Hur man väljer en nerf-pistol för din spelstil

Battling för Ultimate Supremacy har aldrig varit roligare. I åratal har Nerf hjälpt vänner att löna blodlösa kriger mot varandra från komforten i sina egna vardagsrum. Men innan du kan dominera på slagfältet måste du veta vilka vapen som är mest lämpade för dina strategier som spelare. Tänk på faktorer som storlek, ammunitionskapacitet, avfyrningshastighet och intervall när du slår dig själv för kamp.

Steg

Del 1 av 3:
Med hänsyn till din önskade spelstil
  1. Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 1
1. Kör och pistol. Kasta dig orädd i kampens värme. Vänta inte på att dina fiender ska ta kampen mot dig - gå ut och ta den till dem! Spelare som tar kommandotillvägagångssättet står inte längre för mycket och går bättre med pistoler som skjuter snabbt, ladda om enkelt och ha en hög ammunition.
  • Om du planerar att hoppa i de tjocka sakerna, ta en pistol med en snabb eldhastighet som kan hålla mycket dart, som retalatorn (helst med en trumma) eller Rapidstike ECS-18. Om du vill använda anpassningsbara vapen, använd Stryfe eller Modulus ECS-10 Blaster
  • Var noga med att packa ett sekundärt vapen, t.ex. störaren för när din huvudpistol går ut ur ammunitionen. Hemliga vapen som modulbeståndet, skott och greppblaster är också bra om din sekundära och primära löper ut ur ammunitionen.
  • Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 2
    2. Spela defensiven. Häng tillbaka och försvara hemmabasen eller behåll kritiska vägar som omfattas av att lägga ner en snabb defensiv eld. Defensiva spelare tenderar att lägga upp på ett ställe och upprätthålla en begränsad rörelse inom området. För dessa människor kommer vapen som eldar i kraftfulla utbrott på nära håll vara idealiska. Prova den klassiska Nerf Ballzooka om du vill packa en stans, eller de två skottet och det är ett skott kusin hjärnan.
  • Monterade maskinpistoler och tungt artilleri som Rhino-Fire (Obs! Denna blaster sylt ofta) med stora tidskrifter är idealiska för defensiva spelare.
  • Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 3
    3. Lie i väntan som en sniper. Om du spelar i ett mer öppet utrymme har du möjlighet till a "prickskytt". Nerf "prickskytt" Rifles brandar inte dart från lång sikt eller med större precision än vapen och pistoler. Utpekade modded snipers kan vara en stor tillgång för att säkra seger i ett nerfkrig, särskilt när du spelar med stora lag. Longshot CS-6 (speciellt modifierad) anses allmänt som Nerfs mest rundade snipermodeller, men du kan också gå bra med tystnaden och utbudet av en båge och pil, som den snygga och minsta mega-blixtbågen eller biffigare Mega thunderbow. Vissa tvärbågar som elitbulten är också något mer exakta med en hög kapacitet. Du kan också vara en sniper för försvar. Om du är ute av dart, ha en tidning / klipp påfyllning och om du har lagrings lager, lagra en tidning i den. Om din sniper är helt ute av ammunitionen, ha en exakt pistol eller till och med ett tyst strejkblåsning. Några exempel på exakta pistoler är falconfire, eldstrejk och klart skott.
  • Patientspelare med bra syfte gör de bästa snipersna.
  • När du snipar, håll dig dolt för att undvika att tvingas till en showdown.
  • Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 4
    4. Vara mångsidig. Gör lite av allt. Springa, hoppa, ta omslaget, slå från ett säkert avstånd eller gå nära och personligt för att göra din skada. Även om olika NERF-vapen har olika funktioner och egenskaper, det handlar mer om hur du spelar spelet. Om du bara är i den för att ha en bra tid, kan du göra nästan vilken typ av pistol som helst för dig.
  • Enklare är bättre för spelare som ofta spelar många olika roller.
  • Nerfs Zombie Strike Line ger bra goda vapen, med genomsnittlig sortiment, anständigt ammunition och enkla avfyrningsmekanismer.
  • Del 2 av 3:
    Välja ett primärt vapen baserat på individuella specifikationer
    1. Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 5
    1. Välj en pistol av lämplig storlek. När du har din spelstil eller roll som en del av ett lag som tas ut, utrusta en pistol av rätt storlek för att hjälpa dig att uppnå ditt uppdrag. Tungt beväpnade defensiva eller stationära spelare kommer att kunna utnyttja tyngre vapen som N-Strike Vulcan, Stampede eller Doominator Blaster, medan spelare som behöver vara mobil och snabb på fötterna bör välja mindre skrymmande vapen som eliten Retaliator eller starkarm.
    • Nerf pistoler kan bli ganska tunga. N-Strike Stampede ECS, till exempel, väger in på en hel del 5 pund. Detta kan göra dem svårt att använda effektivt om du tenderar att vara snabbare på dina fötter.
  • Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 6
    2. Bestäm hur mycket ammunition du behöver bära. Se till att du har tillräckligt med ammunition för att överleva rundan. Snipers och spelare som väljer sina skott noggrant kommer att kunna få med vapen som håller färre dart. Kör-och-pistolerna kommer dock att vilja antingen lagra extrapatroner eller arma sig med en högkapacitetsbrottsmaskin som Vortex Pyragon Blaster eller den fruktade Lawbringer.
  • Ladda upp på extra Nerf-tidskrifter (säljs separat) så att du kan ladda om Mid-Game
  • Vissa nerfblåsare som störaren och Hammershot är cylinderbelastad, vilket betyder att det är lätt att skopa darts direkt upp från marken om du behöver enkelt ladda om på platsen.
  • Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 7
    3. Attack från Long Range. Varför rusa in och riskera en make-troe sug-tippad undergång när du kan hämta dina vänner från över bakgården? Ställ in en sniperpost och utmana Havoc på dina fiender långt borta. Long-range vapen som den 3D-tryckta Caliburn, longshot (speciellt modded) eller till och med en Nerf-båge och pil kan hjälpa dig att uppnå denna prestation medan du sätter dig på medellång till låg risk.
  • Modded long-range vapen kan skicka dart som flyger upp till 100 meter.
  • Om Nerf Blaster inte är modifierad men dess sortiment är hög då kan det nå maximalt 65 till 100 fot. Genom att använda eventuellt tillgängliga modgivertillbehör, t.ex. starkare fjädrar, kan sortimentet av varje modell ökas upp till 65 till 100 fot på grundval av deras modkapacitet.
  • 4. Använd två vapen samtidigt. Du har två händer - varför inte använda två pistoler? Hämta bara ett extra vapen och håll de utlösande fingrarna som arbetar övertid. Prova det med mindre, lättare att hantera sidearms som Hammershot, Stryfe, eller till och med primära vapen som slingfire och hyperfire. Vad du saknar ammunition och precision, kommer du att göra för att ha två av dem. Även om detta kommer att kräva att du kan bära och ladda om dem, vilket är ganska krångel.
  • Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 8
    1. 1
    2. Ta dig tid att ställa upp dina skott. Det kan vara lätt att bränna genom ammunition när du slår slarvigt två vapen på en gång.
    Del 3 av 3:
    Välja sekundära vapen
    1. Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 9
    1. Håll en sidearm som en säkerhetskopia. När de stora blastarna går ut ur ammunitionen måste du hålla en mindre sidearm på dig att stanna i spelet. Det här är när pistolstilskyttarna är till nytta. Tuck en sidostrike, cyklonskock eller skott ex-1 i ditt midjeband och byt ut när ditt primära vapen spenderas eller upplever en olycklig men oundviklig sylt. Det kan bara vara det som låtsas - sparar ditt liv!
    • Se till att du sparar några dart för din sidearm. Många av de mer kompakta Nerf-blasterna håller bara mellan 1-3 dart.
    • Dessa typer av blaster är enklare att dual-wield, förutsatt att du har möjlighet att bära dem.
  • Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 10
    2. Ta ut fiender smidigt med en pil och pil. Välj en pil och pil över en punkt-och-shoot-enhet i situationer där du måste vara snabb, tyst och dödlig. Nerf bågar skjuter lång, snygg "pil" dart imponerande långa avstånd med pinpoint noggrannhet. Den ursprungliga NERF-bågen och pilen kan elda cirka 60 meter (18.3 m), medan den avbrutna Rebelle Platinum Bow-modellen skulle ha lanserat pilar upp till 100 meter (30.5 m)!
  • Ritningen och avfyrningsverkan av en båge gör betydligt mindre ljud än vanliga blaster, vilket ofta klickar högt när de skjuter.
  • Båge och pil launchers gör utmärkta val för snipers.
  • Bild med titeln Välj en Nerf-pistol för din spelstil Steg 11
    3. Skydda din bas till varje pris med en maskingevär. Om allt annat misslyckas, klippa ner tävlingen med en av Nerfs patenterade massförstörelsevapen som Vulcan EBF-25 eller Rhino-Fire Blaster. Dessa vapen har högkapacitetslastare som rymmer upp till 25 dartproblem och kan till och med monteras så att du kan blockera hallar och andra fästningar med en torrent av nådelös skum mayhem.
  • Nerf maskinpistoler kan skjuta med en hastighet av en dart per sekund.
  • På grund av deras komplexa mönster och mängden ammunition de behöver, tenderar maskinpistolmodellerna dyrare.
  • Bild med titeln Välj en Nerf pistol för din spelstil Steg 12
    4. Överväg att använda "bladade" vapen, några exempel är: Warlock Axe, Swift Justice, Vigilance, Marauder Longsword, Vendetta Doublesword, StrikeBlade och kanske till och med ett anpassat skumvapen. Lägg till lite sort till dina spel genom att ha alla byta till ett Nerf-svärd eller battleaexe för nära kvartalsbekämpning. Nerfs nya linje av melee vapen är gjutna från en enda mjukt, starkt skum som säkert tillåter spelare att bashera varandra till sitt hjärta innehåll. De kan vara fastspända till spelarens rygg och används förutom eller i stället för pistoler och andra sidlarm. Bäst av allt, de går aldrig ut ur ammunitionen.
  • Koppla ett svärd med ett överfallsvapen som demolisher för att bli ostoppbar i varierade eller hand-till-hand-kamp Skärmade.
  • Kom med dina egna regler för hur svärd och axlar kan användas i strid.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ha några Nerf Wars med dina vänner att ta reda på vilka vapen som är mest lämpade för din spelstil.
  • Om du spelar med lag, tilldela en annan position för varje spelare baserat på deras styrkor och preferenser.
  • Om du slår ofta, skapa en robust kartongsköld, glöm inte att följa spelreglerna för att ha en sköld.
  • Ha så kul! En spontan Nerf brandbekämpning är ett bra sätt att lysa upp någons dag.
  • En triad ex-3 är alltid bättre än en jolt ex-1 - det passar fortfarande i de flesta fickor men kan skjuta fler dart.
  • Särskilda taktiska västar kan köpas som rymmer extra ammunition och tillåter dig också att höja vissa vapenmodeller.
  • Om du vill vara en sniper, tejp eller din kikare på ett teleskop.
  • Om du är dålig på att sikta, försök att träna på mål.
  • Varningar

    Du kan förlora dart när du spelar ett Nerf-krig, om alla arbetar för att leta efter dem, kommer du att förlora lite till ingen.
  • Syft aldrig efter ögonen eller andra känsliga områden när de spelar med Nerf-vapen. Nerf Dart är utformade för att förhindra skada, men du vet aldrig när du kan oavsiktligt få en strängning på fel ställe.
  • Skjut aldrig någon som inte är involverad i något nerfkrig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande