Hur man skapar en hängande bildram från ett gammalt fönster

Ett romantiskt och vittigt sätt att visa familjebilder eller fotografier som tagits från en favorit semester är att hänga dem i en gammal / vintage fönsterruta.Använd en samling av dina favoritbilder för att visa i varje fönsterruta för ett kreativt och attraktivt sätt att visa upp dina uppfinningsrika varor.

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta det perfekta fönstret "kanfas"
  1. Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 1
1. Använd ett fönster som har speciell betydelse.Om du har ärft en del av familjehistoria eller bär något speciellt från ditt förflutna, använd det fönstret som din bildskärm.
  • Se till att ditt vintage-stycke kan hängas eller visas. Medan det kan hålla sentimentalt värde vill du se till att stycket är funktionell. Kontrollera efter sprickor i glaset eller problem med själva rutan.
  • Tänk om fönstret måste återställas.Ditt vintagefönster kan vara charmigt som det är men kan behöva någon restaurering. Tänk på vad som kan behöva göras och vad som behövs för att återställa det.
  • Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 2
    2. Handla för ett gammalt fönster.Hit Garage Sales, Estate Sales eller begagnad butiker för att hitta det perfekta fönstret.
  • Besök en "Going out of business" försäljning.Återförsäljare eller restauranger kan sälja allt till ett mycket bra pris, inklusive bitar som fönsterrutor.
  • Kolla ut avskärmning.Ibland kan långivaren eller banken vara intresserad av att lossa gamla apparater eller bitar av ett hem som inte längre behövs.
  • Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 3
    3. Köp en ny fönsterruta och få det att se ut som nytt.Bara för att du inte har tillgång till ett vintage "snubblar" -fönster betyder inte att du inte kan slutföra projektet.Slå hemförbättringsbutikerna för att avslöja en mängd olika möjligheter.
  • Metod 2 av 3:
    Välj dina foton
    1. Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 4
    1. Välj ditt konstverk / bilder baserat på var du planerar att hänga fönstret och fönsterstilen.
    • Tänk på det övergripande temat med projektet. Hoppas du att visa foton ditt barn genom åren eller fokusera på en ny resa utomlands?Känn foto tema och hur det spelar på fönsterstilen.
    • Ta hänsyn till rummet. Du kanske inte vill hänga intima familjeporträtt i vardagsrummet så överväga platsdestinationen.
  • Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 5
    2. Bestäm om du planerar att förbättra bilderna.Du kanske inte vill ha raka bilder men istället något med mer av en kant.
  • Prova svartvita bilder för extra drama. Eller du kan lägga till ett stänk av färg på de svarta och vita bilderna för en färgpopp.
  • Använd ett datorfotoprogram för att ändra eller förbättra bilderna. Försök skapa en akvarell utseende eller en penna ritning från dina foton för ditt projekt.
  • Alternativ mellan färg och svartvita foton.Vissa bilder i ditt fönster kan vara färg medan andra fortfarande kan vara svarta och vita-det finns inga hårda och snabba regler så tryck på din kreativitet och ha kul.
  • Metod 3 av 3:
    Sätt din fönsterram tillsammans och häng
    1. Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 6
    1. Storleksbilder som passar inuti varje fönsterruta.Du kanske vill ge bilderna utseendet på "flytande" så att du kanske vill använda dem mindre än rutan eller du kanske vill fylla rutan.
  • Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 7
    2. Bestäm om du vill lägga till en kant runt varje foto.Om du planerar att lägga till en kant, se till att designen inte bara komplimangerar bilden utan även fönsterramen.
  • Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 8
    3. Montera bilder bakom glaset.Ett sätt att montera bilderna är att spruta kanterna med sprayfäste och fäst på glaset. Eller du kan lägga fotot ner på glaset och använda osynligt tejp för att säkra det till glaset.
  • Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 9
    4. Tänk om du ska lägga till en rygg i din ram.Du har sannolikt inte ett stöd till ditt fönster, så tänk på om ett bakstöd är nödvändigt. Om så är fallet, använd tung kartongskärning till storlek.Lägg till glidkrokar på varje sida av träet på fönsterramen och rotera på plats efter att kartongen har ställts in.
  • Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 10
    5. Använd ett högkvalitativt bildhängande kit för att hänga fönstret.Kom ihåg att den här fönstret kommer att vara extremt tung så att du måste använda en kitdesign för industriell hängande.Följ anvisningarna på satsen och överväga att använda upp till tre hängare för att helt säkra ramen.
  • Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönster Steg 11
    6. Ställ in fönsterramen på varje hängare eller borrhängare längs baksidan av ramen.
  • Bild med titeln Skapa en hängande bildram från ett gammalt fönsterintro
    7. Färdiga.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande