Bästa dekorationstips för smala julgranar

Med julsäsongen runt hörnet är det bara om tiden att bryta ut dina dekorationer och lägga upp ditt träd. Om du inte har mycket utrymme i ditt hem, lägger ett smal eller penna träd fortfarande semester jubel utan att ta upp för mycket utrymme. Eftersom smala julgranar är mycket mindre, behöver du inte så många dekorationer som du skulle på en full. Vi kommer att gå igenom några populära sätt att klä upp ditt träd och hur man uppnår olika utseende så att du har ett vackert mittpunkt hela säsongen länge!

Steg

Metod 1 av 2:
Dekorationer
  1. Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 1
1. Välj 2-3 färger som ska användas i din design. För många färger kan göra ditt träd verkligen upptagen och överväldiga din design, så välj bara några framträdande att använda. Ordna dina smycken och dekorationer med färg så de är enklare att sortera igenom och hitta vad du behöver. Stick med ditt färgtema genom hela designen så att alla inredningen ser unified.
  • Om du vill åka till en klassisk julkälla, håll dig med röd, grön och vit.
  • För något lite mer modernt, försök med vit, silver och guld.
  • Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 2
    2. Wrap lyser runt grenarna för lite extra twinkle. De flesta artificiella smala träd kommer förtjus, men lamporna kan se lite gles när du lägger till dina andra dekorationer. För något som känns mer avslappnat och hemtrev väljer du mångfärgade ljus. Om du letar efter något mer elegant, stick med vanliga vita lampor. Börja sätta lamporna från bottengrenarna och arbeta dig upp mot toppen.Syfte att ha cirka 50-100 ljus per fot av höjd.
  • LED-lampor kan vara lite dyrare, men de är ljusare och varar längre än glödlampor.
  • Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 3
    3. Fyll gap och bottengrenarna med glödlampor. Leta efter fläckar i ditt träd där du kan se mittpolen genom grenarna. Ta en sfärisk bauble och koppla den på närmaste gren. Tuck prydnaden nära mitten så det döljer stammen och gör ditt träd ser fullare ut. Du kan också lägga några av de största ornamenten på trädets nedre grenar för att hjälpa det att se ut som det är mer fyllt.
  • Metalliska eller reflekterande ornament kan också göra att trädet ser ut som det är fullare.
  • Undvik att sätta stora smycken på de övre grenarna nära utsidan eftersom de kan göra ditt träd ser Misshapen och obalanserat.
  • Du behöver bara lägga smycken på sidan av trädet som är synlig. Om du tuckar ditt träd i ett hörn, behöver du inte dekorera baksidan.
  • Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 4
    4. Tie wire band runt ditt träd för att ge det mer volym. Välj trådband eftersom du kan böja och forma dem för att passa runt ditt träd bättre. Ta ena änden av ditt band och vika det över med 1-2 i (2.5-5.1 cm) för att göra en slinga. Håll det looped änden nära toppen av ditt träd så det svävar lite runt mot baksidan. Om du använder ett konstgjort träd, vrid den närmaste grenen runt bandet för att hålla den på plats. Fluff upp bandet och linda runt en annan nedre gren för att få det att se ut som det går in och ut ur trädet.
  • Syfta att använda band som är mellan 1/2-4 i (3.8-10.2 cm) bred så det är inte för överväldigande för din design.
  • Prova twirling ändarna av bandet om du vill att de ska kurva och spirala ner.
  • För ett riktigt träd, vrid bandet en eller två gånger runt grenen tills det är säkert.
  • Experimentera med olika bandtexturer för att få ditt träd att se mer visuellt intressant.
  • Du kan sätta ihop bandet så det spiraler runt ditt träd eller så det kaskader ner vertikalt beroende på vilken stil du vill ha.
  • Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 5
    5. Strängkransar för att lägga till en streck av färg till din design. Du kan köpa premade kransar eller skapa din egen ut ur papper eller popcorn för något hemlagad. Börja med att binda ena änden av kransen till en gren längst ner på ditt träd och drapa det löst mellan grenarna. Arbeta dig upp på trädet i ett diagonalt mönster för att fylla resten av grenarna.
  • För en klassisk julutseende, välj en beaded krans.
  • Om du vill ha något prickigt och sparkly, få en krans gjord av glitter.
  • Bild med titeln dekorera smala julgran Steg 6
    6. Häng mindre personliga smycken på yttre grenar och mot toppen av julgranen. Spara smycken som har sentimentalt värde för sist så de blir inte täckta av kransar och andra dekorationer. Det här är dina speciella och unika föremål, de förtjänar stolthet. Haka prydnaden över en trädgren och försiktigt låt det gå för att se till att den inte glider av. Färre smycken fungerar bättre på ett smal julgran, så sprida dem jämnt över alla grenar så att inget område ser tomt eller överfyllt.
  • Du behöver inte hänga smycken på baksidan av trädet om du tuckar det i ett hörn.
  • Bild med titeln dekorera smala julgran Steg 7
    7. Top ditt träd med en stjärna, fe, ängel eller båge för att dra människors uppmärksamhet. Din Tree Topper beror allt på din preferens, så välj vad som passar din stil bäst. Placera trädets toppdekoration så det täcker den raka toppgrenen på trädet så det sticker inte ut. Vrid topparen så att den vetter mot den riktning du ser på trädet från det mesta så du kan se det bra.
  • Om den övre grenen är för spetsig för att hålla din topp, försök omsluta en chopstick runt den med en blommig val för ytterligare support.
  • Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 8
    8. Sprida något runt basen av trädet som liknar snö. Bomullsull eller fyllning från kuddar eller kuddar fungerar bra. Använd nog för att täcka trädets stativ så det står inte för mycket. Gör högar av fyllning för att få det att se mer ut som snötäckta kullar. Om du vill kan du också lägga till några dekorationer under hela fyllningen, som träkasser, pinecones eller kvistar.
  • Metod 2 av 2:
    Tema träd idéer
    1. Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 9
    1. Gå med röd och vit inredning och hemlagad ornament för ett klassiskt träd. Leta efter band och glitter som är solida röda och vita eller har ränder att linda runt ditt träd. Lägg till några smycken mellan luckorna som har sentimentalt värde eller är hemlagad så att det ser ditt träd är rätt ut ur Santa`s Workshop.
    • Försök med att integrera klassiska julblommor som röda och vita poinsettias i ditt träd.
  • Bild med titeln Dekorera Slim Julgran Steg 10
    2. Skapa ett modernt utseende med metallfärger och jämnt formade ornament. Stick med vita lampor och ornament för att fylla i det mesta av ditt träd. Sprid smycken som mässingsringar, silverlökar eller guldstjärnor i hela grenarna för att fånga ljuset och göra ditt träd pop. Lägg till några accenter av små svarta dekorationer, som lökar eller hexagoner, för att lägga till ännu mer visuellt intresse.
  • Du kanske kan köpa ett konstgjort träd som har vita grenar istället för grönt.
  • Du kan göra din egen moderna inredning genom att ta hexagoner av mosaikgolvplattor och varmlimma krokar på baksidan av dem.
  • Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 11
    3. Gör ett rustikt träd med en neutral palett, burlap och riktiga kvistar. Använd ett Tan Burlap-band runt ditt träd för att ge det mer volym. Gör kluster av dekor med 3-4 små bitar av kvistar, bär eller pinecones och knyta dem tillsammans med tråd eller blommönster. Tryck dina buntar i ditt träd nära var du bundet bandet. Intersperse några vita och solbränna ornament i hela trädet för att fylla i luckorna.
  • Syfte att ha 1 kluster per fot av ditt träds höjd.
  • Du kan använda kvistar och pinecones du hittar på egen hand eller plocka upp några dekorativa från en hantverksbutik.
  • Du kanske kan hitta pinnar, pinecones, bär och andra naturliga dekorationer täckta med falsk snö också för att göra ditt träd mer vinter.
  • Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 12
    4. Prova ett naturligt träd med falsk snö, pinecones och lampor. Snarare än att däcka ut ditt träd med många smycken, kan du få det att se ut som om du bara tog det in från utsidan. Sprida lite falsk snö på de yttre grenarna så det ser ut som om de fortfarande är belagda i lite färskt frost. Sprida doftande dekorativa pinecones i hela trädet så att de ser ut som de hänger från grenarna. Håll resten av grenarna fri från smycken.
  • Detta är en stor kostnadseffektiv design om du inte har budgeten för att dekorera.
  • Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 13
    5. Arbeta med runda smycken och rodna toner för ett neutralt och elegant träd. Medan denna design är mer dämpad, kommer den att passa in med de flesta andra inredning som du redan har i ditt rum så det sammanfogar inte. Häng stora glödlampor som har rodna rosa och röda toner för att lägga till tips av ljusfärg till ditt träd. Accent ditt träd med några djupa matta röda glödlampor eller sparkly vita guldstjärnor för att fylla upp resten av utrymmet.
  • Prova att integrera tunna band som är silver eller vita för att ge ditt träd lite mer volym och gnista.
  • Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 14
    6. Gör ett glam ser med gnistrar, teardrop ornament och blå och koppar toner. Medan de kanske inte verkar som traditionella julfärger, kan de få ditt träd ut och känna sig mer unik. Välj några matt och reflekterande ornament som är mörkblå och koppar. Sprid ornamenten runt trädet jämnt så att färgerna ser balanserade. Stick i vissa dekorativa kvist eller pinecones belagda i kopparglitter för att göra ditt träd look ännu ljusare.
  • Leka med olika texturer av smycken för att ge ditt träd mycket mer visuellt intresse.
  • Bild med titeln Dekorera smala julgran Steg 15
    7. Häng ornament i block av färger för att ge ditt träd en djärv, vallmo utseende. Sortera dina ornament efter färg så de är enklare för dig att arbeta med. Ta alla ornament och dekorationer av en enda färg och häng dem i en tjock randomslagning runt ditt träd. När du har ornamenten av en färg på, lägg till nästa färg i en rand ovanför den första. Lägg till 3-5 ränder av färg beroende på hur många smycken du måste fylla ditt träd.
  • Du kan även spraya färgsektioner av ditt träd samma färger som dina smycken innan du börjar dekorera det om du verkligen vill vara unik.
  • Tips

    När du är i tvivel, matcha dekorationerna på ditt träd med färger på andra inredning i rummet. På det sättet kommer ditt träd att se sammanhängande i utrymmet.

    Varningar

    Var försiktig så att du inte lägger till för många dekorationer till ett smal träd eftersom det kan se för upptagen och rörigt.
  • Använd ljus som inte är slitna eller brutna eftersom de kan skapa en brandrisk.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande