Hur man klär hipster grunge

Om du söker efter din egen stil och njut av att blanda skräddarsydda bitar med fler industriella, kan hipster-grunge utseendet vara för dig. En hipster-grunge outfit är en som förefaller både enkel. Att klä på det sättet du vill experimentera med grafiska texturer och mönster. Spendera lite tid på att söka efter kvalitet, unika tillbehör, särskilt de som har olika metalliska element. För att fylla din garderob kan du handla på fastighetsförsäljning, antikaffärer och till och med återställa saker som du redan äger.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja stapelstycken
  1. Bild med titeln klänning hipster grunge steg 1
1. Stick med enkelhet. Båda stilar kräver att du noggrant väljer enkla, uttalande av kläder. När du är i tvivel, gå med grundläggande lager. Försök att inte överdriva det med för många smycken eller distraheringar från ditt övergripande utseende. Hipster-inflytandet betyder här att du måste se "sätta ihop."Grunge-inflytandet kräver ett rougher-utseende, så nyckeln är balans.
  • Det betyder också att du vill titta på nivån på frans eller slitage på din outfit. Välj bara en bit med dessa attribut. Om du går för långt här, kommer du att gå in i rakt grunge utan hipsterpåverkan.
  • För en helt enkelt skiktad outfit, prova mörka skinny jeans med en grafisk tee. Bära en stor plädskjorta över din topp.
  • Bild med titeln Dress Hipster Grunge Steg 2
    2. Omfamna höga grafiska mönster. Skäm inte bort från en djärvt kontakt här och där. Leta efter bitar som spelar upp röda, svarta, gråa eller mörka juveloner. Generellt är det en bra idé att hålla sig borta från neonfärger. Plaid är det bästa exemplet på ett hipster-grunge mönster. De kommer i en mängd olika utskrifter, stilar och färger och kan bäras på många sätt.
  • Bära en vintage grafisk tee som visar ett band som du gillar eller kanske till och med en gammal annons. Leta efter något som är iögonfallande och en som är ganska smal monterad.
  • Du kan bära en plädskjorta öppen eller bunden runt midjan. Om skjortan är tillräckligt stor kan du även använda den som en tröja klänning. Eller skära en plädskjorta för att göra ett huvudband.
  • Bild med titeln Dress Hipster Grunge Steg 3
    3. Prova industriella texturer. Välj ett objekt i din outfit som är tungt texturerat. Ett naturligt eller syntetiskt läder är alltid ett bra alternativ. Du kan bära den som en väst (kanske till och med en overextended one) eller som ett armband. Eller du kan leta efter ett shirtorarmband med hammat eller spolat metall accenter.
  • Var försiktig så att du inte överdriver det med metallkuddar eller läder, eftersom du kan gå in i en 1950-tals greaser eller metallutseende.
  • Bild med titeln klänning hipster grunge steg 4
    4. Par monterade bitar med lösa. Du kan välja en hel outfit som visas skräddarsydd och passar dig snyggt, inte tätt. Eller du kan använda lager och placera ett lös föremål över en snygging. Monterade eller mager byxor är en häftklammer av hipster-grunge mode för både män och kvinnor. Svarta eller mönstrade leggings parade med en Billowy Top är ett annat bra alternativ.
  • Tights är ofta förknippade med en mer avancerad outfit, så att göra något oväntat, kan du para dem med en uppsättning fina sneakers.
  • Bild med titeln klänning hipster grunge steg 5
    5. Experimentera med ljus och mörka kontraster. Vissa människor föredrar att gå med en helt svart eller grå palett, och det är ofta ganska smickrande till figuren. Men du kan också skapa bra kontrast genom att gå med en mörk eller ljus denimbyxa och sedan para den med en motsatt tintstopp.
  • Män och kvinnor ser båda bra ut i mörka cuffed jeans. Kvinnor som går för hipster-grunge utseendet kan också rocka tvättade avskärmade shorts, gå inte överbord med fransen.
  • Metod 2 av 3:
    Bär rätt tillbehör
    1. Bild med titeln klänning hipster grunge steg 6
    1. Don några uttalande skor. Detta är ett område där du verkligen kan visa din personlighet. Du kan välja ett par skor som sticker ut för hur bra de passar in med den övergripande outfiten, som svarta skor med en svart outfit. Eller du kan gå med ett par som är iögonfallande i sin grad av kontrast och unikhet. Dina skor kan ha studs, en boot-heel, eller till och med militära handen.
    • Moto-stövlar är en nod till motorcykelutvecklingen, som är mycket närvarande i hipster och grunge kultur. Lace-up ankel stövlar är också ganska vanliga och bekväma.
  • Bild med titeln Dress Hipster Grunge Steg 7
    2. Prova ut stickade kepsar eller huvudband. Du kan lämna ditt huvudbåt, eller du kan gå med stand-by-kusten. Gå för en med en hårdare sticka i ett fint tyg för att lägga till hipster touch. Ett mörkare bolllock med ett märkesnamn är ett annat sätt att fånga ut utseendet.
  • Om du går med ett huvudband av något slag, ta en snabb titt om det verkar mer hipster eller hippie. Ett industriellt tyg, som läder, kommer ofta att skjuta det i hipster-grunge-stilen.
  • Du kan bära en stickad keps över håret in i mjuka, orubbliga strandvågor. Eller, en sticka eller bolllock över kort, gelat hår.
  • Bild med titeln Dress Hipster Grunge Steg 8
    3. Experimentera med glasögon. Hipsters älskar att ha solglasögon, som Ray-Ban Wayfarers. Solglasögon eller glasögon med tjocka fälgar, retro utseende och mörka eller tonade linser passar den stilen. För att lägga till ett grungelement, leta efter solglasögon eller glasögon med lite skarpare kanter och metalliska utsmyckningar.
  • Du behöver inte behöva glasögon för att bära dem. Helt enkelt köpa ett receptbelagda par och bära dem som du väljer.
  • Bild med titeln Dress Hipster Grunge Steg 9
    4. Lägg till några unika smycken bitar. Du kan säga en hel del med dina tillbehör, så se till att du väljer smycken saker som betyder något för dig. Stora ringar med mörkare stenar och metalliska ytor fungerar bra som hipster-grunge. Skiktade armband med metalliska och gummielement är också bra. Ovanligt, och eventuellt ganska stora, halsband är utmärkta ögonfångare.
  • Överdriv inte det med dina smycken. Det är i allmänhet inte en bra idé att bära ringar, örhängen, armband och ett halsband på en gång. Välj ett eller två områden för att fokusera på.
  • Metod 3 av 3:
    Hitta de bästa shoppingplatserna
    1. Bild med titeln klänning hipster grunge steg 10
    1. Handla din egen garderob. Ibland kan dina bästa bitar döljas på baksidan av din egen garderob. Bjud in en vän om och prata med dem om den hipster-grunge-stil som du går för. Börja dra ut bitar och fråga dem om de ser några potentiella saker att arbeta med. Sätt på olika outfits och ta några bilder för att se vad som fungerar och vad som inte gör det.
    • Du kan också ändra dina bitar genom att sy eller skära dem. Till exempel, med jeans kan du dra åt dem eller till och med lägga till några strategiskt placerade metalliska studs.
  • Bild med titeln Klänning Hipster Grunge Steg 11
    2. Sök efter smycken på egendom och garageförsäljning. Detta är ett bra sätt att hämta unika och ovanliga saker till ett fyndpris. Vet vad du kan spendera och sedan slå några försäljningar på helgen. Leta efter vintage bitar med rena linjer och djärva, intressanta stenar. Du kan köpa ett mer utarbetat stycke, till exempel en detaljerad brosch, så länge du tänker bära den där objektet Solo.
  • Bild med titeln Dress Hipster Grunge Steg 12
    3. Få en släktingens vintage bitar. Prata med dina äldre släktingar och vänner för att se om de har några ovanliga tillbehör som bara ligger runt. Du kan titta på objekten och använda dem som inspiration. Eller, om personen är okej med detta, låna bitarna och bära dem. Var noga med att hålla dem i samma skick.
  • Till exempel, för både män och kvinnor, kan en vintagefickur göra ett bra tillbehör. Men gå inte överbord med teknikaspekten i din outfit eller du kommer att gå till steampunk territorium.
  • Bild med titeln klänning hipster grunge steg 13
    4. Handla på nätet. Amazon Listings, Etsy Offs, och eBay Auctions är bra sätt att köpa ovanliga bitar online. Försök att söka minst en gång i veckan för att se om något nytt har satts till försäljning. Då, om du ser något du gillar, gör en snabb bit online jämförelse shopping. Du kan ofta hitta saker genom att söka efter "hipster" eller "grunge" på webbplatsen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Det finns några modebloggar och webbplatser som skickar prov outfits online. För att hitta en bra för dig, ange "Hipster Grunge Outfit Exempel" i en sökmotor.
  • Var noga med att klä så att du är bekväm och glad. Använd trenderna för att inspirera dina val, inte som en direkt guide.
  • Varningar

    Var försiktig med att spendera för mycket på någon klädsel. Din stil kan förändras över tiden och du kan behöva pengar för att göra dessa justeringar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande