Hur man kan hämta en guldring på runescape

Har du undrat hur man skapar en guldring på runescape, men visste inte hur man skulle hämta en? Om inte då är det här guiden för dig.

Steg

  1. Bild med titeln hantverk en guldring på runescape steg 1
1. Uppnå en hantverksnivå på minst 5 eller högre. Om du redan har önskat nivå (er) är du ett steg närmare att skapa en guldring. Om inte, kan du enkelt få nivå 5 crafting genom att helt enkelt gruva lera, vända den till mjuk lera och sedan värma den i en keramikugn.
  • Bild med titeln hantverk en guldring på runescape steg 2
    2. Uppnå en gruvnivå på minst 40 eller högre. Du behöver det här för att mina guldmalm som krävs för att skapa en guldring. Om du inte har den önskade nivån kan du helt enkelt köpa guldmalm om du har den nödvändiga smedgivningsnivån på 40, eller du kan köpa en guldfält om du inte har den nödvändiga smedgivningsnivån på 40 av den stora utbytet.
  • Bild med titeln hantverk en guldring på runescape steg 3
    3. Få en guldstång. Om du har en smithingnivå på minst 40, kan du enkelt skapa en guldstång med hjälp av guldmalmen i en ugn, eller du kan köpa guldfältet för att hoppa över det här steget. Du kan också skapa en guldstång genom att kasta överhettningsartikel på en guldmalm som kräver en magisk nivå på minst 43.
  • Bild med titeln hantverk en guldring på runescape steg 4
    4. Se till att du också har en ringform. Man kan erhållas genom att skapa en från mjuk lera och värma den i en ugn eller kan finna i att skapa butiker eller Grand Exchange.
  • Bild med titeln hantverk en guldring på runescape steg 5
    5. Gå över till en ugn och använd guldstången på ugnen och välj guldring. På en sekund eller två borde du ha din guldring.
  • Tips

    Var noga med att ha en hantverksnivå på minst 5, eftersom det är det enda kravet att skapa en guldring. Alla andra föremål kan köpas från olika platser runt RuneScape.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande