Hur man dekorerar ditt skrivbord

Skrivbord är ett viktigt ställe att arbeta och ha tid till dig själv. Oavsett om du dekorerar ditt skrivbord hemma eller på kontoret, behåller en effektiv arbetsyta medan du fortfarande lägger till din personliga känsla. Var noga med att kontrollera med din HR-avdelning innan du byter kontorsarbetet.

Steg

Metod 1 av 5:
Ändra utseendet
  1. Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 1
1. Njut av dina favoritfärger. Färgkoordinat när du organiserar ditt skrivbord. Skapa roliga mönster eller använd det färgstarka tejp för att skapa en rolig design på toppen av ditt skrivbord eller på sidan. Du kan också hålla allt monokromatiskt och ha ditt tangentbord eller en bildram vara en enda djärv färg.
  • Sortera böcker, anteckningsblock och kontorsmaterial enligt färg. Om du saknar en mängd olika färger, köp vad du behöver för att slutföra din uppsättning. Böcker är ett enkelt sätt att fylla i dina färggap.
  • Blanda och matcha svart och guld, neutrala, pasteller eller djärva ljusa färger. Din inredning ska spegla din personlighet och låta dig njuta av att arbeta på ditt skrivbord. Välj de färger som gör dig bekväm och effektiv.
  • De färger du väljer för ditt skrivbord och inredning kan vara en del av ett helt schema för ditt rum. Ta dig tid att knyta allt tillsammans.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 2
    2. Flytta ditt skrivbord till naturligt ljus. Placera ditt skrivbord nära ett fönster och se till att du har tillräckligt med naturligt ljus i ditt rum. Spara på energiförbrukning genom att låta naturligt ljus översvämma på ditt skrivbord. Vit på vit inredning kan ge en ren och lugnande effekt.
  • Naturligt ljus kan också bidra till att öka ditt humör och ge dig energi.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 3
    3. Välj rätt tillbehör. Hitta tillbehör som passar din personlighet och arbetsbehov. Handla online eller på specialbutiker. Välj färger och mönster som matchar ditt övergripande system.
  • Hitta kontorsmaterial i din favoritfärg eller uppgradering till high end tillbehör. Visa av din personlighet med tecknade tecken eller goofy pennor och pennor.
  • Hitta skrivbordstillbehör eller inredning av din favoritdesigner. Du kanske kan hitta kompletta uppsättningar. Till exempel kan du hitta ett tangentbord med begränsat utgåva, mus och laddningsstation av Apple.
  • Du kan använda vintagepennor och tillbehör för att få dig att känna kontakten med en annan, mer inspirerande era. Du kan också använda unika tillbehör för att ersätta intetsägande. Till exempel kan du använda en leksaksdump som en bokstavsinnehavare.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 4
    4. Bli kreativ med post-it-notes. Post-it-notes kommer i en mängd olika former, storlekar och färger. Färgkoordinera delar av ditt skrivbord eller skapa fantasifulla väggmålningar med inlägg det anteckningar. Skapa enkla ränder eller mönster på toppen eller sidan av ditt skrivbord. Det bästa är att du kan ändra dem med ditt humör.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 5
    5. Flytta ditt skrivbord. Om du känner dig fast i en Rut eller oinspirerad, ändrar du enkelt upp saker genom att helt enkelt flytta hela ditt skrivbord. En förändring av landskap kan hjälpa till att återuppliva dig. Hur känner du dig på varje ställe?
  • Förändringen i plats kan inspirera dig att göra fler ändringar som ommålning av din vägg eller omorganisera din arbetsyta. Gå med din inspiration.
  • Du kan alltid vara kort utrymme, speciellt om du får ett nytt tillskott till familjen. Ompröva om var du kan arbeta mest effektivt. Till exempel kan du flytta ditt skrivbord under trappan eller i mitten av rummet för att göra plats för en plantskola. Använd en matta för att förankra ditt skrivbord i mitten av ett rum.
  • Att flytta ditt skrivbord från väggen tillåter samtal att flöda lättare. Det låter dig också flytta runt.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 6
    6. Fokusera på kunder. Om du kommer att ha kunder på ditt skrivbord från tid till annan, kanske du vill investera i ett nytt skrivbord. Du vill vara professionell men låt dem också se lite av din personlighet.
  • Medan ditt skrivbord kan vara en professionell inställning, lägg till tillbehör eller placera ditt skrivbord för att låta ditt liv inspirera och slappna av din överfyllda hjärna. Till exempel, möta skrivbordet mot fönstret för att se din trädgård eller hålla en inramad bild av din dotter som mittpunkten på ditt skrivbord.
  • Metod 2 av 5:
    Bli organiserad
    1. Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 7
    1. Utvärdera hur mycket utrymme du har. Du får bara ha plats för ett litet skrivbord om du är en högskolestudent. Om du bara ska komma in i arbetskraften kan du behöva ett större skrivbord med personliga men professionella beröringar. Du kan behöva ett mycket stort och specifikt skrivbord om du är i en karriär som starkt bygger på skrivbordet men vill arbeta hemifrån för att tendera till din familj.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 8
    2. Gör rum på ett litet skrivbord. Flytta ditt arkivsystem från ditt skrivbord och på golvet. Du kan också placera den bakom datorns bildskärm. Separata filer som du inte behöver varje dag så att du kan skapa nödvändigt utrymme ovanpå ditt skrivbord.
  • Organisera vertikalt och använd sidan av ditt skrivbord för att hålla ditt skrivbord klart. Använd tejp, klipp eller vertikala arkivsystem för att hålla saker snyggt och snyggt. Undvik att markera ditt skrivbord med speciellt lim som du kan köpa på din kontorsförsäljning.
  • Laga din inredning för att spara utrymme. Stackböcker ovanpå filer eller skapa andra staplar organiserade med form och storlek. Färgkoordinatnivåer eller organisera efter storlek för att hålla en snygg och visuellt tilltalande estetiska. Lager är särskilt användbara när du har ett litet område att arbeta med.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 9
    3. Håll organiserad med en bricka. Låt inte ditt kontor levereras, memos och nycklar röra upp ditt skrivbord. Hitta rätt bricka eller skrivbordsarrangör online eller på din lokala kontorsmateriel. Se till att du har rätt mätningar eftersom du inte vill ha det för stort att det tar upp för mycket utrymme eller för litet att det inte kan hantera alla dina rörelser.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 10
    4. Använd en planerare för ditt skrivbord. Bli inte överväldigad med lite memo eller sticka det anteckningar. Använd en planerare för att hålla alla dina möten organiserade och lättillgängliga. Du kan hitta läderbundna planerare som ser bra ut på toppen av ditt skrivbord. Snygga dagplanerare kan köpas online eller på din lokala kontorsmateriel.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 11
    5. Visa en snygg kalender. Du behöver inte vänta till början av året för att lägga upp en kalender. Det är faktiskt billigare att få en kalender efter januari. Stå upp en minikalender på toppen av ditt skrivbord. Kalendrar kommer i många sorter så det är lätt att hitta något som gör dig glad som kattungar.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 12
    6. Ordna dina kablar. Snyggt rulla och ta bort alla kablar för din elektronik eller laddare. Du kan också köpa roliga och kreativa kabelarrangörer och laddare som du kan visa på toppen av ditt skrivbord.
  • Köp kabel arrangörer online eller på en elektronisk butik. Du kan också använda Twist Slipsar eller enkla klipp för att hålla kablarna helt och hållet, sladd, och ledningar organiserade och på ett ställe.
  • Visa upp din personlighet med speciella dockningsstationer och sladdorganiserare i form av bilar, leksaker eller tecknade tecken.
  • Metod 3 av 5:
    Använda dekorationer
    1. Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 13
    1. Sätt upp bilder och minnesor. Oavsett om du använder personliga foton, citat, konsertbiljetter eller någon kombination av personlig inredning, och visar dem i matchande ramar, en enkel och billig inredningsuppgradering. Se till att det finns tillräckligt med utrymme på ditt skrivbord för minst tre ramar. Du kan hitta billiga ramar på dollaraffärer eller konst- och hantverksbutiker.
    • Visa upp dina quirky prydnad. Använd dekor som du älskar, även om den inte passar in i designschemat för din arbetsyta. Gärna visa klibbig souvenir från en rolig resa, använd stationär med din favorit tecknade karaktär, eller placera en gammal leksak sitter vid kanten av ditt skrivbord. Håll ditt skrivbord både underhållande och professionell.
    • Skapa en collage genom att klistra in bilder, foton och memorabilia tillsammans på ett roligt sätt på skrivbordet. Skissera en skiss och lima sedan dina bitar på affischkortet så att du inte skadar toppen av ditt skrivbord.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 14
    2. Använd mattor. Oavsett om du placerar en under skrivbordet för komfort, draper du över ditt skrivbord för visning, eller använd en på ditt skrivbord som en bläckblotter, kan mattor medföra färg och personlighet till ditt skrivbord. En provmatta kan vara gratis eller mycket billigt beroende på den storlek du letar efter.
  • Kasta kuddar kan lägga till ett stänk av färg, personlighet och komfort som liknar en matta. Du kan visa en liten på ditt skrivbord och använda den när du behöver vila ditt huvud.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 15
    3. Använd konst och hantverk. Klipp ut mönster från en bit tapeter eller mäta rätt mängd för att täcka skrivbordet helt. Du kan också använda den för att radera lådorna i ditt skrivbord. Detta är särskilt praktiskt om du har fläckar på ditt skrivbord från den tidigare ägaren.
  • Lägg till några tofsar. Använd papper Tassels och häftklammer eller tejpa dem längst ner på datorns skärm eller till handtagen av skrivbordslådor. Du kan också använda riktiga tofsar på en sträng för att skapa en kant runt skrivbordet. Köp tofsar vid en sömnadsföretag, hantverksbutik eller en dollar.
  • Placera googly ögon på ditt kontorsmaterial. Visa alla din goofy sida med googly ögon. Du kan köpa dem på en dollaraffär eller på din lokala konst och hantverk. De är billiga och lätta att ta på och av.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 16
    4. Få kreativitet när du håller dina tillbehör. Du kan använda en rolig rån för att lagra dina pennor och sax eller en ihålig kokosnöt. Se till att det du använder är lämplig storlek för ditt skrivbord. Du vill att den ska kunna passa dina tillbehör utan att ta upp extra fastigheter.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 17
    5. Låt ljuset skina. Medan du kanske inte kan få det tänd, kan ett ljus vara en rolig skärm. Välj ett doftljus för att hålla ditt skrivbord luktande färskt. Du kan också använda en lampa kan skapa rätt mängd värme till ditt skrivbord, eftersom kontor ofta använder bara fluorescerande ljus.
  • Om du inte får mycket solljus till ditt kontor, få en fullspektrum glödlampa för ditt ljus som det simulerar naturligt ljus. Dessa kan köpas online eller din lokala hårdvaruaffär.
  • Du kan också stränga upp några julljus eller fe lampor utanför ditt skrivbord eller hitta roliga och knäppa lampor online eller på sparsamhetsbutiker.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 18
    6. Bli kreativ med din kärlek till kaffe. Visa upp din personlighet med en rolig rånar. Du kan hitta många coola muggar online eller helt enkelt hitta en färgstark rån på en höftkökförsörjning. Du kan till och med lägga till en mugghållare till ditt skrivbord.
  • Accessorize med coola underlägg för att vila din mugg eller för att få lite personlighet till grundläggande kontor medföljer muggar. Du kan till och med ta med din egen franska press och bönor för att visa på ditt skrivbord om du är en kaffe avicionado. Visa dina favoritbrews.
  • Visa soffbordsböcker. Medan du kan behöva böcker för professionella ändamål, lägg till lite personlighet till ditt skrivbord med soffbordsböcker. De kan lägga till färg och vara bra samtalstycken om kunderna är runt.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 19
    7. Sätta en spegel upp. Om du har ett litet utrymme, är en spegel ett bra sätt att göra ditt skrivbord att känna sig större. En stor spegel gör det möjligt för ditt skrivbord att användas som både en fåfänga bord och arbetsyta. Det är också bra att kunna kolla dig utan att lämna ditt skrivbord när du jobbar.
  • Metod 4 av 5:
    Stanna inspirerad
    1. Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 20
    1. Personifiera din skrivbordsbakgrund. Använd ett konstverk eller hitta ett motiverande citat för att vara din skrivbordsvisning för din dator. Det finns många resurser online att hitta precis rätt utseende. Du kan också använda ett personligt foto. En bild av din nyfödda kan bara vara gnistan för att inspirera dig under en stressig arbetsdag.
    • Om du inte har tillräckligt med utrymme på skrivbordet för inramade foton, använd skrivbordsbilden på din dator för ett inspirerande citat eller använd ett foto från din senare semester.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 21
    2. Visa några inspirerande citat. Håll dig motiverad med inspirerande citat klistras in på skrivbordet. Du kan också rama dem i en stående ram. Välj mellan att visa flera citat eller bara visa ett stort citat som har betydande betydelse för dig.
  • Du kan också använda specialband för att lägga upp dina citat om du följer den på framsidan eller sidorna på ditt skrivbord. Se till att tejpen eller klibbar passar ditt designschema. Att välja fel tejp eller klibbar kan göra din inredning på plats.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 22
    3. Ha kul med magnetisk poesi. Om du har en metalldisk, skapa dina dagliga eller veckovisa dikter med magnetisk poesi. Du kan köpa en uppsättning online eller en nyhetsbutik. Du kan till och med hitta den på din lokala dollar butik. De är en bra konversationsstart.
  • Magnetisk poesi kan också användas för att lämna meddelanden och påminnelser.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 23
    4. Använd en whiteboard. Whiteboards finns i många storlekar men väljer en stående vit bräda för att sitta på toppen av ditt skrivbord. Skriv roliga eller motiverande meddelanden till dig själv varje dag. Använd olika färgade pennor för att rita väggmålningar. Låt dig själv ha den här kreativa flykten. Du kommer att upptäcka att andra kan gravitera till dina musings.
  • Whiteboards är också praktiska för brainstorming och praktiska kontorsfunktioner.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 24
    5. Njut av dina favorit dofter. Bränna ett doftljus, ha en luftfräschare, håll en flaska parfym, eller håll en vas av blommor på ditt skrivbord. Vissa dofter kan hålla dig produktiv och inspirerad under hela dagen. Du kan också välja rätt ljus, flaska eller vas för att visa.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 25
    6. Skapa en Vision Board. En visionskort är ett utmärkt mittpunkt för att ta med ditt skrivbord. Det kan inspirera kreativitet och hålla dig motiverad att arbeta mot dina mål. Det kan också minska ditt skrivbord samtidigt som du behåller dina inspirationer, drömmar och idéer i ständig bildskärm. Använd en Standup Corkboard för att stifta din vision.
  • Metod 5 av 5:
    Stanna praktiskt
    1. Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 26
    1. Visa dina visitkort. Använd en kreativ skärm för att bära dina kort. Du kan hitta en djärv färg eller design på din kontorsförsörjning eller online. Håll dina kort inom Reach om du har ett överraskningsbesök från en klient.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 27
    2. Lyft upp datorn upp till ögonnivå. Du kan få nacksmärtor om din datorskärm är lite för hög eller för låg. Se till att du har din skärm på rätt höjd. Använd laptoplyftare eller skapa din egen med böcker. Bli kreativ om du behöver lyfta skärmen.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 28
    3. Visa tack kort. Har tackkort till hands för att både inspirera dig och påminna dig om att upprätthålla professionella och personliga relationer. Välj mellan ett antal mönster och visa de kort som har den mest betydelsefulla.
  • Placera kort i ramar, på en anslagstavla, eller tillsammans i en bokstavsinnehavare på ditt skrivbord.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 29
    4. Få en växt. Lägg till ett stänk av liv och färg till ditt skrivbord med en växt. Se till att det är en tillräcklig storlek och behöver inte mycket underhåll. Att lägga grönska kan öka produktiviteten, gnista kreativitet och minska stressen. Ett bra alternativ är succulenter eftersom de inte tar upp mycket utrymme, har inte pollen och kräver lite vård.
  • Succulenter är ett bra val eftersom de inte kommer att kräva omsorg när du inte är på ditt skrivbord under semestern. Och de har inte pollen som kan irritera människor med allergier.
  • Hitta mini saftiga magneter online eller på din lokala anläggningsbutik om du har en metalldisk. Luftväxter kräver inget arbete. Om ditt arbete inte tillåter växter, använd falska växter, som en faux-växtpennhållare, för att få lite grönt på ditt skrivbord.
  • Använd en färgstark kruka för att få lite personlighet på ditt skrivbord. Välj en växt som passar din personlighet och arbetsyta.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 30
    5. Visa hygienprodukter. Linje en trälåda eller köpa en kreativ arrangör för att hålla hygienprodukter snyggt organiserade och till hands. Håll dem på hörnet av ditt skrivbord snarare än dolt i din väska eller ficka.
  • Hygienprodukter kan innehålla saker som vävnad, chapstick, smink och ansiktsdimma.
  • Bild med titeln Dekorera ditt skrivbord Steg 31
    6. Få en färgstark sovsal. Placera ditt kylskåp under ditt skrivbord eller, om det är tillräckligt litet, använd det för att stoppa böcker, filer eller skrivaren ovanpå ditt skrivbord. Det är perfekt för att hålla snacks och drycker inom armens räckvidd. Köp dem online eller på din lokala hårdvaruaffär.
  • Tips

    Skriv inte på ditt skrivbord.
  • Se till att du har behörighet från din HR-avdelning innan du ändrar ditt kontorsarbetsyta på något sätt.
  • Undvik att äta på ditt skrivbord för att förhindra fläckar.
  • Varningar

    Visa inte något olämpligt på jobbet. Alla har en annan humor, så spela det säkert och var konservativ med dina dekorationer.
  • Ange ett möte med dig själv för att dekrutter ditt skrivbord. Under en upptagen arbetsvecka kan saker stapla upp och det kan inte finnas någon ände om du inte planerar tid att organisera.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande