Hur man fångar bagon i pokémon emerald

Bagon är en Dragon-typ Pokémon, vilket gör det till ett värdefullt tillägg till ditt Pokémon-lag. Bagon kommer så småningom att utvecklas till Shelgon och Salamence, vilket är en otroligt kraftfull Pokémon som kan till och med Mega utvecklas i de senaste versionerna. Bagon är knepigt att hitta i Pokémon Emerald, eftersom det bara finns en plats i hela spelet som det kan hittas. När du väl vet var det är, kan du fånga så många som du vill.

Steg

Del 1 av 3:
Få HM07 vattenfall
  1. Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Step 1
1. Fortsätt genom berättelsen och få sinnet märke. Du måste slutföra det mesta av spelets historia innan du kan få vattenfall. Detta dolda drag krävs för att komma åt det område där du kan hitta Bagon. Vattenfall gör att du kan resa upp vattenfall över hela världen. Du får sinnet märke i Mosdeep City.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Step 2
    2. Fight Team Aqua i Seafloor Cavern. Efter att ha fått sinne märke får du möjlighet att använda dyk när du reser. Använd detta i det djupa blå vattnet söder om Mosseep för att hitta havsbotten.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 3
    3. Fortsätt genom Route 126 tills du når Sootopolis. Om du redan har varit i Sootopolis, kan du använda Fly för att nå det snabbt. Hitta Steven på norra sidan av Sootopolis City.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 4
    4. Gå till ursprungsgrottan. Du kommer att bli ombedd av Steven att hitta Wallace i ursprungsgrottan. Prata med Wallace och svara "Skypelare".
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 5
    5. Resa till himlen pelaren och hitta Rayquaza på toppen av pelaren. Du kan komma till himlen pelare från Pacifidlog Town. Rayquaza kommer att flyga och gå till Sootopolis City. Använd flyga för att följa.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 6
    6. Titta på scenen och sedan gå till Sootopolis gym. Du hittar Rayquaza kämpar av Groudon och Kyogre, och då kommer det att flyga. Tala med Steven utanför Sootopolis gym, och sedan prata med Wallace. Wallace kommer att ge dig HM07 som ett tack för att du sparar staden.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Step 7
    7. Besegra Juan i Sootopolis gym. Efter att ha fått vattenfall kan du inte använda den utanför striden tills du får regnet märke från Sootopolis gym. Detta är det sista gym i spelet, så se till att du är ordentligt förberedd för tuffa slagsmål. När du väl har regnskuret, kan du använda vattenfall runt om i världen.
  • Del 2 av 3:
    Hitta Bagon
    1. Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 8
    1. Gå till Meteor Falls Cave. Du har redan besökt den här grottan tidigare i berättelsen, så flyga till Fallarbor Town för att snabbt nå Meteor Falls Cave. Grottan ligger mellan väg 114 och 115.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 9
    2. Surfa på vattnet strax förbi ingången. När du har angett Meteor Falls Cave kommer du till en pool med vatten. Gå till norr och använd surfa för att resa över vattnet.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 10
    3. Använd HM07 vattenfall för att resa upp det stora vattenfallet. Närma sig vattenfallet och tryck på "A" För att ta upp prompten att använda vattenfall.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 11
    4. Gå in i grottan på toppen av vattenfallet. Efter att ha klättrat vattnet, ser du en liten bit av mark och en grotta ingång. Gå av på den här lilla delen och gå igenom ingången.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 12
    5. Gå till norr och klättra nerför stegen. Gå till höger och sedan upp lite för att hitta en stege. Ta stegen ner till den lägre nivån.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 13
    6. Gå runt till det nordvästra hörnet av grottan och klättra upp stegen. Du kommer att utmanas av en duo av tränare. Efter att ha besegrat dem, använd trappan för att klättra upp till toppen av rummet.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 14
    7. Hoppa över ledningarna, hålla till vänster.Den stege du behöver nå är i det nedre vänstra hörnet av rummet. Hoppa över ledningarna och stanna kvar för att nå stegen.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 15
    8. Gå nerför trappan och surfa på vattnet. Ta dig till norra sidan av rummet och gå av på marken med grottans ingång.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 16
    9. Gå in i grottan och surfa på toppen av rummet. Detta rum är långt och smalt, och du måste surfa över vattnet för att korsa rummet. Gå av på den lilla marken på toppen av rummet.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 17
    10. Gå runt på den lilla marken tills du stöter på Bagon. Denna lilla lapp av torrt land är det enda området i hela spelet som du kan stöta på Bagon. Bagon har 20% chans att visas när du stöter på en Wild Pokémon här, så det kan ta flera strider tills det visas.
  • Del 3 av 3:
    Fånga Bagon
    1. Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 18
    1. Använd en Pokémon med falskt svep för att sänka Bagons hälsa. Falskt svep är ett bra drag för att fånga Pokémon, eftersom det kan minska den vilda Pokémon-hälsan till 1 hk men kommer aldrig att knacka ut det. Farfetch`d, Cubone, Scizor och Nincada är några av de pokémon som kan lära sig detta drag genom att nivellera, eller du kan använda TM54 för att lära den till en annan Pokémon.
    • Om du inte har en Pokémon med False Swipe kan du använda regelbundna drag för att sänka Bagons hälsa så mycket du kan utan att knacka ut det.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 19
    2. Använd Sova eller Paralysera för att fälla Bagon. Dessa drag kommer att öka chanserna för din poke boll som fångar Bagon. Det finns massor av Pokémon som kan lära sig rörelser som orsakar dessa villkor, och chansen är att du redan har minst en.
  • Bild med titeln Catch Bagon i Pokémon Emerald Steg 20
    3. Kasta en ultraboll för de bästa chanserna att fånga Bagon. Ultra bollar är dyra, men de kan fånga Bagon mycket mer tillförlitligt än andra bollar. Om du har sänkt Bagons hälsa till 1 hk och det sover eller förlamas, ska bara om någon poke boll göra tricket.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande