar in i bröstet. Sätt i behållaren i rymden strax bakom bröstet så att dina livliga föremål kan flytta till det (du kan behöva trycka på Flytta Medan du klickar för att kunna ändra riktningen rör sig behållaren. De Shift + Klicka Kommando gör att du kan placera block på aktiva block utan att öppna dem).
  • Bild med titeln Build a Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 3
    3. Placera ett byggsten bakom behållaren. Du har nu ett 1x3 rutnät.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 4
    4. Placera 2 dispensrar ovanpå byggstenen mot bröstet. Detta lager är 3 kvarter djupt hittills.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 5
    5. Placera en platta på din behållare. Detta block är bara halva tjockleken på ett normalt block så att det kan samla in saker ovanpå plattan.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 6
    6. Placera en behållare bakom det första lagret av dispenser. Utrymmet under den nysidiga behållaren är tomt för nu.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 7
    7. Placera en matta över behållaren. Mattan hindrar kycklingarna från att flytta eller falla genom behållaren.
  • Bild med titeln Build a Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 8
    8. Placera ett byggsten bakom behållaren, på det första lagret. Eftersom det första skiktet under behållaren är tomt kommer blocket också att vara på det första lagret.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 9
    9. Placera en komparator ovanpå byggstenen du bara satte ner. Det här ser inte ut som det tar upp hela blockutrymmet, men det tomma området ovan anses det här blocket.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 10
    10. Placera en observatör ovanpå komparatorn. Du har nu ett tomt block mellan din komparator och den bästa dispensern på den andra kolumnen.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 11
    11. Lägg till glasblock till vardera sidan av mattan. Observatören och dispenserblocken täcker framsidan och baksidan av mattan, så du måste lägga till två glasblock till vardera sidan av mattan.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 12
    12. Täcka resten av området med byggstenar. Encase resten av byggnaden med byggstenar, men se till att du lämnar mittblocket tomt så att du kan lägga kycklingar inuti det.
  • Börja med två kycklingar och låt dem rasa tills du får 24 kycklingar.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 13
    13. Stäng toppen med ett annat observatörsblock och förstör det övre lagret av byggstenar. När du har 24 kycklingar, placera ett observatörsblock mot bröstet och använda en yxa för att förstöra dina byggstenar.
  • Du borde ha dina 24 kycklingar i det tomma blockutrymmet med ett observatörsblock på toppen, två glasblock runt utsidan och en dispenser och behållare framför och bakom.
  • Bild med titeln Build a Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 14
    14. Placera Redstone damm på blocken framför och bakom observatörsblocket och förstör resten av dina överskottsblock. Detta inkluderar byggstenen bredvid din dispenser och behållare till marknivå.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 15
    15. Lägg till glasblock två lager högt runt behållaren. Se till att du lämnar området ovanför behållaren tomma.
  • Bild med titeln Bygg en Auto Chicken Farm i Minecraft Steg 16
    16. Lägg till en lava hink till dispensern. Klicka på dispensern för att interagera med den och dra upp ett 3x3 galler. Sätt lavan i mitten av gallret.
  • Eventuella ägg dina kycklingar låg kommer att flytta in i bottendispensern, vilket kommer att flytta dem till det andra öppna utrymmet där vuxna kycklingar kommer att stöta på lavan. De vuxna kycklingarna kommer att skapa kokt kött som kommer att släppa på plattan, vilket kommer att flytta in i bröstet via den lägsta behållaren.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande