Hur man är fotogen

Att ha ditt foto taget kan verka som en skrämmande strävan, speciellt när det verkar som du aldrig ser lika bra ut i porträtt som du gör i verkligheten. Detta är ett problem som många människor står inför, men är ganska lätt att bota. Att vara fotogen är inte en infödd talang, men en förvärvad skicklighet som kan läras genom träning. Prova dessa metoder för att posera och tips för att bli fotogen och på nolltid är den modell-esque vän alla dina kompisar skryter om.

Steg

Metod 1 av 3:
Fokusera på ditt ansikte
1. Klargöra din hud. Fokusen på de flesta porträtt är ansiktet, så se till att din är i toppläge. Moderna kameror kan fånga de minsta förändringarna och texturerna av huden, vilket är både en välsignelse och en förbannelse. Håll huden ren och slät genom att tvätta, toning och fuktar ditt ansikte innan du har tagit ditt foto. Att göra detta borde vara en daglig morgon / kvällsrituell men är särskilt viktig före en photoshoot.
  • Om du bär smink, se till att din concealer och foundation appliceras smidigt och matcha din hudton korrekt. Blanda dem lite ner nacken och nära dina öra lobes för att skapa det mest naturliga utseendet.
  • Fet hud kan förstöra ett foto genom att reflektera för mycket ljus. Använd oljebläckskivor eller tissuepapper (verkligt tissuepapper, inte kleenex) för att dab av överflödig olja på t-zonen i ditt ansikte.
  • Använd en exfoliator på ditt ansikte för att sluta av några döda hudceller som gör att huden blir tråkig och lackluster i bilder.
  • Bild med titeln ser bra ut i bilder Steg 4
    2. Fokusera på det som gör dig unik. En av egenskaperna hos fotogena människor är deras förtroende för sitt utseende. Många gånger blir vi bekymrade över något fel med vårt ansikte - våra fräknar, gapet i dina tänder, hur squinty dina ögon får när du ler. Istället för att försöka gömma dessa saker, omfamna dem! Du kommer att se mycket mer fotogen i dina bilder på det sättet.
  • Bild med titeln vara fotogen steg 3
    3. Visa dina känslor. Det är lätt att upptäcka någon som är fotogen från någon som poserar - den tidigare behöver inte förfalska sina känslor. Även om ditt foto tagits kan det vara nervbrott, låt det inte komma i vägen för dina sanna känslor. Skapa inte leendet du tror du behöver, använd ditt vanliga leende. Detsamma gäller med ögonen på dina ögon och dina kinder. Ju mer du tillåter dina naturliga känslor att visa på ditt ansikte, desto bättre kommer dina bilder att se.
  • Alltid le med dina tänder, för att du aldrig skulle skratta på ett roligt skämt med dina läppar tillsammans. Sanna leenden visar ett tandigt grin, inte tätt pressade läppar. Håll ditt ansikte naturligt genom att tillåta ett riktigt leende att toppa igenom.
  • När du visar känslor påverkas hela ditt ansikte. Även om många människor associerar en lycka med bara ett leende, är dina ögonbryn, ögon, kinder och panna påverkas lika lika. Se till att du tillåter fri rörlighet i hela ditt ansikte.
  • Bild med titeln vara fotogen steg 4
    4. Titta inte på kameran direkt. Som det gamla ordspråket säger, "lägger kameran tio pund."Men det behöver inte! Eftersom kameran använder reflekterat ljus för att konvertera ett 3D-objekt till en 2D-bild är formerna av saker platta och komprimerade. Ser rakt framåt på kameran kommer att visa fullheten i ditt ansikte och ta bort / minska några naturliga skuggor. Istället, vrid ditt ansikte något till sidan för att skapa naturliga höjdpunkter och skuggor och smala ansiktets form.
  • Bild med titeln vara fotogen steg 5
    5. Justera ansiktsvinkeln. Vinkeln på ditt ansikte är knuten till den riktning du tittar på kameran. Precis som hur du inte ska titta på kameran rakt på, bör du inte luta ditt huvud när du tar bilder. Detta kommer att få ditt ansikte att se större och få ett bra skott uppifrån av näsan. Luta huvudet något och till sidan för de mest fotogena av utseende.
  • Metod 2 av 3:
    Poserar din kropp
    1. Bild med titeln vara fotogen steg 6
    1. Arbeta dina tillgångar. Fotogena människor har den magnifika förmågan att veta vad deras tillgångar är och det bästa sättet att arbeta dem. Detta går hand i hand med att veta dina fysiska svagheter. Vilka delar av din kropp är den mest attraktiva, och som kan vara lite mer unflattering i bilder? Gör vad du kan för att spela upp dina bästa delar medan du vrider de mer negativa aspekterna av din kropp bort från kameran.
  • Bild med titeln vara fotogen steg 7
    2. Vrid bort från kameran. Mot en kamera rakt på gör samma sak till din kropp som det gör för ditt ansikte. Din kropp kommer att bli platta på ett fotografi, så ett skott från framsidan visar dig från den bredaste vinkeln och får dig att se extra rund. Sväng ¾ för att visa din kropp ur en vinkel och skapa skuggor och djup i din pose.
  • För att smala dina armar, lägg en på din höft och vinkla din armbåge tillbaka och borta från din kropp. Även om du kan känna dumt gör det, det finns en anledning att många kändisar antar denna pose - det är ultra smickrande!
  • Om du sitter för fotot, vänd så att kameran är på din sida i stället för direkt framför dig. Böj dina knän och förskjuta dina ben något. Om du väljer att korsa benen, korsa benet närmast kameran över toppen av den andra.
  • Bild med titeln vara fotogen steg 8
    3. Böj dina leder. Hur ofta hittar du dig själv eller sitter helt rak, med alla dina leder i linje? Förmodligen mycket sällan eller aldrig. Lägg till både rörelse och en känsla av naturlig poise till dina bilder genom att låta dina leder böja något. Det betyder att dina armbågar, handleder, knän och anklar ska alla vara bekvämt böjda. Om det kan böja, böj det!
  • Bild med titeln vara fotogen steg 9
    4. Luta sig mot kameran. Det sätt vi ser saker fungerar så att saker som är närmare är större medan saker som är längre bort är mindre. För att skapa illusionen av en liten, snygg kropp, luta sig i bilder något med huvudet först.
  • Bild med titeln vara fotogen steg 10
    5. Gör vad som är bekvämt. Alla poserande råd i världen kan inte göra dig mer fotogen om du inte är bekväm med förändringarna. I slutändan är det till hjälp att hålla alla som poserar tricks i åtanke, men det är bäst att göra vad som helst som är naturligt för din kropp. Att vara fotogena medel som går den tunna linjen mellan att agera otroligt naturlig som kameran är inte där och perfekt poserar varje tum av din kropp. Det bästa sättet att nå detta glada medium är helt enkelt för att låta din kropp falla naturligt i sina mest bekväma positioner.
  • Metod 3 av 3:
    Med tanke på bilderna
    1. Bild med titeln vara fotogen steg 11
    1. Klä för att imponera. Det är verkligen svårt att vara fotogen om du har dina smutsiga sweatpants och tornade sneakers. Om du vet att du ska få din bild tagen, välj Outfits som fotograferar bra. Neutrala toner och dämpade färger fungerar bäst eftersom de samtidigt förbättrar dina naturliga egenskaper utan att distrahera från dig på ett foto.
    • Undvik allt som hänger eller draperas mycket löst på din kropp, eftersom det kommer att se skrymmande och stort på ett fotografi. Å andra sidan, bära inte alltför tätt eftersom blixten från kameran kommer att lyfta fram varje liten fel som gömmer sig under din klädsel.
    • Använd inte något för foton som du inte normalt skulle ha på det verkliga livet. Ditt mål är att se ut som dig själv på din allra bästa - du kan inte se ut som dig själv om du har något helt ur din komfortzon eller stilintervall.
  • Bild med titeln vara fotogen steg 12
    2. Hitta ljuskällan. Ljuskällan i ditt foto kommer att diktera kvaliteten på ditt utseende i slutet. En ljuskälla direkt ovanför Du kommer att ge dig mörka skuggor under dina ögon, medan en från sidan kommer att skapa djärva bakgrundslinjer. Arbeta så att din ljuskälla är framför dig och något ovanför dig. När du kan, ta dina bilder i naturligt ljus nära ett fönster eller ute.
  • Den bästa belysningen för bilder inträffar i timmen efter soluppgången och timmen före solnedgången. När du kan, försök att ta bilderna under dessa tider.
  • Även om vissa fotografer kan använda ljusmätning för att lägga till ljusstyrka till en mörk förgrund, är det bäst att undvika att ta bilder med din ljuskälla bakom dig. En ljuskälla som kommer bakifrån kommer att mörka hela kroppen och förstöra en bra bild.
  • Bild med titeln vara fotogen steg 13
    3. Välj ett bra läge. Även om sätet i din bil eller framför din spegel kan vara de enklaste platserna för att perfekta din pose och få bra belysning, tillåter de inte den mest natursköna bakgrunden. Att vara fotogen har mycket att göra med att arbeta din omgivning förutom att visa upp din ansiktsbehandling och kroppsliga poserar färdigheter. Ta bilder i en bekväm miljö där du är fokus.
  • Upptagen restauranger och barer lägger mycket ljud till bakgrunden av ett foto, tar ögat av dig som ämne. Om du måste utgöra i ett trångt område, oskärpa bakgrunden för att hålla tittarna öga på dig i förgrunden.
  • Om du tar ett gruppfoto, försök att infoga dig i mitten av gruppen och borta från ändarna. De två personerna i ändarna av ett gruppskott kommer alltid att visas den största och är inte ofta fokus för en bild.
  • Bild med titeln Klänning som du var på 1960
    4. Var inte rädd för rekvisita. Även om du inte nödvändigtvis vill kasta runt en fotboll eller hålla matredskap, kan du lägga till roliga och intressanta rekvisita till ditt foto, lägga till roliga och intressanta rekvisita till ditt foto, tillåta intresse och markera dina idiosyncrasies. Håll något i dina händer, luta sig mot en prop, eller införlivar något som är relaterat till en hobby eller aktivitet du tycker om på ditt foto.
  • Om du älskar att läsa, försök hålla en bok casually i dina händer. Det kommer att tvinga din kropp i en mer naturlig position och lägga till detaljer i ditt porträtt.
  • Använd inte stora rekvisita eller något som är för distraherande i dina foton. Målet är att du ska visa fotogena med hjälp av något litet och relaterat. Lägga till i stora rekvisita eller något ljust färgat kommer att göra mer skada än bra.
  • Bild med titeln vara fotogen steg 14
    5. Göra självsäker. Förtroende visar på ett foto, och är nyckeln till att vara fotogen. Även om du inte känner dig självsäker, agera som den för kameran. Kvaliteten på ditt utseende i bilder förbättras kraftigt med lite personlig kunskap som du ser bra ut, och att dina foton kommer att bli bra på grund av det.
  • Tips

    Ta mer än en bild innan du ställer in kameran. Även om du känner dig bekväm med den första, ge det några fler skott. Göra små rörelser mellan var och en. Ibland kan de minsta förändringarna göra de största skillnaderna.
  • Om du tar dina egna bilder, på en webbkamera, telefonkamera, digitalkamera eller något annat, tar det ut. Du måste lära dig rätt vinkel du vill ta den på, så du kan flytta din hand till positionen.
  • Låtsas som om du skrattar. Ofta skapar detta ett enkelt naturligt leende. Strax innan kameran blinkar, låtsas som om du bara såg något roligt, eller du fick bara veta ett skämt!
  • Ansikte mot solen under timmen efter soluppgången och före solnedgången. Försök att slappna av dina ansiktsmuskler och du kan få några fantastiska ansiktsskott med solen som ger ut färgen på dina ögon.
  • Öva leende framför spegeln. På nolltid vet du vilket leende som ser falskt ut och vilket är den mest smickrande. Lära sig hur dina ansiktsrörelser kommer att hjälpa när någon griper för kameran. Le med din topprad av tänder: det kan känna sig onaturligt men ett leende med båda raderna av tänder kan lätt se falskt.
  • Har dina nära vänner titta på de bilder du har tagit för att hjälpa dig att se när du ser ditt bästa ut. Ibland är en kritisk andra uppsättning ögon en stor hjälp.
  • Undvik att säga "ost" Medan du tittar på kameran. Detta kan leda till tvingade leenden.
  • Studera bilder av modeller och andra fotogena människor. Om det är lämpligt för din personlighet, experimentera med att efterlikna sina poses och vinklar.
  • Om din en tjej lägger lite av smink till exempel, läppstift eller läppglans, för att visa någon personlighet.
  • Låtsas som om du glömde din kamera är där för att ge dig ett mer gratis naturligt utseende. Ser ut som om du blev avvaktad, men ändå ser perfekt bild perfekt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande