Hur man formaterar ett sd-kort på nintendo-omkopplaren

Thistaaches du hur du formaterar ett Micro SD-kort på Nintendo switch.Du måste formatera ett Micro SD-kort innan du använder det med en Nintendo-switch.Alla data om lagrade på Micro SD innan formatering kommer att gå vilse och kan inte återställas.Backup Alla data du vill fortsätta på Micro SD-kortet innan du formaterar det.Micro SD-kortet kommer inte att vara användbart med någon annan enhet.

Steg

  1. Bild med titeln formatera ett SD-kort på Nintendo-omkopplaren Steg 1
1. Sätt i ett Micro SD-kort.Micro SD-kortplatsen ligger under kickstand på baksidan av Nintendo-switchen.Sätt in den med etiketten vänd bort från konsolen.
  • Bild med titeln formatera ett SD-kort på Nintendo-switchen Steg 2
    2. Ström Nintendo Slå på.För att strömma på Nintendo-omkopplaren, tryck på strömbrytaren längst upp på Nintendo-switchen.Det är knappen som har en ikon för en cirkel med en linje genom den.Det är på vänster sida av Nintendo-omkopplaren bredvid "+" och "-" Volymknappar.
  • Om du sätter i ett Micro SD-kort med tidigare data på den, kommer du att bli ombedd att formatera Micro SD-kortet.Välj Formatera till och följ anvisningarna för att formatera SD-kortet omedelbart.Välj Senare För att göra det senare via menyn Systeminställningar.
  • Bild med titeln Formatera ett SD-kort på Nintendo-switchen Steg 3
    3. Välj ikonen Gear på startskärmen.Ikonen som liknar ett växel på startskärmen är menyn Systeminställningar.Välj den här ikonen för att öppna systeminställningar.
  • Du kan välja objekt på Nintendo-omkopplaren genom att trycka på skärmen eller navigera till den med regulatorn och trycka på "A".
  • Bild med titeln formatera ett SD-kort på Nintendo-switchen Steg 4
    4. Bläddra ner och välj Systemet.De "Systemet" Alternativet ligger längst ner i menyn Systeminställningar.
  • Bild med titeln formatera ett SD-kort på Nintendo-switchen Steg 5
    5. Bläddra ner och välj Formateringsalternativ.Det är det sista alternativet på systemmenyn i systeminställningar.
  • Om du har föräldrakontroller inrättas måste du ange din föräldrakontrollpinne för att komma åt formateringsalternativ.
  • Bild med titeln formatera ett SD-kort på Nintendo-omkopplaren Steg 6
    6. Välj Formatera microSD-kort.Det är det andra alternativet från botten av menyn Formateringsalternativ.
  • Bild med titeln formatera ett SD-kort på nintendo-switchen Steg 7
    7. Välj Fortsätta.En varningsskärm visas som rekommenderar att du säkerhetskopierar alla viktiga data från Micro SD-kortet innan du formaterar det.Om du inte vill säkerhetskopiera allt från Micro SD-kortet, välj Fortsätta.Om du vill hämta data från Micro SD-kortet, välj Avbryt och ta bort Micro SD-kortet.Säkerhetskopiera de data du vill behålla innan du formaterar den.Du kommer inte att kunna hämta några data på Micro SD-kortet efter att ha formaterat det.
  • Bild med titeln formatera ett SD-kort på Nintendo-switchen Steg 8
    8. Välj Formatera.Det är den röda knappen i mitten av skärmen.Detta kommer att radera allt innehåll i ditt Micro SD-kort och formatera det.Micro SD-kortlagringsutrymmet kommer att vara tillgängligt att använda med Nintendo-omkopplaren omedelbart.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande