Hur man färgar läderpansar i minecraft pocket edition

På Minecraft PE kan du inte färga läderpansar på crafting bordet, som i Java-utgåvan. Det här är det sätt du gör i mobilversionen.

Steg

  1. Bild med titeln färgad läderpansar på minecraft PE STEG 1
1. Få rustningen ut ur inventeringen, tillsammans med en kittel en hink med vatten och a färgämne efter eget val. Rustning och hink med vatten ligger i den flik som ser ut som ett svärd, Cauldron ligger i den flik som ser ut som en bokhylla, och färgämnet ligger i fliken som ser ut som fröer.
  • Bild med titeln färgad läderpansar på minecraft PE steg 2
    2. Placera kitteln på en yta. Cauldrons kan förstöras eller återanvändas när du är klar, och du kan ha mer än en på samma gång. Du kan skapa en oändlig vattenkälla om du bor i en "Taiga skog" eller "tät taiga" skog, eftersom regnnivån är hög i motsats till öknen, är regnnivån låg.
  • Bild med titeln färgad läderpansar på minecraft PE steg 3
    3. Välj hink med vatten och tryck på cauldron. Kaulronen ska fylla med vatten. Om inte, försök igen och se vad som händer. Om du vill ha ett miljövänligt men hårdare alternativ kan du gräva ett hål till direkt himmel och vänta på att det ska regna. Regn kommer att fylla upp cauldrons. Var försiktig så att du inte står nära Cauldron- (1-kvarteret) eftersom regnet kommer att landa på dig inte kittel för att fylla det.
  • Bild med titeln färgad läderpansar på minecraft PE steg 4
    4. Välj ditt färgämne och gör detsamma som du gjorde med vattnet. Innehållet i Cauldron ska ändras till färgen på ditt valda färgämne.
  • Bild med titeln färgad läderpansar på minecraft PE STEG 5
    5. Välj ett objekt av rustning (det måste vara läder) och tryck på cauldron. Pansaret ska ändras till färgen på ditt färgämne. Upprepa med resten av föremålen.
  • Tips

    Om du gör ett misstag, fyll bara på kitteln med vatten och välj ett annat färgämne.
  • Få Creative Go med en ljus och djärv färg eftersom du kan blanda upp till sexton nyanser av en färg i en kittel vilket resulterar i ett överflöd av val - du behöver inte alltid ha en djärv färg - fortsätt och få en blandad färg.
  • Om du inte vet vad du ska välja en färg som kompletterar din minecraft hud.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande