Hur man bygger ett prisvärt flytande skrivbord

För dem som vill ha ett prisvärt skrivbord, men inte har plats för stora komplexa skrivbord, är ett flytande skrivbord ett bra alternativ. En viktig del av ett hem är en plats att centrera dina tankar. Skrivbord är mellanslag som tar fokus på vilket projekt, aktivitet eller arbete du gör. I huvudsak är ett flytande skrivbord ett enkelt, kostnadseffektivt, lätt att rengöra sättet att maximera ditt utrymme för vad din nästa aktivitet är.

Steg

Del 1 av 4:
Gör mig i ordning
  1. Bild med titeln Bygg ett prisvärt Floating Desk Steg 1
1. Bestäm var du vill ha skrivbordet installerat. Ta hänsyn till belysningen av området. Att ha ett fönster bakom bildskärmar kan göra det svårt att se vad som finns på skärmen, medan ljus kan vara fördelaktigt när man arbetar med små projekt och skrivning. Var säker på att det är någonstans som är lättillgängligt.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt Floating Desk Steg 2
    2. Bestäm hur högt av marken du vill ha skrivbordet. Ta hänsyn till hur hög stolen du vill använda är, liksom om det finns armstöd. Om din stol har en justerbar höjd, sitta i stolen och höja / sänka den tills du är bekväm. Mät från golvet till den högsta delen av stolen som du vill kunna driva under skrivbordet för att maximera utrymme.
  • Lägg till målareband på väggen i önskad höjd om du inte vill markera direkt på väggen. Detta är valfritt. Målareband är speciellt utformad för att inte lämna rester på väggar och låter dig göra om du gör det?.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord Steg 3
    3. Hitta tapparna i väggen med hjälp av en studfinder. Det är en bra idé att hitta några mer än du tror att du behöver. När du väl vet var dina väggpinnar blir, blir det lättare att bestämma hur stor skrivbordet kan vara. Studs är ofta 16-24 tum från varandra.
  • Flytta långsamt stiftfinnaren över väggen eller målare.
  • Markera på väggen med en penna eller penna i önskad höjd. Läs anvisningarna för din Stud Finder för specifika instruktioner om hur du vet var du ska markera.
  • Se till att du har tillräckligt med utrymme över alla uttag. Tunga fästen är ofta 12 - 16 tum i längd. Du vill inte ha försäljningsställen som stör de monteringshålen.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord steg 4
    4. Besluta om skrivbordsmätningarna. Skrivbordets storlek är upp till din egen preferens för hur stor du vill ha ditt skrivbord att vara och tilldelat tillgängligt utrymme, men vi rekommenderar minst 3/4 tum tjocklek, 19-24 tum djup och 4-6 fot i längd. Efter att ha hittat tapparna kan du bestämma den maximala längden på skrivbordet. Kom ihåg att lämna lite utrymme till vänster och höger om de yttersta dubbarna du vill använda.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt Floating Desk Steg 5
    5. Köp trä att använda. Om du inte vill manuellt klippa trä kan du köpa en Precut 2FT x 4ft x 3 / 4in plywoodbräda, förutsatt att du har minst 4 meter utrymme för längden på styrelsen. Om du vill ha något mindre än 2FTX4FT, kommer de flesta hårdvaruaffärer att skära träet ner mindre för dig.
  • Om du vill ha något större, kan du skära och lima 2x4 bitar av trä tillsammans för att göra en anpassad topp, men det kan bli dyrare.
  • Del 2 av 4:
    Prepping träet
    1. Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord Steg 6
    1. Skär träet till önskade dimensioner om det behövs. Om du bestämmer dig för att skapa ditt eget skrivbord, vill du klippa och lim ditt trä innan du fortsätter. Det rekommenderas att ha skyddsglasögon och handskar när du använder en träsåg.
    • Markera träet vid önskade dimensioner. Alltid dubbelkontrollera mätningar innan du skär. Mät två gånger, skära en gång.
    • Skär träet med en träsåg, efter de markeringar du gjorde. Lägg till lim mellan de snittiga bitarna av trä, klämma ihop dem och låta dem torka.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord Steg 7
    2. Sand träet. Om du använder en bältesslipare, var noga med att bära skyddsglasögon och handskar när de slipas. Sand alla sex ytor av träet för att göra det smidigt. Du kan använda en bältesandare eller en bit sandpapper och lite armbåge.
  • Det rekommenderas att börja med 60 eller 80 grit sandpapper. Hur hög du vill gå är upp till dig, men sanden av högre kvalitet kommer att erbjuda en jämnare känsla. För bästa resultat, alltid sand med kornet.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord steg 8
    3. Fläcka träet. Detta är valfritt. Färgning förändrar träets utseende. Det rekommenderas att fläcka i en utomhusmiljö. Färgning kan vara rörigt - du kanske vill använda engångshandskar för att minimera mängden fläck som berör din hud.
  • Innan färgning, använd ett vakuum för att ta bort alla träspån och damm och använd en trasa för att torka bort fina träpartiklar. Använda ditt val av en applikator, sprida fläcken över träet. Det rekommenderas att använda en fläckplatta.
  • För bästa resultat, fläckar både med kornet och mot kornet. Färgning mot kornet hjälper till att bli fläck i djupa sprickor i träet. Torka upp eventuella överflödiga fläck för att undvika mörka fläckar. Tillåt tid för fläcken att torka. Se anvisningarna för din specifika fläck för uppskattningstider.
  • Kolla på fläcken under torkningsprocessen och torka upp eventuell fläck som har potentiellt poolat. Om de torkade resultaten inte är mörka, lägg till en annan kappa tills du når önskad färg.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord Steg 9
    4. Applicera en polyuretanskel. Polyuretan hjälper till att försegla och förlänga träets livslängd. Återigen är det en bra idé att tillämpa polyuretan i en öppen luftad miljö. Applicera en tunn och jämn kappa till träytan. Det rekommenderas att applicera med en syntetisk borste.
  • Låt polyuretan torka. Se din specifika polyuretan för torra tider. Vissa polyuretanmärken kan kräva flera rockar, om så är fallet, upprepa kappan och den torra processen. Efter torkning kan din polyuretan föreslå slipning med en mycket fin 120-220 grit sandpapper för att släta ut några stötar.
  • Del 3 av 4:
    Installation
    1. Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord steg 10
    1. Dubbelkontrollera dina mätningar för att se till att de är korrekta. Se till att de stammarkeringar du gjorde tidigare är korrekta. Se till att höjden på skrivbordet matchar eller är något högre än din stol.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbordssteg 11
    2. Förbered dig för att borra pilothål för parenteserna. Om du installerar ditt skrivbord ensam kan det vara lättare att montera parenteserna innan du säkrar skrivbordet. Om du har någon att hjälpa kan det vara lättare att montera parenteserna till skrivbordet innan du säkrar sig till väggen. Vilket sätt som är enklare, baserat på din situation, är upp till dig.
  • Se till att du har din borr och borrning redo. Kom ihåg att borren ska vara något tunnare än skruven du använder så att skruvarna har något att greppa till.
  • Håll upp borrbandet till skruven. Sätt en bit tejp runt borren vid ca 3/4 av skruvens längd. Detta kommer att vara hur långt in i studen du borrar, lämnar lite massivt trä för skruven för att säkra till.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord steg 12
    3. Fäst parenteserna i styrelsen. Mäta avståndet mellan varje stud som du vill använda. Markera det avståndet på botten av ditt trä. Placera dina parentes på undersidan av träet och borra i dina skruvar. Se till att du inte använder skruvar längre än tjockleken på ditt trä.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord steg 13
    4. Nivå fästen / skrivbordet. För att undvika att behöva borra flera hål i väggen, vill du se till att du har jämnat styrelsen och fästena innan du borrar och spänner skruvarna.
  • Har någon hålla ena änden av brädet medan du håller den andra i det område du vill montera skrivbordet. Placera nivån ovanpå brädet, justera tills brädan är jämn. Markera hålen för parenteserna på väggen.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord steg 14
    5. Borra in i tapparna och placera skruvarna. Borra in i tapparna på de märkningar du just gjort. För bästa resultat, borra medan du fortsätter att hålla skrivbordet. Efter borrning av pilothålen, sätt in och dra åt svagt skruvarna i väggen. De behöver inte stramas helt, bara tillräckligt för att hålla skrivbordet medan du borrar hålen för de återstående parenteserna.
  • Borra de yttersta stifthålen först om du använder mer än två parentes. När du har borrat alla hål och sätter skruvarna, vill du gå tillbaka och se till att de är spända.
  • Del 4 av 4:
    Lägga till extra detaljer
    1. Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbord steg 15
    1. Lägg till ytterligare funktioner i ditt skrivbord. Du kan klippa 2" hål i skrivbordet för att passera kablar genom. Du kan klippa dessa hål med hjälp av en 2" hålsåg. Du kan också lägga till sladdöverdrag till dessa hål för att göra dem enklare att titta på.
    • Kablar kan vara en öm att titta på, även om de är delvis dolda under skrivbordet. Du kan lägga till en liten kabelkanal som fäster längst ner på ditt skrivbord för att hålla kablarna ur vägen.
    • Om du använder ett monitorfäste kan det ha kommit med extra bitar som låter dig borra ett litet hål i ett skrivbord för att direkt fästa basen.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbordssteg 16
    2. Personifiera ditt skrivbordsutrymme. Uttrycka dig själv genom att lägga till dekorationer till ditt skrivbord som foton, figurer eller handlingsfigurer. Lägg till praktiska kontorsmaterial som en kopp pennor, post-it-anteckningar och papper till ditt skrivbord för att öka produktiviteten. Om du ofta använder hörlurar vid ditt skrivbord, överväg att lägga till en krok för att hänga dina hörlurar från när de inte används.
  • Bild med titeln Bygg ett prisvärt flytande skrivbordssteg 17
    3. Lägg till förvaring ovanför ditt skrivbord. Du kan också lägga till objekt i väggutrymmet ovanför ditt skrivbord för att utnyttja utrymmet. Lägg till flytande hyllor att binda i ditt nya flytande skrivbord. Du kan också inkludera korkboards, whiteboards, en kalender eller affischer för att göra utrymmet att känna sig mer användbar.
  • Tips

    Varningar

    Ta alltid de nödvändiga försiktighetsåtgärderna när du använder verktyg och elutrustning.
  • Läs alltid varningsetiketter på produkter, inklusive fläckar och polyuretaner, före användning.
  • Saker du behöver

    • Trä av trä - När du köper ditt trä, var noga med att ta hänsyn till vad du ska använda skrivbordet för och köpa trä med lämplig tjocklek för att säkerställa att det kan stödja vikten av vad du lägger på det, som datorskärmar.
    • Trä såg (tillval)
    • 2" Hålsåg (tillval)
    • Sandpapper eller en bältesandare (60-220 grit)
    • Fläck och / eller en klar kappa (polyuretan). Se till att du väljer en ton du gillar.
    • Stain Applicator - Detta kan vara en pensel, fläckborste, fläckplatta eller en gammal luddfri trasa.
    • Engångshandskar
    • Rags för rengöring
    • 2 eller 3 tunga parenteser - dessa bör bedömas för den vikt du förväntar dig att skrivbordet ska bära.
    • Skruvar - De parentes du väljer ska berätta vilka skruvar som är kompatibla och hur många du behöver.
    • Borra - Se till att borren passar dina skruvar. För borrning i studs vill du ha en borr som är något mindre än dina skruvar.
    • Stiftfinnare
    • Nivå
    • Skruvmejsel
    • Målare tejp (tillval)
    • Penna eller penna
    • Måttband
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande