Hur man beatbox

Det är förståeligt att många individer skulle vilja Beatbox samt S & B. Det kan tyckas vara en skrämmande uppgift först, men beatboxing är inte så annorlunda än det normala mänskliga talet. Du måste bara börja utveckla en rytmisk känsla, och du måste betona uttalet av vissa bokstäver och vokaler tills du kan prata i beatbox-språket. Du börjar först med grundläggande ljud och rytmer, och sedan gå vidare till mer sofistikerade mönster som du blir bättre och bättre.

Steg

Del 1 av 5:
Grundläggande beatbox tekniker
  1. Bild med titeln Beatbox Steg 1
1. Förstå att det finns många ljud att behärska. För att komma igång bör du behärska de tre grundläggande ljuden av beatboxing: den klassiska sparktrumman {b}, hi-hat {t} och den klassiska snare trumman {p} eller {pf}. Öva att kombinera ljuden i en 8-beat rytm så här: {B T PF T / B T PF T} eller {B T PF T / B B PF T}. Var noga med att få timing rätt. Börja långsamt och bygga upp hastigheten senare.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 2
    2. Öva den klassiska sparktrumman {b}. Det enklaste sättet att göra den klassiska sparktrumman är att säga brevet "b." För att göra det ljudet och punchier måste du göra det som kallas en läppsoscillation. Det är här du låter Air vibrera genom dina läppar - lite som "blåser en hallon." När du kan göra det gör du en mycket kort läppsoscillation.
  • Gör B-ljudet som om du säger B från ordet Bogus.
  • Den här gången, med dina läppar stängda, låt trycket bygga upp.
  • Du måste styra utgåvan av dina läppar tillräckligt för att låta dem vibrera under en kort tid.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 3
    3. Försök sedan att duplicera Hi-Hat {T}. Göra en enkel "ts" ljud men har tänderna stängda eller lätt stängda. Flytta spetsen på tungan framåt bakom dina främre tänder för ett tunt hattljud och till den traditionella T-positionen för ett tungt hattljud.
  • Andas längre för att skapa det öppna hattljudet.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 4
    4. Prova successiva eller avancerade hi-hattar. Du kan också göra successiva hi-hattar genom att göra en "tktktktk" ljud, med hjälp av mitten av din tunga för att göra "k" ljud. Du kan göra ett öppet hi-hat ljud genom att dra ut andan i "ts" Hi-hat, så det är mer som "tssss" För ett mer realistiskt öppet dörrljud. Ett annat sätt att producera ett realistiskt höghatt ljud är att göra en "ts" Ljud med dina tänder knutna.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 5
    5. Försök att ta itu med den klassiska snare trumman {p}. Det enklaste sättet att göra ett klassiskt snare ljud är att säga brevet "P."Men att göra ett" p "ljud är för tyst. För att göra det högre kan du göra flera saker: den första är att göra en läppsoscillation. Det är här du trycker på luften ur dina läppar som gör att de vibrerar. Den andra är där du andas ut samtidigt som du gör ett [pH] ljud.
  • För att göra "P" -ljudet mer intressant och mer snare-liknande, lägger de flesta beatboxers ett andra fricativ (kontinuerligt) ljud till det ursprungliga "P" -ljudet: pf ps psh bk.
  • Variationen {PF} liknar bastrumman, bara du använder fronten av dina läppar istället för sidan, och du stramar dem mer.
  • Dra dina läppar i lite så att dina läppar är dolda, som om du inte hade några tänder.
  • Bygga upp lite lufttryck bakom de dolda läpparna.
  • Sväng dina läppar ut (inte bokstavligen svänga) och strax innan de återvänder till sin normala position (Un-dold), släpp luften med ett "P" -ljud.
  • Omedelbart efter att du släppte luften och få "P" -ljudet, dra åt bottensläppen mot dina bottenänder för att göra en "ff" ljud.
  • Del 2 av 5:
    Intermediate Beatbox tekniker
    1. Bild med titeln Beatbox Steg 6
    1. Öva tills du är redo för mellanliggande tekniker. Efter att ha behärskat de tre grundläggande Beatbox-ljuden är det dags att flytta på dessa mellanliggande tekniker. Dessa kan vara lite svårare, men träning gör perfekt.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 7
    2. Utveckla ett bra bass trumma ljud. Detta görs genom att trycka på dina läppar tillsammans och bygga upp tryck med din tunga och käke, och trycka tungan framåt från baksidan av munnen och stänga din öppnade käke samtidigt. Låt dina läppar delas mot sidan för ett ögonblick så att luften kan fly, och det ska göra ett bassrumsljud. Du vill lägga till tryck med dina lungor, men inte så mycket att du har ett luftigt ljud efteråt.
  • Om du inte gör tillräckligt med basljud måste du slappna av dina läppar. Om ditt ljud inte gör ett bastrumsljud alls, måste du strama dina läppar, eller se till att du gör det ut till sidan av dina läppar.
  • Ett annat sätt att närma sig det är att säga "puh." Ta sedan av "uh" Så att allt du hör är den första attacken på ordet, så att det kommer ut som en liten puff. Prova din svåraste att inte låta någon av "uh" Ljudet kommer ut, och försök också att inte ha något ljud eller luftljud med det.
  • När du känner dig bekväm med det, kan du enkelt dra åt dina läppar och tvinga en större mängd luft genom dina läppar för att göra en större ljuddäcktrumma.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 8
    3. Utforska andra sätt att göra ett snare ljud. Ta med tungan på din mun och bygga upp tryck med tungan eller lungorna. Använd tungan om du letar efter snabbhet, eller använd dina lungor om du vill andas in samtidigt som du gör ljudet.
  • Försök säga "pamp," gör "fs" sluta bara en millisekund eller så efter "f." Lyfter hörnen av munnen och håller dina läppar riktigt täta när du gör det första "f" kommer att hjälpa det att låta mer realistiskt. Du kan också använda samma teknik för att ändra den uppenbara tonhöjden av snaren.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 9
    4. Lägg till en trummaskin Snare ljud till blandningen. Först säga "ish." Försök sedan säga "ish" utan att lägga till "sh" I slutet går igen bara för den ursprungliga attacken. Gör det väldigt staccato (kort), och du borde få en slags grunt på baksidan av halsen. Tryck lite när du säger det, så att det har en stor, accenterad attack.
  • När du är bekväm med det, lägg till "sh" i slutet och du får ett synth-liknande snare ljud. Du kan också arbeta med att flytta grunt så att det känns som att det kommer från toppen av halsen, för ett högre trumljud, eller så att det känns mer som det kommer ut ur den nedre delen av halsen, för en lägre trumma ljud.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 10
    5. Lägg till en spit snare. Spytten Snare används mestadels i fälla slår eftersom det är en mycket skarp och snabb snare. Du kan också hum på samma gång som det här ljudet, så att du kan lägga till lite musikalitet till din arsenal. Men det här ljudet är ganska frustrerande att lära sig så vara tålmodig.
  • Det finns tre variationer av spytten snare: toppläpp, mittläpp och bottenläpp. De varierar inte mycket i ljud och de är gjort på nästan samma sätt, men vissa tycker det är lättare att göra andra. Försök och hitta vilken som passar dig mest.
  • För att göra det högsta IP-snaren kräver att du fyller din topp eller bottenläpp med luft (beroende på vilken du valde). Därefter trycker du långsamt ut luften. När du kan göra det, tvinga snabbt luften, det är spettet snyggt.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 11
    6. Glöm inte den krasch Cymbal. Detta är en av de enklare ljuden att göra. Viskning (säg inte) stavelsen "kish." Då, gör det igen, men den här gången knyter dina tänder och tar vokalen ut, går från "ch" direkt till "sh" utan liten eller ingen övergång, och du har en grundläggande krasch cymbal.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 12
    7. Göra plats för den omvända cymbal. Placera spetsen på tungan så att den berör den plats där dina tänder möter din smak. Håll dina läppar ungefär en halv tum från varandra, andas i kraftigt genom din mun. Lägg märke till hur luften blåser förbi dina tänder och tunga och gör ett slags litet rusande ljud. Då andas i kraftigt igen, och den här gången stänger dina läppar när du andas in - de borde känna att de är slutna stängda, utan att göra ett poppande ljud.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 13
    8. Glöm inte att andas! Du skulle bli förvånad över antalet mänskliga beatboxers som passerar ut eftersom de glömmer att deras lungor behöver syre. Du kanske vill börja med att integrera andan i takten.Så småningom får du en hel del av lungkapacitet Under hela din övning.
  • En mellanliggande teknik är att andas in under en tunga snare, eftersom det kräver minst lungkapacitet. En expert kommer att ha långsamt utövat andning medan han slår tillbaka varje ljud (se föregående steg), vilket därigenom separerar andningen från takten, vilket möjliggör flera typer av basljud, snöre ljud, och till och med några hi-hat låter att fortsätta utan paus.
  • Som ett alternativ till andningsövningar finns det många ljud som kan göras andas inåt, såsom variationer på snare och handclap-ljud.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 14
    9. Utveckla din inåtljudsteknik. En sak som pussel människor är hur Beatboxers kan beatbox under lång tid utan att faktiskt ta andan. Tja, svaret är att göra ett ljud och andas in på samma gång! Vi kallar dessa inåtljud. Vad är mer, som du kommer att upptäcka, är några av de bästa ljuden gjorda så här.
  • Det finns många sätt att göra inåtljud. Nästan varje ljud som kan göras utåt kan göras inåt - även om det kan ta lite övning för att få det rätt.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 15
    10. Håll mikrofonen ordentligt. Mikrofon teknik är mycket viktigt för att utföra eller om du bara vill förbättra ljudet som görs av din mun. Och det finns olika sätt att hålla mikrofonen. Medan du bara kan hålla mikrofonen, som du skulle med att sjunga, finner några beatboxers att sätta mikrofonen mellan din ring och mittfingrar och sedan gripa den med dina första två fingrar ovanpå lampan och tummen på botten resulterar i en renare , mer skarpt ljud.
  • Försök att inte andas in i mikrofonen medan du beatbox.
  • Många beatboxers levererar en dålig föreställningar eftersom de håller mikrofonen felaktigt och därmed misslyckas de med att maximera de ljud som de producerar.
  • Del 3 av 5:
    Avancerade Beatbox-tekniker
    1. Bild med titeln Beatbox Steg 16
    1. Fortsätt träna tills du är redo för avancerade färdigheter. När du har förvärvat grundläggande och mellanliggande färdigheter är det dags att lära sig några avancerade tekniker. Oroa dig inte om du har problem med att plocka upp dem direkt. Med övning kan du göra dem så småningom.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 17
    2. Utveckla ett svepande basrumsljud (detta är också känt som en läppsoscillation) (X). Detta bör användas istället för en bastrumma. Det tar ungefär 1 / 2-1 slag för att utföra. För att göra en svepande bastrumma, börja ut som om du ska göra en bastrumma. Låt sedan läpparna lossna så att de klappar när du trycker på dem, och se till att fokusera vibrationen på framsidan av läppen. Tryck sedan på spetsen på tungan till insidan av dina nedre tänder och tryck framåt för att utföra tekniken. Olika ljud och platser kan skapas genom att säga brev medan du andas ut som "och" sh ".
  • Bild med titeln Beatbox Steg 18
    3. Arbeta på en Techno Bass-teknik (U). Detta görs genom att göra en "oof" ljud, som om du bara har slagit i magen. Gör det medan du håller din mun stängd. Du borde kunna känna det i bröstet.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 19
    4. Lägg till en techno snare till mixen (g). Detta görs på samma sätt som Techno Bass, men placera din mun som om du skulle göra en "shh" ljud. Du får fortfarande basljudet under.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 20
    5. Glöm inte grundläggande skrapa. Detta görs genom att reversera luftflödet av någon av de tidigare teknikerna.En vanligt missförstådd teknik, skrapar innebär olika tunga och läpprörelser beroende på det instrument du försöker "repa" med. För att förstå bättre, registrera dig själv lägga ner ett slag. Använd sedan ett musikprogram, som Windows Sound Recorder, lyssna på det i omvänd.
  • Att lära sig att efterlikna de reverserade ljuden dubblerar bokstavligen dina kända tekniker. Försök också att göra ljudet och sedan omvänd omedelbart efteråt (ex: ett basljud följt av dess omvänd i snabb följd gör standarden "repa" ljud).
  • Crab Scratch:
  • Lägg ner tummen. Öppna handen upp och lägg fingrarna 90 grader till vänster.
  • Gör dina läppar tätt. Lägg din hand på dina läppar med dina läppar ut dem rätt nära tummen.
  • Suga i luften. Det borde göra ett varpljud som en DJ.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 21
    6. Arbeta på jazzborstar. Blåser lätt ut genom munnen medan du försöker bibehålla brevet "f." Genom att blåsa lite hårdare på beats 2 och 4 har du accenterna.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 22
    7. Lägg till en rimshot. Viska ordet "kaw," Sedan säg det igen utan att låta någon av "aw" genom. Tryck på "k" lite svårare och du får en rimshot.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 23
    8. Använd tunga bas. Tongue Bass är en mycket mångsidig, men lätt teknik att lära sig. Ett sätt att lära sig att använda det här är att rulla din "RS". När du väl lär dig att rulla din "RS" lägger du till mer tryck för att skapa ljudet.
  • Ett annat sätt att lära detta är att placera din tunga strax ovanför den svåra delen ovanför dina tänder och andas - det finns många variationer till den här tekniken, som tänder bas, vilket är en typ av tungbas där du lägger tungan direkt på din tänder.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 24
    9. Lägg till en Click Roll (KKKK). Det här är en mycket svår teknik att utföra först, men när du vet hur kan du använda den som helst. För att börja, placera tungan så att den högra (eller vänster, beroende på preferens) är vilande ovanför där dina tänder möter ditt tuggummi. Dra sedan baksidan av tungan mot toppen av halsen för att göra en klickrulle.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 25
    10. Öva humming baslinjen och beatboxing på samma gång. Denna teknik är inte så svår som sjunger, men när du bara börjar, är det lätt att gå vilse. För att börja måste du först inse att det finns två sätt att hum: en är från halsen (säg "ahh") och den andra är genom näsan ("mmmmmm"), vilket är betydligt svårare att vänja sig men oändligt mer mångsidigt.
  • Nyckeln till humming och beatboxing samtidigt är att börja med en baslinje eller melodi i åtanke. Lyssna på rap krokar, oavsett om de är hummed eller inte (till exempel, lyssna på parlamentet funkadelics "Ficklampa" och öva humming melodin, försök sedan beatboxing över toppen av James Brown är också bra för melodier).
  • Skur din musiksamling för baslinjer och melodier till hum, försök sedan lägga några av dina slag eller någon annans slår över den. Det är nödvändigt att lära sig att humma en melodi eller baslinje av flera anledningar, speciellt om du planerar att lära dig att börja sånga. Detta är området för beatboxing som tar lite originalitet!
  • Om du har försökt att beatbox och hum samtidigt måste du ha insett att du har förlorat en del av din kompetens med vissa beat-tekniker (Techno Bass and Techno Snare är allvarligt begränsade, liksom klickrullen blir , om inte helt oanvändbart, mycket svårt att höra).Lära sig vad som fungerar tar tid och övning.
  • Om du någonsin befinner dig i en Beatbox-slag, glöm inte det medan din uthållighet och hastighet är viktig, kommer du alltid att vinna med nya och intressanta melodier och baslinjer.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 26
    11. Du måste träna också en humming. Detta är en avancerad teknik som inte används i stor utsträckning i beatboxing. Det finns flera resurser tillgängliga om hur man sjunger / hum inåt.För beatboxing, när du behöver andas riktigt dåligt, kan det vara en bra idé att huminåt. Du kan alltid fortsätta humming samma melodi, men tonhöjden (anteckning) kommer att förändras drastiskt.
  • Med praktiken kan du korrigera denna tonhöjd i viss utsträckning, men många slagboxningsexperter som använder inåt humming bestämmer sig för att byta melodi när du byter från utåt humming till inåt humming.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 27
    12. Att lägga till trumpetljud är ett bra sätt att blanda upp det. Hum falsetto (det är högt pitched - som Mickey Mouse). Nu, lyft baksidan av tungan för att göra ljudet tunnare och skarpare. Lägg till en lös, läppsoscillation (klassisk sparktrumma) på framsidan av varje anteckning. Stäng sedan dina ögon, låt riva och låtsas att du är Louis Armstrong!
  • Bild med titeln Beatbox Steg 28
    13. Öva sång och beatboxing på samma gång. Nyckeln är att ställa upp konsonantljud med basen och vokalet låter med snaren. Stör inte att lägga till en hi-hat, eftersom även de bästa beatboxersna har problem i det avseendet.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 29
    14. En annan avancerad variation är att skapa en warped dubstep sopa. Detta är känt som halsbas. Börja med att låtsas att rensa slem från halsen eller växa som ett djur. Det resulterande ljudet kommer att skrapa, så justera baksidan av munnen tills du får en stadig tonhöjd.När du har uppnått detta, för att göra de svepande ljuden, flytta formen på munnen och det kommer att förändra timbre medan du behåller tonhöjden.
  • Du kan ändra tonhöjden genom att ändra vibrationen i olika delar av halsen. Två variationer av detta är vokalbassslinje- och vibrationsbasen. Den vokalbassslinje använder halsbasen och använder din egen röst på egen tid. När du hittat harmonin mellan de två ljuden kan det lägga till ett användbart lager för att sjunga och beatbox samtidigt.
  • Varning: Att göra detta för en längre tid kan orsaka tillfällig inflation. Kom ihåg att dricka mycket vatten.
  • Del 4 av 5:
    Singing and beatboxing
    1. Bild med titeln Beatbox Steg 30
    1. Sjunga och beatbox. Sång och beatboxing samtidigt kan tyckas som en omöjlig uppgift (speciellt först). Men det är faktiskt ganska enkelt. Nedan är ett arbetsprov som hjälper dig att komma igång. Du kan använda den här grundläggande tekniken och anpassa den senare till någon sång.
    • (b) Om din (PFF) mor (b) (b) på (b) (PFF) LY visste (b) visste (PFF) ("Om din mamma bara visste" av Rahzel).
  • Bild med titeln Beatbox steg 31
    2. Lyssna på låtar. Lyssna på den sång du vill beatbox till några gånger för att ta reda på var slaget går. I exemplet ovan är slagen markerade ut.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 32
    3. Sjunga melodin några gånger med ord. Detta hjälper dig att bli bekväm med sången.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 33
    4. Försök att passa beats med texterna. De flesta låtarna kommer att ha slaget framför orden. I detta fall:
  • "Om" - Sedan ordet "om" I vårt exempel börjar med en vokal, det är lätt att passa i basen strax före det, som om du sa "biff." Observera dock att "b" måste vara låg och om nödvändigt, separera slår från orden lite när du börjar först.
  • "Mor" - Ordet "mor" Börjar med en konsonant. I det här fallet kan du släppa "m" och ersätta det med "pamp" eftersom de låter ganska nära när de sagt tillsammans snabbt. Eller du kan stagger ordet bara lite så att slaget kommer först, och lyriken är något försenad. Om du väljer den första, kommer du att sluta sjunga "piggare." Observera att dina topptänder kontaktar din underläpp, vilket är vad som skapar M-liknande ljud. Om du kan manipulera detta, låter det mycket bättre.
  • "På" - För dubbel slag på "på," Du kan humera tonhöjden medan du gör "b-b-on," Kom sedan genast med "B pff-ly visste," hela tiden humming the pitch. För "på," Du kanske tycker att ljudet bryts om du gör det andra basen. Att avhjälpa detta, hum genom näsan. Detta kan göras helt enkelt genom att trycka på din tunga bakåt mot din mjuka övre smak. Denna hum kommer nu ut genom näsan och är inte avbruten av vad du gör med din mun.
  • "Visste" - Ordet "visste" echoes och bleknar av.
  • Bild med titeln Beatbox Steg 34
    5. Anpassa denna färdighet. Dessa steg kan anpassas för alla sånger med ett slag. Håll övningen, med olika låtar och snart kommer du att kunna ad-lib lättare.
  • Del 5 av 5:
    Mönster

    Modifierad trumflik

    Den första raden är för snare ljudet. Detta kan vara en tunga snare, en läpp snare, eller någon annan snare. Nästa är Hi-Hat-linjen, och den tredje är basslinjen. En annan linje kan läggas till längst ner för diverse ljud, som bör definieras under fliken och endast applicera på det mönstret. Här är ett exempel:

    S | ---- | k --- | ---- | k --- || ---- | k --- | ---- | k --- | h | --t- | --T- | --t- | --t- || ---- | ---- | ---- | ---- | B | B --- | ---- | B- - | ---- || b --- | ---- | B --- | ---- | V | ---- | ---- | ---- | ---- || --W- | --W- | --W- | --W- | W = Vocalized "Vad?"

    Beats är åtskilda av enstaka linjer, barer med dubbla linjer.

    Här är en nyckel för symbolerna:

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Bas

    • JB = Bumskid Bass-trumma
    • B = stark bastrumma
    • b = mjuk bas trumma
    • X = svepande bass trumma
    • U = techno bass trummaBild med titeln Beatbox Steg 34

    Snara

    • K = tunga snare (utan lungor)
    • C = Tongue snare (med lungor)
    • P = pff eller läpp snare
    • G = techno snareBild med titeln Beatbox Steg 34

    Höghatt

    • T = "Ts" snara
    • S = "Tssss" öppen snare
    • t = främre del av successiva hi-hattar
    • k = tillbaka del av successiva hi-hattarBild med titeln Beatbox Steg 34

    Övrig

    • Kkkk = klicka på rullaBild med titeln Beatbox Steg 34

    Grundläggande beat

    Detta är den grundläggande beat. Alla nybörjare ska börja här och arbeta uppåt.

    S | ---- | k --- | ---- | k --- || ---- | k --- | ---- | k --- | h | --t- | --T- | -t- | -t- | --t- | -t- |

    B | B --- | ---- | B --- | ---- || b --- | ---- | B --- | ---- |

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Dubbel hi-hat

    Den här låter Cool och är en bra övning för att påskynda dina hi-hattar utan att använda den successiva Hi-Hat-ljuden.

    S | ---- | k --- | ---- | k --- || ---- | k --- | ---- | k --- | h | --tt | - -TT | --TT | -TT || -TTT | --TT | --TT | --TT |

    B | B --- | ---- | B --- | ---- || b --- | ---- | B --- | ---- |

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Modifierad dubbel Hi-Hat

    Detta är ett mer avancerat beat som bara bör försökas om du framgångsrikt kan göra det dubbla Hi-hatmönstret med perfekt noggrannhet. Det stänger upp rytmen i det dubbla Hi-hatmönstret för att göra det mer intressant.

    S | ---- | k --- | ---- | k --- || ---- | k --- | ---- | k --- | h | --tt | - --- | TT-- | -TT || --TT | ---- | TT-- | -TT |

    B | B --- | - B- | - B- | ---- || B --- | - B- | - B- | -b-- |

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Avancerad beat

    Detta är ett mycket avancerat slag. Bara prova om du har behärskat ovanstående mönster såväl som den successiva Hi-Hat (TKTKTK).

    S | ---- | k --- | ---- | k --- || ---- | k --- | ---- | k --- | h | -TK- | - TK- | TK-T | -TKT || -TK- | -TK- | TKSS | --TK |

    B | B - B | --- B | - B- | ---- || B - B | --- B | - B- | ---- |

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Techno beat

    S | ---- | g --- | ---- | g --- || ---- | g --- | ---- | g --- | h | --TK | - -TK | --TK | --TK || --TK | --TK | --TK | --TK |

    B | U --- | ---- | U --- | ---- || U --- | ---- | U --- | ---- |

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Trumma och bas grundläggande beat

    S | - P- | -P - || s | -P - P | -P ---- P- | H | ---- | ---- | {3X} | H | - --- |-.tk.T-T |

    B | B --- | B --- || B | B-BB- | B--.B-- |

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Enkelt men coolt slag

    Detta slag har 16 slag i den. Ch4nders delade den i 4 slag. Det låter coolt när det är snabbare

    | B T T | K T T K | T K T B | K T T K |

    1 -------- 2 -------- 3 -------- 4------;

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Mims "Det är därför jag är het" Slå

    När det står D, gör en snabb dubbel basspark.

    S | --k- | --k- | -k- | --k- | h | -t-t | t-t | -t-t | t - t |

    B | B --- | -d-- | B --- | -d-- |

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Den klassiska hip-hop beat

    S | ---- | K --- | ---- | K --- | H | -TT- | -T-T | TT-T | -TTT |

    B | B - B | - B- | - B- | ---- |

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Snoop dogg`s "släppa det som det är varmt" beat

    För T-linjen klickar du faktiskt på tungan.Nummer tre representerar en relativt öppen mun, för ett högre mer öppet ljud. Man representerar en liten "o" formad mun, för en låg tunga klick, och 2 är någonstans i mitten.Beat är ganska svårt, och du kan träna bara basen och snara tills du känner dig redo att lägga till tungklickarna.Dessutom kan du lägga till en hög pitched "snoooop" humming i halsen. Lyssna på låten för att se hur det är.

    v | snooooooooooooooooot | --3--2-- | 1--2 ---- | s | ---- k --- | ---- k --- | b | B - B-- B- | --b ----- |

    v | ooooooooooooooooooopt | --1--2-- | 3--2 ---- | s | ---- k --- | ---- k --- |

    B | B - B - B- | --b ----- |

    Bild med titeln Beatbox Steg 34

    Skapa dina egna mönster

    Var inte rädd att använda udda ljudande slag. Fool runt med platsen för de olika ljuden, så länge de flyter.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Se till att du vet hur man beatbox medan du utandar och hur man beatbox utan utandning. Detta kan hjälpa dig att sjunga och beatbox samtidigt.
  • Vissa typer av läppglans kan vara riktigt bra på läpparna till Beatbox under lång tid utan att behöva lida av torra läppar.Det är också friskt för dem.
  • Öka alltid med ett konsekvent tempo. Det innebär att du bör försöka hålla samma hastighet i ett mönster.
  • Försök slå Boxing i en spegel för att se hur ditt ansikte ser ut när beatboxing, och vet om du vill täcka ditt ansikte något.
  • Ta regelbundet en drink med vatten för att hålla din mun att torka ut.
  • Prova att täcka din mun och näsa för att få ett högre eller mer akustiskt ljud när du har slagit med en mikrofon.
  • Försök hitta andra Beatboxers och Beatbox tillsammans. Det är kul och du kan lära dig saker från dina nya vänner.
  • När beatboxing försöker många människor att använda en låg röst. Försök använda olika röster för att se vilka ljud som passar bäst för dig.
  • Lyssna på någon musik av kända beatboxers som Killa Kela, Rahzel, Speiler, Roxorloops, Black Mamba, Ben K., Salomie Homie, S & B, Biz Markie, Doug e. Färsk, Matisyahu, Max B, Blake Lewis (amerikansk idol finalist), bågben gorilla, eller till och med bobby mcferrin (konstnären av "Oroa dig inte vara glad" Vem skapade hela sången med bara hans röst dubbat på olika spår för att skapa många olika "instrument").
  • Öva varhelst det är möjligt. Eftersom du inte behöver ha något annat än din kropp, kan du öva hemma, på jobbet, på skolan, på bussen, nästan var som helst är lämplig. En av de bästa ställena att träna är i badrummet eftersom det finns bra akustik och slagen låter mycket bättre.
  • Beatboxing är annorlunda för alla. Om du inte kan göra ett ljud som någon annan, fortsätt att försöka men det kan låta annorlunda.
  • Om du börjar beatboxing, eller försöker göra ett svårt slag, börja alltid att träna takt med svaga ljud. På så sätt är det lättare att göra allt smidigt i beat.Efter en tid får du tidpunkten precis och då kan du lägga fokus på ljudet och tydligheten i dina ljud.Det här är lättare på huvudet, för du vet redan när du ska göra det, även om de var svaga först.
  • Varningar

    Du kommer också att springa sig själv så se till att du vet hur du andas rätt.
  • Försök att begränsa dig först när musklerna i ditt ansikte blir van vid att utövas så här. Om du känner dig ont, stanna ett tag.
  • När du först börjar, kommer du förmodligen att känna dig lite goofy. Men om du håller med det, hittar du att du har mycket roligt och gör en fantastisk musik samtidigt.
  • Din mun kommer förmodligen inte att användas till det plötsliga nya trycket du lägger på det. Din käke kan känna sig ont i början, och dina läppar kan få stiften-och-nålen som att sitta på din fot för länge. Men om du inte försöker hårt först och låt din beatboxing komma naturligt kommer det inte vara lika märkbart
  • Drick inte kaffe medan beatboxing, som kaffe torkar upp både din hals och mun. Detsamma gäller för te. Bara drick vatten.
  • Se till att du är väl hydrerad innan du börjar eftersom en torrspark och bas är märkbara. Kom bara ihåg att du kommer att hänga på det, så småningom.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande