Hur man gör zippo tricks

Mer än bara en eldstart, kan Zippo-tändare också vara ett modedamakt. En av de coolaste sakerna om Zippos är att du kan utföra tricks med dem för att imponera på dina vänner. Medan tricks som "grundpress" är ganska lätta att lära, mer avancerade Zippo-tricks som "fram och tillbaka" kan ta veckor eller månader att behärska. Om du har tålamod och använder rätt metoder kan du framgångsrikt lära dig hur du gör en mängd olika knep.

Steg

Metod 1 av 5:
Gör en grundläggande pressning
  1. Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 1
1. Håll tändaren i din dominerande hand med tummen på locket. Ditt pekfinger ska lindas runt Zippo medan ditt långfinger hjälper till att stödja ljuset av tändaren. Placera tummen på toppen av tändaren och se till att ljusaren är säker i handen.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 2
    2. Tryck ner på locket på tändaren med tummen. Skapa spänning med tummen genom att trycka ner på locket på tändaren. Samtidigt bör du skjuta upp med ditt långfinger på basen på din Zippo. Ditt pekfinger hjälper till att hålla tändaren på plats.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 3
    3. Skjut tummen över lockets framsida. När du har byggt upp tillräckligt med tryck, ska du skjuta tummen över den främre sidan av Zippo locket få locket att öppna.
  • Om du inte kan få det att arbeta första gången, fortsätt att träna och se till att det finns tillräckligt med spänning för att öppna locket.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 4
    4. Ljus din Zippo. Använd tummen för att slå flinthjulet på din lättare när den är öppen. Du kan nu lätta vad du behöver.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 5
    5. Stäng locket genom att trycka på det med ditt pekfinger. När du är klar med tändaren kan du stänga locket med din andra hand, eller använd ditt pekfinger för att stänga det med en hand. Fortsätt träna tills du kan få locket till pop öppet på första försöket.
  • Metod 2 av 5:
    Gör en avancerad squeeze
    1. Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 6
    1. Håll tändaren in mellan ditt långfinger, pekfinger och tumme. Använd ditt index och mittfingrar för att trycka ner på toppen av Zippo medan tummen trycker upp på botten av tändaren. Din hand kommer att se ut som en klo medan du håller tändaren. Se till att ditt index och långfinger berör.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 7
    2. Krama ner med ditt index och mittfingrar. Kram tätt och skjut ditt index och mittfingrar nerför sidan av tändaren. Om du gör det tillräckligt svårt, ska det dyka upp locket.
  • Du måste skapa tillräckligt med tryck på locket på ljusare så att det dyker upp.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 8
    3. Skjut tummen på sidan av tändaren. När locket öppnas och ditt index och mittfingrarna glider ner från locket till ljusets kropp, måste din tumme glida över till den andra sidan av tändaren. Denna lilla rörelse kommer att se till att du har kontroll över tändaren.
  • Medan tricket är enkelt att göra kan det ta flera försök tills ditt lock äntligen dyker upp.
  • Metod 3 av 5:
    Lära sig fram och tillbaka
    1. Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 9
    1. Håll tändaren in mellan ditt pinky och ringfinger. Placera zippen mellan ditt pinky och ringfinger. Resten av dina fingrar ska böjas. Den övre delen av Zippo kommer att dyka upp något ovanför fingrarna.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 10
    2. Rulla ljusaren över ringfingeren. Använd ditt långfinger för att trycka på toppen av tändaren ned medan du tar bort spänningen mellan din ring och pinky fingrar. Detta kommer att få lättare att rulla över ringfingeren och hamna mellan din ring och långfinger.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 11
    3. Använd ditt pekfinger för att rulla tändaren över ringfingeren. Gör samma rörelse som du gjorde med föregående finger, men den här gången med ditt pekfinger. Detta kommer att orsaka lättare att rulla över ditt långfinger och landa mellan ditt långfinger och pekfinger.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 12
    4. Använd tummen för att öppna locket och tänd veken. När din tändare är mellan ditt index och mittfingrar kan du använda tummen för att trycka upp på locket och öppna tändaren. Använd sedan tummen för att slå flinthjulet för att tända Zippo.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 13
    5. Snäpp din handled för att stänga locket på Zippo. När du är klar med hjälp av tändaren, använd en stark nedåtriktad flicka-rörelse för att snäppa locket på Zippo stängd. Detta bör släcka flamman.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 14
    6. Rulla ljusaren bakåt över dina andra fingrar. När lättare är stängd kan du säkert rulla den tillbaka över dina fingrar, men den här gången i motsatt riktning. Använd samma metod för att rulla den lättare ryggen, men den här gången använder du ringfingeren för att göra det.
  • När du väl har blivit skicklig med att snabbt rulla tändaren fram och tillbaka, kan du integrera den i andra aspekter av din Zippo lättare trick rutin.
  • Metod 4 av 5:
    Belyser din tändare med en hand
    1. Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 15
    1. Håll tummen och pekfingret på locket. Håll Zippo höger sida upp med tummen och indexfingrarna på båda sidor av locket. Resten av ljusare bör vara framför din handflata, och locket ska vända uppåt.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 16
    2. Tryck ner på fallet med ditt pinkyfinger. När du trycker ner med ditt Pinky-finger på fallet, vill du lyfta upp med mitt och pekfinger. Detta bör börja öppna ärendet.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 17
    3. Rotera din handled som locket öppnas. Rotera din handled när locket öppnas så att botten av lättare kan vila i din handflata, medan ditt index och tumme fortsätter att hålla locket.
  • Bild med titeln do Zippo Tricks Steg 18
    4. Ignit tändaren med ditt ringfinger som fallet öppnas. Omedelbart efter att ha öppnat locket på tändaren, slår flinthjulet i en rörelse med ringfingeren. Om du gör alla steg snabbt i följd, kommer det att se ut som om du felaktigt tändde din Zippo med en hand, i en rörelse.
  • Metod 5 av 5:
    Utföra pistolen
    1. Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 19
    1. Håll zippen mellan ditt pekfinger och tumme. Sätt lättare upp och ner, med locket mot nedåt. Ditt index och långfinger ska förlängas, för att se ut som en pistol. Ljusaren ska vara inbäddat nära toppen av din handflata.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 20
    2. Bläddra din handled uppåt för att öppna tändaren. Med Zippo tätt fastsatt mellan fingrarna, ta snabbt din handled uppåt. Denna rörelse ska öppna tändaren, med flinthjulet vänd uppåt.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 21
    3. Skjut handflatan i din andra hand över hjulet. Snabbt slå din handflata över flinthjulet mot dig, för att tända väskan på din Zippo. Denna rörelse kommer att replikera att dra tillbaka hammaren på en revolver, därmed namnet på tricket, "Pistolen." Ljus vad du behöver med flamman.
  • Bild med titeln Do Zippo Tricks Steg 22
    4. Snäpp din handled nedåt för att stänga tändaren. Att göra en snabb nedåtgående rörelse med din hand kommer att stänga tändaren och släcka flamman. Du har framgångsrikt drog av tricket.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande