Hur man fixar åtgärden replay på nintendo ds

Action Replay är ett specifikt varumärke av spott av videospel för Nintendo DS och andra system. Tyvärr rapporterar många användare buggar och glitches när du försöker använda åtgärdsuppspelningen. I vissa fall finns det inget du kan göra för att reparera ditt replay, men det finns några knep du kan använda som kan få det igång igen!

Steg

Metod 1 av 3:
Fixering av en oupptäckt åtgärdsuppspelning
  1. Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 1
1. Kontrollera att din åtgärdsuppspelning upptäcks. Sätt in din actionspel som du normalt skulle i din Nintendo DS. När du har fått "Varning - Hälsa och säkerhet" Varningsmeddelande, om din åtgärdsspel inte laddas, detekterar din DS inte din åtgärdsspel. I det här fallet bör du se följande alternativ:
  • Piktochat
  • Ds nedladdningsspel
  • Det finns inget DS-kort infogat
  • Det finns inget spelpaket infogat
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 2
    2. Ta bort din åtgärdsspel. Det rekommenderas att du stänger av din DS innan du sätter i eller tar bort DS-spelkort eller Gameboy Advance Game Paks. När din DS har stängts av, ta bort din åtgärdsspel från enheten.
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 3
    3. Rengör patronanslutningarna. Vanliga hushållsrengöringsmedel kan skada de kontakter som länkar din action Replay till din DS, så det är bäst att undvika dessa. I stället ta en Q-spets eller bomullsboll, applicera en liten bit av isopropylalkohol (70-90% styrka, även kallad gnidningsalkohol) och torka metallkontakterna på din actionspelning.
  • De kontakter som länkar din action Replay till dina DS är längst ner på din återspelning. De är formade som en serie platta, metalliska tänder, mycket som tänderna på en kam.
  • Du kan också använda elektronikrenare, som är tillgänglig på de flesta elektronikaffärer eller större återförsäljare som har teknikavdelningar, som mål eller Walmart.
  • Använd inte för mycket av din renare. Detta kan skada de interna delarna av din actionspel eller din DS. I stället dämpar din bomullsboll eller Q-tip med din rengörare, torka av kontakterna och torka sedan med en ren, mjuk trasa.
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 4
    4. Försök med att använda din åtgärd igen. Nu när du har städat kontakterna på din actionspel, borde det finnas bättre anslutning mellan det och din DS och förhoppningsvis kommer det att börja normalt.
  • Om det inte löser ditt problem kan din actionspel vara trasig eller din situation kan kräva en annan fix.
  • Metod 2 av 3:
    Fixat kodingång med en mjuk återställning
    1. Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 5
    1. Stäng av din Nintendo DS. När du stängde av, tryck och håll ned A och B-knapparna på din DS. Fortsätt hålla båda dessa knappar och sätt på din DS. Fortsätt att hålla A och B medan dina DS krafter upp.
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 6
    2. Tryck och håll Start och välj. Du måste göra detta samtidigt som du fortsätter att hålla ner A- och B-knapparna. Vänta tills du ser den nintendo-skärmen som visas, men innan åtgärden återspelningsskärmen anger, "Denna produkt är inte godkänd av Nintendo"Innan du trycker på Start och välj.
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 7
    3. Håll alla fyra knapparna. Du kan behöva fortsätta hålla dessa knappar i några sekunder, men när du ser huvudskärmen för din actionspel som visas, kan du släppa de knappar du har hållit.
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 8
    4. Inmatningskoder och kontrollera att din återspelning fungerar korrekt. Din produkt är nu återställd och kommer sannolikt att acceptera koder igen. För att se till att allt är bra med din återspelning, inmatningskoder som vanligt. Om dina koder fungerar har du fixat din åtgärdsspel.
  • Om det inte fixar din actionspel, kan det vara irreparabelt eller du kan behöva prova en annan lösning för att åtgärda ditt problem.
  • Metod 3 av 3:
    Fixing ett vitt / svart skärmfel
    1. Bild med titeln Fix Action Replay på Nintendo DS Steg 9
    1. Ta bort din actionspel från din DS. Innan du tar bort ditt spel från din DS, ska du först slå ner den helt. Att inte göra det kan skapa ännu fler problem med din återspelning.
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 10
    2. Anslut din Replay till en dator. Din actionspelning ska ha kommit med en USB-kabel för att länka din återspelning till en dator. Använd den här kabeln för att koppla upp din återspelning till en tillgänglig dator.
  • USB-slots finns vanligtvis i ryggen eller på sidorna på din dator. Du kan bestämma en USB-kortplats från andra hamnar genom att hitta slitsen med en rektangulär skiva i mitten - det här blir din USB-plats.
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 11
    3. Öppna Replay Code Manager. Replay Code Manager är ett sätt för dig att mata in och justera fusk som är på din återspelning. Vissa versioner av Action Replay har en disk som har den här programvaran på den, men i händelse av att du inte har den här skivan eller förlorad den, söker du en snabb Internet efter "Action Replay DS Code Manager" bör fylla i en lista med webbplatser där du kan hämta den här programvaran.
  • Innan du laddar ner någonting från Internet, var noga med att det är säkert och innehåller inte virus eller skadlig kod som kan skada din dator, actionspelning eller DS.
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 12
    4. Gå in i alternativmenyn Code Manager. Mot toppen av kodhanteraren bör du se fyra färgade prickar till vänster om orden "Åtgärd Replay DSI / DS Code Manager." Den här ikonen representerar menyalternativen för din återspelning. Klicka här för att visa en lista med alternativ.
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 13
    5. Återställ enheten. Bland listan med alternativ i menyn för din actionspel, kommer det att finnas en märkt "Om Action Replay DSI / DS Code Manager." När du klickar på det här, ska alternativet att återställa enheten vara tillgänglig för dig. Välj "Återställningsenhet."
  • Bild med titeln fixa åtgärden Replay på Nintendo DS Steg 14
    6. Verifiera att ditt återspel är fast. Starta om din Gameboy DS och din actionspelning tillsammans med den. Slå på strömmen och vänta på att enheten ska starta. Om din enhet fortfarande återgår till en all vit / svart skärm kan din åtgärdsspel vara helt bruten, eller din situation kan kräva en annan fix.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Varningar

    Det fel som uppstår med din teknik kan vara ett resultat av tillverkarens fel, skadade komponenter eller ett programmeringsfel. Detta är fallet, vissa eller ingen av dessa metoder kan fixa din åtgärdsspel.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande