Hur man kämpar i l.a. Noire

L.A. Noire är ett exceptionellt spel med en stor storyline. Kontrollerna för kampen lämnar mycket att önska, men kan enkelt göras i spelet. Med övning kommer du att vara en pro på att slåss i spelet på nolltid.Thistaaches du hur man kämpar i l.A. Noire.

Steg

  1. Bild med titeln 5222471 3
1. tryck och håll L2, Lt, Zl eller höger musknapp för att ange lås-on-läge.Du måste vara i lås-on-läge för att slåss i L.A. Noire.Tryck och håll ner vänster triggerknapp på spelkonsoler för att mata in låsningsläge, eller tryck på höger musknapp för att mata in låsningsläge på datorn.
  • Om du släpper in lock-on-knappen, kommer Cole eller Jack inte att kunna slå tillbaka, blockera eller dodge attacker.
  • Bild med titeln 5222471 4
    2. Tryck , A, eller den vänstra musknappen för att slå. I lås-on-läge trycker du på "X" på PlayStation eller "A" På Xbox och Nintendo switch för att kasta slag.Tryck på vänster musknapp för att kasta slag på datorn.
  • Bild med titeln 5222471 5
    3. Tryck , X, eller Plats att blockera.Blockknappen Kvadratisk knapp på PlayStation, "X" på Xbox och Nintendo-omkopplaren, och "Rymdstång" på PC.Tab Block-knappen för att undvika en attack.Tryck och håll ned knappen för att ange en blockering.
  • Bild med titeln 5222471 6
    4. Tryck , Y, eller Q att gripa.För att utföra en gripande attack, tryck på "Triangel" Knapp på PlayStation, "Y" på Xbox och Nintendo switch, och "Q" på PC.Fienden kommer att bryta sig fri om han inte är bedövas.
  • Bild med titeln 5222471 7
    5. Tryck O, B, eller R att göra ett mål. När du har slagit upp fienden nog, tryck på "Cirkel" på PlayStation, "B" På Xbox och Nintendo-omkopplaren, eller "R" på PC.Du kommer att utföra en finish attack som slutar kampen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande