Hur man rengör en skäggig drakens bur

Skäggiga drakar kan göra ganska röra i sin bur.Och det luktar också! Rengöring av en skäggig drakens bur verkar hårt först, men det är inte så svårt för en uppgift!

Steg

  1. Bild med titeln Rengör en skäggig drake
1. Se till att du har en varm låda eller en annan bur för att sätta draken i. Detta kommer att hålla dem i ett säkert utrymme samtidigt som det är varmt, eftersom skäggiga drakar är kallblodiga, så de kan inte ändra sin kroppstemperatur. När du har det, placera draken inuti den extra rutan eller buret.
  • Bild med titeln Rengör en skäggig drake
    2. Ta ut grenarna eller stenarna i buret och vattnet / matskålen. Ställ dem åt sidan för senare. När det här är klart, dumpa ut alla golvmaterial till en papperskorgen. Om du har kakel som golvet i höljet, tvätta dem med disken och vatten.
  • Bild med titeln Rengör en skäggig drake
    3. Skrubba sidorna och botten av buret. Se till att buret är helt ren innan du låter draken tillbaka i buret, så de blir inte sjuka!
  • Bild med titeln Rengör en skäggig drake
    4. Torka av buret. När du har försäkrat buret är helt torr, placera mer golvmaterial i buret och placera matskålen, stenar, grenar och vad som helst som du hade där inne i buret.
  • Bild med titeln Rengör en skäggig drake
    5. Placera draken tillbaka i. När du är klar, tvätta händerna genast, eftersom det kan få dig smittad med sjukdomar, som Salmonella.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande