Microsoft word för mac: hämta och installera guide

Thistaaches du hur man installerar Microsoft Word på din Mac. Om du prenumererar på Microsoft 365 kan du snabbt ladda ner Word från din Macs App Store och logga in med ditt Microsoft-konto. Om du har en produktnyckel har du inte inlöst eller behöver ladda ner en fristående version av Word 2019, 2016 eller 2013, du kan installera programvaran från Microsoft.com. Om din version av Microsoft Word eller Office kom med en 25-tecken produktnyckel, lösa in den först på https: // kontor.com / setup.

Steg

Metod 1 av 2:
Installera ord från Microsoft.com
  1. Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 1
1. Gå till https: // kontor.com I en webbläsare. Om du inte redan är inloggad med ditt Microsoft-konto, klicka på Logga in Länk i det övre högra hörnet för att logga in nu.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 2
    2. Klick Installera kontor. Du borde se den nära det övre högra hörnet av sidan. Om du installerar Microsoft Office 365 eller Office 2019 hämtar det här installationsprogrammet till din Mac.
  • Om du hämtar Word 2016 eller Word 2013, klicka på Tjänster och prenumerationer Länk högst upp på sidan, välj Ord Från listan över program klickar du på Installera, och följ instruktionerna på skärmen.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 3
    3. Dubbelklicka på den nedladdade installationsfilen. Du hittar den i din Nedladdningar mapp i Finder. Om du laddar ner kontoret kommer det att ringas Microsoft Office Installer.pkg eller något liknande. Om det är en fristående version av Word kan filnamnet skilja sig åt.
  • Om du inte kan öppna installationsprogrammet på grund av en "oidentifierad utvecklare" Fel, vänta 10 sekunder och dra sedan installatören till skrivbordet. Tryck och håll ned kontrollknappen när du klickar på installationsprogrammet för att starta den.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 4
    4. Klick Fortsätta på välkomstskärmen. Det är i det nedre högra hörnet av fönstret.
  • Om du hämtade en 2016 eller 2013 fristående version av Word, följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen. De återstående stegen är endast för installation 2019 och senare.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 5
    5. Godkänna Microsofts villkor. Först måste du läsa licensavtalet och klicka på Fortsätta. Klicka sedan Hålla med Om du är okej med dessa villkor.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 6
    6. Välj hur man installerar Office. Om du har en Microsoft 365-prenumeration eller en betald version av Office 2019, kan du klicka på Anpassa För att bara välja för att installera Microsoft Word istället för andra Office-appar. Detta är valfritt.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 7
    7. Klick Installera För att starta installationen. Du måste behöva skriva in ditt Mac-lösenord igen och klicka på Installera programvara För att starta installationen. När installationen är klar kan du klicka på Stänga På framgångsmeddelandet.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 8
    8. Öppna Microsoft Word. Du hittar den på lanseringsplåten för den blå och vita dokumentikonen med a "W" På framsidan.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 9
    9. Klick Komma igång För att aktivera Word. Word kommer att ansluta till Internet och aktivera i enlighet med din licens. Du kan sedan börja använda Word.
  • Metod 2 av 2:
    Installera ord från App Store
    1. Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 10
    1. Öppna App Store
    Bild med titeln iPhoneappstoreicon.jpg
    . För att göra detta, tryck på kommandotangenten och mellanslagstangenten samtidigt, skriv appbutik, och väljAppbutik I resultaten. Den version av Word på App Store är den senaste och kräver en Microsoft 365-prenumeration.
    • Om du redan har prenumererat på Microsoft 365 kan du ladda ner appen och logga in med ditt Microsoft-konto. Om inte, kommer du att kunna köpa den efter nedladdning av appen.
    • Om du redan har en licens för Word 2013, 2016, 2019 eller en hemversion av Office 2016 eller 2019, använd installationsordet från Microsoft.com-metod istället.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 11
    2. Typ Microsoft Word in i sökfältet och tryck på ⏎ Återvänd. Sökfältet är längst upp till vänster på App Store. En lista med sökresultat visas.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 12
    3. Klick Microsoft Word I sökresultaten. Leta efter ikonen för ett multi-tonat blått papper med en blå och vit "W" över sin vänstra sida.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 13
    4. Klicka på SKAFFA SIG eller installera knappen. Du bör se en av dessa knappar nära det övre högra hörnet av Microsoft Word-sidan.
  • Om du har laddat ner Word från App Store tidigare, kan du se en molnikon med en pil istället för heller SKAFFA SIG eller INSTALLERA. Klicka på det för att ladda ner appen.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 14
    5. Bekräfta ditt Apple-ID och / eller lösenord. Beroende på dina säkerhetsinställningar kan du behöva ange ditt Apple-ID och / eller lösenord och klicka på Skaffa sig För att starta nedladdningen.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 15
    6. Klick ÖPPNA För att öppna Microsoft Word. När appen är klar med installationen, INSTALLERA knappen ändras till ÖPPNA, som du kan klicka för att starta ord. Du kan också öppna ord genom att klicka på ikonen i mappen Program och på Launchpad.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Word för Mac Steg 16
    7. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in. Om du redan har köpt Microsoft 365 eller det fristående Microsoft-ordet, loggar du in med ditt Microsoft-konto omedelbart fullständig tillgång till Word. Om inte, följ instruktionerna på skärmen för att aktivera din kostnadsfria försök (om tillgänglig) eller betala för en Microsoft 365-prenumeration.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande