Hur man klär sig för en broadway-show

När du går till en Broadway-show, kommer du att se människor i ett brett utbud av outfits, från jeans och t-shirt combos till cocktailklänningar och full-on-kostymer. Men, oavsett vad du bär, kommer du att komma in för att se din show så länge du har en giltig biljett. Med det sagt är den allmänna standarden affärsbild, och att se en show kan vara en riktigt rolig tid att klä upp sig! Oavsett om du vill se Über stilig och sofistikerad eller är mer oroad över komfort, har vi några bra outfit idéer för att inspirera dig.

Steg

Metod 1 av 4:
Business Casual Outfits
  1. Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 1
1. Bära svarta slacks, en fin blus och lägenheter för ett enkelt ensemble. Detta är ett utmärkt alternativ om du kommer att gå runt hela dagen eller om du kommer direkt från jobbet. När det gäller byxorna kan du välja mellan mager byxor till bredbenade dem - även leggings är okej så länge de är i bra form och något du skulle vara bekväm att bära på kontoret.
  • Som ett exempel är ett par svarta skinniga byxor ihop med nakna lägenheter och en röd ruffled blus ett roligt utseende. Du kommer att vara comfy men definitivt kommer inte att känna sig underdressad.
  • Lägg till en trevlig blazer i din outfit om du vill klä upp ännu mer.
  • Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 2
    2. Håll sakerna enkla men stilfulla med byxor och en fin tröja. Detta är ett bra alternativ om du vill klä upp men inte vill se Stuffy. Avsmalnande byxor och en flödande blus skulle se underbara, eller kläbyxor och en knapp-uppskjorta skulle vara helt bra att bära på en Broadway-show.
  • En bra tumregel är att fråga dig själv om du skulle bära din outfit till ett möte på kontoret. Medan du säkert kan klä dig, är det här en bra guide att följa om du vill se en liten dressier.
  • Bild med titeln klänning för en Broadway Show Steg 3
    3. Koppla en kjol med en fin topp för en söt men lämplig utseende. Ett perfekt exempel på denna typ av affärs-casual outfit är en penna kjol med en tucked-in white blouse. Känn dig fri att bli kreativ med blandning och matchande mönster och tyger om du vill se en liten konstier. Var noga med att ta med en kappa eller tröja om det blir kyligt i teatern, och överväga att bära comfy (ändå söta) skor om du kommer att gå runt mycket.
  • Blanda och matcha mönster genom att ha något som en svart och vit randig topp och en leopard-print kjol.
  • Håll sakerna stilig med en lång blommig kjol och en tucked-in blouse.
  • Bära en pläterad kjol med en knapp-up-blus för en chic satt-tillsammans.
  • För en affärs-casual-vibe, undvik att ha något kortare än knälängd.
  • Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 4
    4. Skapa ett klassiskt utseende med khaki byxor och en polo. Detta är helt acceptabelt för Broadway, och du kommer att känna dig bekväm under hela showen. För att se till att din outfit är fel på sidan av casual-men-inte-too-casual, kontrollera att din skjorta och byxor passar bra och är fläck och rynkfri.
  • Avsluta denna outfit med ett par oxfords, loafers, brogues eller fina sneakers.
  • Som ett exempel skulle khaki byxor med en grön polo och bruna sneakers se attraktiv ut.
  • Metod 2 av 4:
    Dressy alternativ
    1. Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 5
    1. Planera att klä upp om du kommer till en show på öppningsnatt. En standard Broadway-förväntan är att du ser bra ut på att öppna natten eftersom det är så stor händelse för skådespelarna och alla lägger på showen! Om dina biljetter är för en första visning, lägg lite extra tanke och planera i din outfit så du visar rätt respekt för alla på teatern.
    • Medan du oftast ser människor i ett utbud av affärer-casual outfits, på öppningsnatt, är det mycket vanligare att se smoking, kostymer och fancier klänningar.
    • Du kan också absolut klä upp för en Broadway-show även om det inte är öppet! Det är bara en förväntad tradition för dem som går till den första visningen av en produktion.
  • Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 6
    2. Sätt din bästa fot framåt genom att klä i en kostym eller smoking. För att öppna natten, välj mörkare färger. Om du ska till en matinee, skulle en lättare grå och brun fungera också. För skor, bära svarta vinge eller oxfords, och dubbelkontrollera att de är scuff gratis innan du går ut genom dörren.
  • Om du kommer till showen med någon annan, samordna med dem. Om de har en smoking eller en klänning, bör du bära en smoking. Eller om de bär en cocktailklänning, skulle en kostym vara en passande match.
  • Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 7
    3. Skapa en feminin atmosfär med en klänning och klackar. En blommig klänning är romantisk, medan en cocktailklänning tenderar till den snygga sidan. Bodycon klänningar är monterade, medan en maxi klänning ger dig mer utrymme att flytta. Medan det finns många alternativ att välja mellan, är alla lämpliga att bära på en Broadway-show. Bära ett par pumpar och ett fint par örhängen eller några jungliga armband för att slutföra din outfit.
  • På vintern, lägg till en lång kappa, ha ett par pantyhose eller leggings, och byt pumparna för snygga fotled stövlar för att hålla sig varm.
  • Tänk på att du kommer att sitta i några timmar. Beroende på hur du kommer till teatern, kan du gå mycket, också. Medan du vill se bra ut, vill du inte vara obekväma för hela showen.
  • Om du tar tunnelbanan eller går till showen, överväga att bära lägenheter och föra klackar längs i väskan. Du kan ändra när du kommer till teatern.
  • Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 8
    4. Se sublim i en skräddarsydd byxor kostym. Detta är en enkel men ändå dashing outfit. Svart är klassisk, men var inte rädd för att ha en mer färgstark kostym om du vill sticka ut. Lägg till klassiska pumpar eller oxfords för att slutföra din outfit.
  • Du kan visa upp din stil med roliga tillbehör, som stora insatser, en färgstark handväska eller en unik klocka.
  • Skapa ett sofistikerat och elegant utseende genom att ha en svart blus eller knapp - upp under en helt svart byxor kostym.
  • Detta ensemble är i huvudsak byxorna motsvarar den lilla svarta klänningen.
  • Metod 3 av 4:
    Casual Ensembles
    1. Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 9
    1. Välj en lätt jumpsuit eller romper under de varmare månaderna. Om du är orolig för att bli för varm, är ett ljus, flytande outfit svaret! Detta ser par bra med sandaler eller lägenheter. Avsluta saker med några dangly armband, en fin klocka, eller ett par uttalande örhängen.
    • Om du vill övergå det här utseende till de kallare månaderna, lägg till en lång, tungviktiga cardigan och fotledstövlar.
  • Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 10
    2. Bära leggings och en fin topp för en comfy-chic getup. När det gäller leggings, kontrollera att de är gjorda av ett tjockare material så att de inte ser genom, speciellt om du bär en kortare topp. En blus, en tunika, eller till och med en mjuk t-shirt under en cardigan skulle se bra ut på toppen.
  • För att hålla denna outfit från att bli för avslappnad, hoppa över flip-flops eller sandaler och istället bära lägenheter eller ett par mode sneakers.
  • Bild med titeln klänning för en Broadway Show Steg 11
    3. Håll sakerna enkla med jeans och sneakers combo. Det finns en fångst här, men - de jeans och sneakers måste vara rena, ripfria och välpassade. Mörk denim tenderar att se lite trevligare än blekade denim, och monterade jeans är bäst om du går den här vägen eftersom de kommer att hålla dig från att titta över allt. Välj också ett par mer fashionabla sneakers och lämna dina lerafärgade hemma.
  • Till exempel är lätta tvättade mager jeans parade med en klassisk svart T-shirt eller tröja och grå mode sneakers en avslappnad outfit som fortfarande är lämplig för teatern.
  • För ett lite dressier alternativ, bära en knapp-upp och lägg till en fin jacka till din outfit.
  • Om du bär en knapp upp, lägg till en bowtie för lite extra känsla. Det kommer omedelbart att lyfta ditt utseende medan du inte tar bort din komfort.
  • Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 12
    4. Top en denim-knapp-upp med en sportjacka för en casual-cool outfit. Du kommer att se ganska dapper och känna sig ännu bättre i den här söta comboen. Bära jeans, leggings eller svarta byxor. Avsluta outfiten med ett snyggt par skor.
  • Som en Broadway-goer sätter den, om du vill klä sig avslappnad, "Tänk ett steg ner från affärsavslag" när du klär dig.
  • Metod 4 av 4:
    Generella riktlinjer
    1. Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 13
    1. Bära vad du skulle ha på en trevlig middag eller brunch. Detta är ganska enkelt råd, men det kan hjälpa dig att bestämma vad du ska bära i en nypa! För en kvällshow, bli lite mer klädd, som du skulle gå till en trevlig middag. För en matinee, tänk på vad du skulle ha på en festlig brunch.
    • Det stora med att träffa en Broadway-show är att du kommer att passa in. Det finns så många människor med alla olika stilar som om du inte har pyjamas till någon prestanda eller en helkvällkaka till en matinee, blir du bara bra.
  • Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 14
    2. Styra av alltför casual bitar, som shorts och flip-flops. Som vi sa tidigare är det inte specifika regler för vad du kan eller inte kan bära på en Broadway-show, men det finns några saker som kan få dig att känna dig lite av plats. Förutom shorts och flip-flops, undvik att bära saker som gymkläder, joggingbyxor, grödor, fläckande byxor och kläder med hål i dem (även om de är avsedda att se det sättet).
  • Ibland händer saker som är ute av din kontroll, som att bli låst ur ditt hotellrum eller förlora ditt bagage, och du kan ha begränsade alternativ. Om så är fallet, använd alltid dina biljetter och gå till showen, även om du inte kan klä upp det sätt du hade hoppats.
  • Bild med titeln klänning för en Broadway Show Steg 15
    3. Ta med en tröja eller kappa om teatern är kyligt. Speciellt i varmare månader kan luftkonditioneringen köras i full blast. Planera framåt så att du kan vara bekväm för hela showen genom att ta ett andra (eller tredje) lager med dig.
  • En tyngre halsduk fungerar som modetillbehör, och du kan lägga ner den runt axlarna eller över benen om du blir kall under showen.
  • Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 16
    4. Bära förnuftiga skor om du går på ett "stående rum bara" visa. Din klänning kan se fantastiskt ut med det paret höga klackar, men dina fötter kommer att hata dig efter 3 eller flera timmars stående. Plana skor, fashionabla atletiska sneakers, eller något liknande kommer att rädda dina fötter.
  • Samma sak går om du kommer att gå mycket för att komma till teatern. Ingen kommer att döma dig för att välja förnuftiga skor!
  • När det gäller skor, kontrollera att de är fläck, scuff och rip gratis innan du går ut genom dörren. Slitna skor kommer omedelbart att få din outfit att se lite mindre dapper eller modig.
  • Bild med titeln Klänning för en Broadway Show Steg 17
    5. Freshen upp innan du går till teatern. Beroende på din personliga stil kanske du vill ta en dusch, gör ditt hår eller sätt på lite smink innan du går ut genom dörren. Tänk på att du kommer att vara nära andra lånare, så det är en trevlig artighet att se till att du och dina kläder luktar sitt bästa.
  • Medan du vill lukta bra, motstå frestelsen att lägga till några extra spritzes av parfym eller cologne. För mycket av en bra sak kan fortfarande vara, ja, för mycket.
  • Om du klär upp för en show är det en bra tid att göra något speciellt med ditt hår. Tänk på en fancy up-do om du har en klänning eller en snygg sida hästsvans för ett mer avslappet utseende.
  • Tips

    Se till att du anländer minst 10 minuter innan showen börjar! Om du vill ta en drink eller kolla din kappa, planera på en extra 10-15 minuter för att komma beläget.
  • Det viktigaste att komma ihåg är att ha kul och vara dig själv. Att se en Broadway-show är en stor ursäkt för att ha något speciellt om du vill!
  • Lägg till stil och stil på din outfit med tillbehör. Ett enkelt tillägg som en jaunty hatt, flytande halsduk, färgstark handväska eller speciell slips kan dra din outfit tillsammans snyggt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande