Hur man accessorize en röd klänning

En röd klänning kan vara en djärv modesättning. Om det bärs bra kan det skapa en titt som är både klassiskt och förföriskt. När du väljer tillbehör att bära med din klänning, håll dig med enkla bitar som lägger till intresse och kontrast utan att dra för mycket uppmärksamhet bort från själva klänningen. Håll din röda klänning kontaktpunkten för ditt ensemble.

Steg

Metod 1 av 4:
Skapa ett monokromatiskt utseende
  1. Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 1
1. Blanda i olika nyanser av rött. Ljusa röda nyanser kan se överväldigande om det används i alla tillbehör. Använd istället olika nyanser av rött för att skapa kontrast när du bor i ett riktigt färgschema. Du har många alternativ med rött, som börjar på det lättare ändspektrumet med pinks och ljusröda, och sträcker sig hela vägen till super mörka nyanser som vin och burgundy.
  • Till exempel kan du bära en halsduk, shrug eller wrap i en nyans av rött som är lite lättare eller mörkare än din klänning.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 2
    2. Bära burgunderlägenheter, klackar eller stövlar. Denna nyans är tillräckligt djup för att efterlikna det klassiska utseendet på svart, men erbjuder en subtil ledning av färg. Prova vinröda ballettlägenheter med en enkel röd klänning. Med en djärv klänning, förstärks intensiteten genom att ha djupa röda läderpumpar. Prova att para en trendig röd klänning med burgundy booties i läder eller mocka.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 3
    3. Använd smycken med röda ädelstenar. Välj bitar med rubiner, grann eller djupa röda Swarovski-kristaller. Gunmetal-inställningar Skapa ett tufft utseende, medan silver och guldinställningar har klassisk överklagande. Om du vill ta det monokroma temat ännu längre, välj bitar av rosa guld.
  • Till exempel, par en ikonisk liten röd klänning med en rubin eller granat hänge på en känslig silverkedja. Lägg till drama med en matchande cocktailring.
  • Begränsa dina smycken till en eller två små bitar, och undvik något tillbehör som ser onödigt stort. Låt din röda klänning vara kontaktpunkten.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 4
    4. Lägg till ett bälte och bära en handväska i samma röda nyans. Ett matchande bälte och handväska i Crimson eller Bourgogne Läder kan lägga till stor kontrast till din röda klänning samtidigt som du skapar en klassisk atmosfär. Välj ett tunt bälte och mindre handväska, som en koppling, så fokuset stannar på din klänning. Du kan säkert ha ett ensemble med flera röda bitar, men försök att hålla tillbehören relativt tonade ner.
  • Metod 2 av 4:
    Innehåller andra färger
    1. Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 5
    1. Var partiets liv genom att ha på grund av primära färger. Bära en handväska med röd, gul och blå som går genom den, och matchar den med blåa skor eller enkla gula örhängen. Håll dina tillbehör små och låga nyckeln för att uppnå en funky stil utan att se för upptagen. Detta fungerar bra för vardagliga och festklänningar, men kan vara för mycket för ett formellt eller halvformellt tillfälle.
    • Försök med en kort röd kjol med ett par blåa klackar eller lägenheter. Bära en matchande blå koppling.
    • Gör ett uttalande med pulserande gula spetsiga klackar och matchande halsduk.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 6
    2. Leta efter mönster som inkluderar röda i dem. Detta fungerar särskilt bra om skuggan av Red matchar din klänning på din klänning. Du kan bära en halsduk med röda och violetta ränder, eller en sash med ett abstrakt tryck i rött och orange. För en retro atmosfär, leta efter polka prickade eller paisley mönster med rött i dem.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 7
    3. Välj djupa eller dämpade färger över ljusa nyanser. Djupa nyanser, som kolgrå och midnattblå, lägg till färg utan att titta för prickigt. Ljusa färger kan konkurrera med en röd klänning, och kan till och med skapa en klibbig atmosfär. Djupare nyanser kan dämpas i motsats till den röda klänningen, men de kan fortfarande lägga till en rolig pop färg!
  • T.ex. kasta på en chunky stickad halsduk och matcha spets upp ballettlägenheter i djupt kunglig lila.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 8
    4. Blanda i nyanser av brunt för avslappnad och dressy utseende. Prova en enkel, chokladbrun pump som matchas med ett solidt brunt bälte om du har en formell röd klänning. För något avslappet, prova jordiska bruna sandaler och överdimensionerad brun handväska för en bohemisk vibe.
  • För smycken, leta efter pendlar och örhängen som innehåller bruna ädelstenar som tiger öga, gult, jasper eller topas.
  • Ädelstenarna kan vara stora, men bara välja ett eller två uttalande. Den röda av din klänning borde fortfarande vara den största attraktionen.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 9
    5. Bära den med gröna tillbehör under semesterperioden. Semesterpartier och andra relaterade händelser är det perfekta tillfället att blanda i några av dina favoritröna tillbehör. Till exempel kan du para en röd tröja klänning med djupa gröna pumpar och en matchande grön stickad halsduk för att skapa en rolig, säsongsbetonad titt på en kontorsfest.
  • Metod 3 av 4:
    Går klassisk med svart och vitt
    1. Bild med titeln Accessorize en röd klänning steg 10
    1. Bryta upp saker med ett svart bälte och skor. Svart är en stark neutral som kan hålla sin mark mot en röd klänning utan att stjäla showen. Bära ett tunt svart bälte runt midjan för att bryta upp monotoni av en solid röd smock klänning. Avsluta utseendet med svarta tights och svarta knähöga stövlar.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 11
    2. Använd svart för att lägga till lite sexiness i din outfit. Svart kan se stark och stilrena, men rätt svarta tillbehör kan verkligen vända upp värmen. Wrap en svart spets sjal runt dina axlar för en kvällsutseende. Bära en matchande svart koppling med lacy accenter. Slutför utseendet med ditt högsta par svarta stiletter eller höjda stövlar.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 12
    3. Ljusa saker med vita tillbehör. Parning röd med vita fungerar riktigt bra för vardagliga och retro utseende. Ge din röda sommar sundress en retro vibe genom att ha på sig vita armband armband och vita sandaler. Vita sneakers kan se bra ut med den rätta avslappnade röda klänningen också.
  • För en 50-tals pinup-vibe, försök bär din röda klänning med strappy eller öppna vita klackar.
  • Ton ner en röd klänning på kontoret genom att ha på sig den med en mjuk vit cardigan.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 13
    4. Prova ett svartvitt mönster. Mönster skapar tillagt visuellt intresse, men ett enkelt svartvitt mönster håller det subtilt. Prova en svartvitt polka dot handväska för tidlös överklagande, eller få lite edgy med en stor zebra print axelväska. Lägenheter med svarta och vita ränder kan se bra ut, också.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning steg 14
    5. Dra ut dina vintagepärlor för att lägga till enkel sofistikering. Ett enkelt pärlhalsband, matchad med små pärlörhängen, kan skapa ett elegant, elegant utseende, speciellt när det är parat med en vit eller krämsko. Lägg till en pärlcocktailring för ännu mer glam. För att skapa 20-tals utseende, drapera en lång sträng av pärlor över klänningen, eller dubbla strängen upp för en klaffvibe.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 15
    6. Välj smycken med svarta ädelstenar som Onyx, eller till och med svarta pärlor. Ett enkelt halsband eller tennisarmband smyckat med svarta stenar är ett bra sätt att lägga till ett litet spår av svart till din outfit. Svarta diamanter är också populära nu, även om de är på den pricier sidan. För ett unikt men ändå sofistikerat utseende, bära svarta pärlor.
  • Metod 4 av 4:
    Lägga till metallik för ett glamutseende
    1. Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 16
    1. Bära ett enkelt guld eller silver halsband. Guld och silver ser lika bra ut med rött, men för mycket av en eller den andra kan förringa klänningen. För klänningar med låga halsband, gå med en enkel och elegant guld- eller silverkedja. Det skapar bara tillräckligt med gnista för att komplettera ditt övergripande utseende.
    • Lägg lite mer glamour med ett par matchande droppe örhängen eller ringen.
    • För en snygg, art deco look, välj silver smycken. Prova en lång silverkedja och vintage silver cocktailring.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 17
    2. Gör ett uttalande med metallskor och en matchande handväska. Bära en formell röd klänning med glittrande guldklackar och matchar gyllene kopplingar. Par en avslappnad röd sundress med silver sandaler och överdimensionerad silverväska för en informell bohemisk vibe. Oavsett om du går med guld eller silver, knyta kollen tillsammans genom att lägga till en enda bit av matchande smycken.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 18
    3. Gå för ett tvåtonigt utseende. Medan silver och guld kan användas separat för en röd klänning, kan blanda de två tillsammans skapa en titt som är både visuellt intressant och elegant. Leta efter tvåtonade smycken, eller skapa utseendet själv genom att lägga tjocka guld och silver halsband runt nacken. Följ igenom genom att matcha ett silverkedjelbälte med en guldsko eller vice versa.
  • Bild med titeln Accessorize en röd klänning Steg 19
    4. Maximera din glitz och glamour med diamanter. Använd bara tillräckligt med diamanter för att lägga gnista till ditt ensemble utan att konkurrera med din djärva röda klänning. Par Enkel Diamond Stud Örhängen Med En Delikat Diamond Hängsmycke, Eller Använd Showcase Diamond Chandelier Örhängen och hoppa över resten av dina smycken helt och hållet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande