Hur man avbryter dish network

På ytan, avbryta din Dish Network Satellite TV-tjänst är lätt - du ringer 888-283-2309 (i U U.S.) och berätta för dem att du vill ha. Men som praktiskt taget alla andra företag i branschen, kommer maträtten att gå till stora längder för att du ska vara en kund. Det betyder att du kanske kan få en bättre affär, men det betyder också att du måste vara redo för ett krångel om du verkligen vill avsluta din tjänst. Du kan dock minska det här problemet, om du tar lite tid att förbereda sig före samtalet, förbli självständigt men sammansatt under samtalet och följ noggrant instruktionerna för att returnera din utrustning.

Steg

Del 1 av 3:
Växla upp innan du ringer
  1. Bild med titeln Avbryt Dish Network Steg 1
1. Ta reda på om du är 100% säker på att du vill avbryta. Kundretention Reps gör sina livningar av osäkerheten och waffling av uppringare. De är utbildade att tränga in i alla tvivel om du har om att avbryta din tjänst och använda detta som en krok för att rulla tillbaka dig. Om du är helt säker på att du vill avbryta din tjänst, komma in i den högra sinnesstäderna genom att berätta för dig själv "Jag kommer att avbryta oavsett vad de säger."
  • Om du tror att du vill avbryta men är inte helt säker, det är självklart. Faktum är att du kan använda hotet att avbryta för att förhandla om en bättre affär: bara berätta för repet något som "Jag måste avbryta eftersom min faktura har blivit för hög" och lyssna på vad som händer.
  • Bild med titeln Avbryt Dish Network Steg 2
    2. Ta tag i din kontoinformation och en penna och papper. Hitta en kopia av din senaste faktura eller, ännu bättre, ditt ursprungliga kundavtal. Var speciell notering av ditt kontonummer, serviceadress, kontaktnummer och service startdatum. Placera datum och tid för ditt samtal på papperet och vara redo att ta anteckningar under konversationen - börja med namnen på varje person du pratar med.
  • Bild med titeln Ansök om stipendier Steg 17
    3. Läs det fina utskriften om du försöker komma ut ur en tidig uppsägningsavgift. ETF är vanliga på de 2-åriga kontrakt som säljs av DISH Network och nästan alla sina konkurrenter. Om du försöker avbryta före slutet av ditt kontrakt, förvänta dig att betala $ 20 per månad kvar (till exempel $ 120 om du har sex månader kvar) plus olika administrativa avgifter.
  • Du kan teoretiskt komma ut ur avgiften genom att visa ett kontraktsbrott - till exempel, om du har mött orimligt avbrott eller shoddy service - men det fina utskriften av kontraktet du undertecknat ger Dish Network nästan alla fördelar. Läs det noga och vara ihållande om du hoppas få din avgift eliminerad eller reducerad.
  • Om du närmar dig slutet av ditt kontrakt är det förmodligen bäst att bara bita kula och vänta tills det ska löpa ut innan du avbryter.
  • Del 2 av 3:
    Rådande över kundens retentionsteam
    1. Bild med titeln Avbryt Dish Network Steg 4
    1. Ring 888-283-2309 (USA) för Dish Network Kundtjänst. Välj engelska eller spanska språk för att fortsätta. Följ de automatiska anvisningarna för att nå rätt avdelning.
    • I teorin kan du försöka avbryta din tjänst genom att maila maträtt vid vård @ maträtt.com. Men det är säkert att anta att du måste göra det smutsiga arbetet med att avbryta via telefon.
    • Om du vill tillfälligt avbryta din tjänst istället för att avbryta den helt och hållet, ring 888-876-7918.
  • Bild med titeln Avbryt Dish Network Steg 5
    2. Tydligt och snabbt ange din önskan att avbryta. Be om och skriv ner namnet på den person som svarar på ditt samtal (och alla som tar över samtalet senare). Säg något som "hej, john. Jag skulle vilja avbryta min Dish Network Service. Kan du snälla hjälpa mig att slutföra processen?"
  • Kundtillståndet kommer att försöka utarbeta ytterligare information från dig, letar efter svaga fläckar i din lösning som de kan utnyttja. De kommer att fråga saker som "Är du intresserad av att få fler kanaler för mindre pengar?"Och" Vad kan jag göra för att förbättra din maträttsupplevelse?"
  • Bild med titeln Avbryt Dish Network Steg 6
    3. Hålla fast vid ditt skript tills de återlämnar. Oavsett vad de frågar eller säger, och oavsett vilken "handledare" de satte på linjen, fortsätt bara att upprepa saker som "Tack, men jag har redan fattat beslutet att avbryta min tjänst. Snälla hjälp mig att göra det "och" tack, men ingenting kommer att förändra mitt sinne. Vänligen fyll i min avbokning."
  • Förvänta sig att agenten ska vara ihållande - de tjänar provisioner för varje avbokning de förhindrar - men tolererar inte mobbning eller oförskämd beteende. Förbli lugn, men efterfrågan att prata med en handledare. Ta namn och behåll detaljer om din samtalsupplevelse.
  • Del 3 av 3:
    Försegla din seger genom att returnera utrustningen
    1. Bild med titeln Avbryt Dish Network Steg 7
    1. Bekräfta verbalt att din returlåda kommer att skickas. Innan du hänger upp ditt framgångsrika avbokningssamtal, klargör du med repet som skålen skickar en räckvidd för utrustning inom de närmaste dagarna. Du har 10 dagar från ditt avbokningsdatum för att returnera vilken utrustning som de vill ha tillbaka, så håll ett ögonblick för återställningsrutan (som ser ut som vilken typ av kartong som helst) i posten.
    • Om 5 eller 6 dagar har gått och du inte har fått en returbox ännu, ring kundservice och se till att man kommer snart. Se dina anteckningar från ditt avbokningsanrop om det behövs.
  • Bild med titeln Avbryt Dish Network Steg 8
    2. Boxa upp din utrustning noggrant och skicka tillbaka den. Returboxen har olika fack, förpackningsmaterial och instruktioner, en förbetald returpostmärkning och en lista över objekt som måste returneras. Det är lättast att passa allt i lådan om du följer anvisningarna, men det viktiga är att få allt där på ett sätt som håller allt oskadat tills det kommer tillbaka till maträtten.
  • Fäst returmärket till utsidan av lådan och ordna en pickup av leveransservice (e.g., UPS) listade på den.
  • Se till att lådan är upptagen inom 10 dagar efter det att du har avbokningsdatum, eller maträtten kommer att tacka straffavgifterna på ditt konto.
  • Bild med titeln Avbryt Dish Network Steg 9
    3. Undersök ditt slutliga kontoutlåtande noga. Se till att det inte finns några överraskningar eller påföljder som publiceras till ditt konto. Om du bröt ditt kontrakt tidigt, kontrollera att uppsägningsavgiften matchar det angivna beloppet från ditt samtal. Också, om du skickade din utrustning tillbaka i tid och i god form, se till att det inte finns några sena eller skador som läggs till på.
  • Om du har några frågor eller problem, ring Dish Network kundservice igen och lugnt kräva en tillfredsställande förklaring. Använd dina anteckningar från ditt tidigare samtal (er) efter behov.
  • Tips

    Om du är villig att betala för att undvika förvärring av att ringa för att avbryta din tjänst, kan du hitta företag online som tar hand om det smutsiga arbetet för dig - som https: // tröstbill.com / cancel-dish-nätverk eller https: // cancelwizard.com / Dish-Network.html.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande