Hur man ändrar din bakgrund på twitter

Thistaaches du hur man byter Twitter bakgrundsfärgen från ljus till mörk med nattläge och hur man ändrar din profils bakgrundsbild. Medan Twitter inte längre kan välja en temafärg för din Twitter-bakgrund, kan du applicera en mörk bakgrund genom att aktivera nattläge. Ändra din Twitter-profils rubrikbild kommer också att ändra bakgrunden på toppen av din Twitter-profil.

Steg

Metod 1 av 2:
Aktivera nattläge
  1. Bild med titeln Ändra din bakgrund på Twitter Steg 1
1. Öppna twitter. Gå till https: // Twitter.com I datorns webbläsare (skrivbord) eller tryck på twitter app-ikonen (mobil). Detta öppnar ditt Twitter-flöde om du är inloggad.
  • Om du inte är inloggad på ditt Twitter-konto, ange ditt användarnamn (eller telefonnummer eller e-postadress) och lösenord där du anger och välj sedan Logga in.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund på Twitter Steg 2
    2. Välj din profilikon. Klicka eller tryck på profilikonen i det övre högra hörnet på sidan (skrivbord) eller i det övre vänstra hörnet av skärmen (mobil). En rullgardinsmeny visas.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund på Twitter Steg 3
    3. Aktivera nattläge. Klick Nattläge längst ner i rullgardinsmenyn (skrivbord) eller tryck på den månformade ikonen i nedre vänstra hörnet av skärmen (mobil). Så länge som nattläge inte tidigare var aktiverat, kommer det att aktivera nattläge och orsaka din Twitter-bakgrund att mörka.
  • Du märker också att mörk text blir ljus för att stå ut mot den mörka bakgrunden.
  • Om nattläge redan är aktiverat, väljer du det här alternativet och lyser din Twitter-bakgrund.
  • Metod 2 av 2:
    Ändra profilhuvudbilden
    1. Bild med titeln Ändra din bakgrund på Twitter Steg 4
    1. Öppna twitter. Gå till https: // Twitter.com / I datorns webbläsare (skrivbord) eller tryck på twitter app-ikonen (mobil). Detta öppnar ditt Twitter-flöde om du är inloggad.
    • Om du inte är inloggad på ditt Twitter-konto, ange ditt användarnamn (eller telefonnummer eller e-postadress) och lösenord där du anger och välj sedan Logga in.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund på Twitter Steg 5
    2. Välj din profilikon. Klicka eller tryck på profilikonen i det övre högra hörnet på sidan (skrivbord) eller i det övre vänstra hörnet av skärmen (mobil). En rullgardinsmeny visas.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund på Twitter Steg 6
    3. Välj Profil. Det är nära toppen av menyn. Gör så öppnar din profilsida.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund på Twitter Steg 7
    4. Välj Redigera profil. Du får se det här alternativet nära den övre högra sidan av fönstret. Klicka på eller knacka på det lägger din profilsida i redigeringsläge.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund på Twitter Steg 8
    5. Ladda upp ett nytt huvudfoto. Beroende på om du är på skrivbordets webbplats eller mobilappversionen av Twitter, kommer den här processen att variera:
  • Skrivbord - Klick Ändra ditt huvudfoto, klick Ladda upp foto, Välj ett foto från din dator och klicka på Öppna.
  • Mobil - Tryck på huvudfotoet, tryck på Välj befintligt foto (Endast Android), välj ett foto från din smartphone eller surfplatta och tryck på Tillämpa.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund på Twitter Steg 9
    6. Spara dina ändringar. Klick Spara ändringar på höger sida av sidan (skrivbord) eller tryck Spara i det övre högra hörnet av skärmen (mobil). Detta kommer båda att ta din profil ur redigeringsläge och byt ut ditt nuvarande huvudfoto med din nyvalda.
  • Tips

    Mindre bilder kommer att visas lågkvalitativa när de är inställda som ditt huvudfoto. Välj ett stort foto från vilket du kan visa en halt av innehåll snarare än att använda ett foto som måste sträckas för att passa huvudet.

    Varningar

    Tyvärr har Twitters gamla inställning som tillät dig att ställa in en annan matnings- och profilbakgrund. Dina enda alternativ är nattläge och ändra rubrikfoton.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande