Hur man skickar maträttsutrustning

Om du har en gammal parabolantenn som tar upp utrymme på ditt tak, kanske du undrar det bästa sättet att bli av med det. Avyttring av oönskade skålutrustning är inte en särskilt svår uppgift. Det är dock viktigt att gå om det på rätt sätt att se till att materialet behandlas på ett säkert, miljövänligt sätt.

Steg

Metod 1 av 2:
Ta bort en deaktiverad maträtt
  1. Bild med titeln Kassera skålutrustning Steg 1
1. Kontakta din satellitleverantör och berätta för dem att du vill dike din maträtt. Ring kundservicelinjen för företaget du köpte din maträtt från och fråga dem om det bästa sättet att bli av med det. Många leverantörer driver sina egna återvinningsprogram som är utformade för att hjälpa abonnenter att avlasta skålutrustning som de inte längre har en användning för.
  • Om du inte är säker på var du ska rikta ditt samtal, kolla själva skålen. Du bör se ett gratisnummer någonstans nära tillverkarens logotyp.
  • Dish Network, till exempel, partners med bästa köp butiker för att underlätta återvinning eller renovering av sina produkter, medan DirecTV avser sina kunder till Goodwills Goodelectronics-program.
  • Bild med titeln Kassera skålutrustning Steg 2
    2. Få en professionell satellitborttagningstjänst för att ta din maträtt. Kör en snabb sökning efter "Satellite Removal Company" plus namnet på din stad eller stad för att hitta ett företag som arbetar i din nacke i skogen. Planera ett datum och tid för en tekniker att komma till ditt hem för att demontera din maträtt. Medan du är i telefon, fråga om de kommer att dra av maträtten för dig eller om du behöver se till dig själv.
  • Kostnaden för att hyra en professionell borttagningstjänst kan sträcka sig från $ 150 för rätter på marknivå till $ 300 eller mer för rätter som ligger på den andra eller tredje historien om ditt hem.
  • Inte alla satellitborttagningstjänster hanterar transport av avvecklad utrustning. Om det företag du arbetar med inte, kommer du att vara ansvarig för att hantera det.
  • Bild med titeln Kassera skålutrustning Steg 3
    3. Hyr en kvalificerad taktare om det inte finns en satellitborttagningstjänst nära dig. Många professionella takläggare lista parabassplatta bland sina tjänster. Om du slutar gå den här vägen, spendera lite tid på att undersöka olika takverksamheter i ditt samhälle och begränsa dina alternativ till några som passar din plats, budget och tidtabell.
  • Avlägsnande kostnader varierar, men du kan sannolikt förvänta dig räntor som liknar dem som debiteras av dedikerade satellitborttagningstjänster.
  • Bild med titeln Kassera skålutrustning Steg 4
    4. Demontera din maträtt själv om du inte har något annat val. Sällan kan du få problem med att spåra en tredje parts tjänst som är villig att dra din maträtt för dig, lämna dig utan val än att göra det själv. Lyckligtvis är det vanligtvis så enkelt att avlägsna bultarna som håller botten av skålen på plats och fyller hålen med lite takduk med hjälp av en caulk pistol.
  • Om du arbetar på ditt tak ensamkommande, överväga att ha på sig en takningsnät för att undvika potentiell skada i händelse av ett fall.
  • Varning: Eftersom parabolantennor nästan alltid finns på taket, bör det vara säkert att arbeta på ett högsta prioritet. Var noga med att använda en stege som är tillräckligt lång för att erbjuda lätt tillgång till ditt tak, och har någon att hålla stegen för dig på väg upp och ner.

    Metod 2 av 2:
    Återvinning av utrustningen
    1. Bild med titeln Kassera skålutrustning Steg 5
    1. Fråga om att hitta någon som kanske vill ha din maträtt. Innan du skrotar en helt bra maträtt och mottagare, se om någon du vet är intresserad av att ta dem för egen användning. Det kan vara att du har en släkting, granne, medarbetare eller bekant som ser ut att göra hoppet från kabeln eller lägga till några stora tv-stationer till deras val av streamingtjänster.
    • En standard parabolantenn förblir vanligen att användas i flera år, så länge den är installerad och underhålls ordentligt.
    • Parabolantenner är fortfarande populära på platser där höghastighetsinternetanslutning är otillgänglig eller opålitlig, såsom landsbygd, bergiga och outvecklade områden.

    Dricks: Det kan också vara möjligt att donera din maträtt till en välgörenhetsorganisation som ger hushållsor, apparater, konsumentelektronik och andra varor till individer och familjer i nöd.

  • Bild med titeln Kassera skålutrustning Steg 6
    2. Ta din maträtt till en annonserad återvinningspartner för fri bortskaffande. Presentera din maträtt vid kundservice skrivbordet på en deltagande återförsäljare. De kommer att hysa det där i butiken fram till deras nästa schemalagda leverans eller pickup med en certifierad återvinningsföretag. Du kommer att vara på väg i minuter, och bäst av allt kommer det inte att kosta dig en sak!
  • För mer information om hur du utnyttjar ett återvinningsprogram, besök webbplatsen för din satellitleverantör eller tillverkare.
  • Bästa köp ensam har samlat och ansvarsfullt avyttrat över 2 miljarder pund av e-avfall sedan lansering av företagets återvinningsinitiativ.
  • Bild med titeln Kassera skålutrustning Steg 7
    3. Skicka din Dish Network Dish direkt till en certifierad återvinning via UPS. Box upp din inaktiva utrustning och gå ner till närmaste UPS-fraktcenter. Adressera ditt paket till Aer Worldwide, 140 kongressen Blvd. Svit E, Duncan, SC 29334. Detta är adressen till bästa köpets anslutna återvinningstjänst.
  • Det här kan vara ditt mest lämpliga alternativ om det inte finns en bäst köpbutik inom köravstånd från var du bor.
  • Den ena nackdelen med att skicka i din maträtt är att du måste betala frakt och hantering kostar dig själv.
  • Bild med titeln Kassera skålutrustning Steg 8
    4. Hitta ett återvinningscenter för e-avfall i ditt område som accepterar din maträtt. Online-resurser som Earth911 och Call2Recycle-värdsökbara databaser av offentligt tillgängliga återvinningscentraler över hela Nordamerika. Ange bara vilken typ av objekt du vill donera och ange din postnummer för att dra upp en lista över lämpliga platser. Du kan sedan släppa din maträtt på egen hand.
  • Det finns också massor av praktiska stads- och statliga återvinningsresurser på webben, som Calrecycle och New York Department of Sanites elektronik drop-off-kartor. En av dessa kan kunna erbjuda mer regionspecifik information om du inte har lycka till med en av de större databaserna.
  • Var medveten om att jorden911 (liksom de flesta andra återvinningsresurser och bearbetningscentraler) inte kommer att komma och hämta din maträtt för dig. Oavsett vilken tjänst du slutar med, kommer du i allmänhet att behöva transportera det själv.
  • Bild med titeln Kassera skålutrustning Steg 9
    5. Ring en scrapper för att komma ut och dra av din maträtt för dig. Bläddra bland webbplatser och listor för lokala skrotleverantörer online. Dessa människor gör sina pengar genom att rädda och sälja råvaror, som de som finns i parabolantenner, så de kommer att vara mer än glada att ta en av dina händer. Med denna lösning måste du aldrig ens lämna huset.
  • Beroende på leverantören kan du eller inte debiteras för borttagning på plats.
  • Vissa scrappers betalar även små mängder pengar för vissa metaller, ofta några av samma som används för att göra elektroniska komponenter.
  • Tips

    Vissa metropolitiska avfallshanteringstjänster kan också acceptera små parabolantenner och annan konsumentelektronik som en del av sin veckovisa pickup.

    Varningar

    Om du är en hyresgäst och du har valt att lägga in en parabolantenn i det förflutna, kommer det att vara upp till dig att få det bort när ditt leasingavtal löper ut, inte din hyresvärd eller fastighetschef.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande