Hur får man enkla rupier i legenden i zelda: en länk till det förflutna

En länk till det förflutna är inte det svåraste spelet i Zelda-serien, men som alla spel är det tråkigt att noggrant samla rupees genom att göra samma sak om och om igen. Med denna teknik kan du lära dig om sätt att tjäna Rupees oavsett var du är på kartan. Det finns inte så många metoder som gäller den mörka världen - den platsen är typ av grovt ändå.... Men fienderna där sjunker mer värdefulla rupier än ljusvärlden.

Steg

  1. Bild med titeln Få Easy Rupees i Legend of Zelda_ A länk till det senaste steget 1
1. Gå till den lilla gröna clearing före domänen i ökenpalatset, den som är formade som a "Du". I den andra raden till vänster finns det två gröna stenar som du kan lyfta med dina vantar. Lyft bottenstenen och en trappa avslöjas! När du går ner i trappan kommer det att finnas 10 krukor. Varje kruka har en blå rupi under. Det betyder att varje gång du kommer tillbaka kan du få 50 rupier. Att göra detta 20 gånger kommer helt att fylla din rupee påse.
  • Bild med titeln Få lätta rupier i legenden om Zelda_ en länk till det förflutna steg 2
    2. Gå till kyrkogården, ta bort de stenar som blockerar en nordvästra grav och tryck på gravstenen. Det kommer att avslöja ett hål, som du omedelbart kommer att falla igenom. Du landar i slottets dungeons. Till vänster är en bombbar vägg. Bombera det, gå igenom och se Rupees kistor. Avsluta genom hålet längst upp till höger, skjut undan ett block som blockerar norra dörren och fortsätter att gå igenom dörröppningarna (dra rätt hävarm i det tredje rummet) tills du hamnar i kyrkan.
  • Bild med titeln Få lätta rupier i legenden om Zelda_ en länk till det förflutna steg 3
    3. Gå dungeoneering! Varje dungeon har kistor av rupier som bara väntar på att du hittar dem.
  • Bild med titeln Få Easy Rupees i Legend of Zelda_ A länk till det senaste steget 4
    4. Få rupier från fisken i den stora träsken. För att göra detta, gå till södra stenens ingångshuvud i den stora träsken. Gå in i. Fortsätt framåt tills du ser två spakar och en bubbla. Dra rätt spak - såg du dammen öppna upp? Gå ut och det kommer att finnas en enda ensam fisk som floppar runt i en grund pöl. Döda fiender runt dig så att de inte kommer att störa och ta tag i fisken. Gå nu upp en skärm tills du ser djupt vatten. Stäng av den högra sidan av det, sväng till vänster och kasta fisken i. Fisken kommer att belöna dig med rupier.
  • Du kan också sälja fisken till flaskans säljare, men allt du får är en bomb eller två och cirka 5 rupier. Dessutom är det mycket svårt att bära en fisk hela vägen till Kakariko by samtidigt som man undviker fiender.
  • Bild med titeln Få Easy Rupees i Legend of Zelda_ A länk till det senaste steget 5
    5. Sälj Golden Bees till Bottle Salesman i Kakariko Village. För att få en Golden Bee, gå till östra sidan av Lake Hylia och gå in i isgrottan. Med dina pegasusskor, dash i en av fe statyer. En Golden Bee kommer att springa ut. Fånga det med ditt nät, flaska det och ta det till flaskans säljare. Inbottle Bee framför säljaren - Han kommer att bli förvånad och betala dig 100 Rupees för varje Golden Bee Du säljer till honom.
  • Bild med titeln Få Easy Rupees i Legend of Zelda_ A länk till det senaste steg 6
    6. Hoppa in i sydvästra brunnen i Kakariko Village, som ligger strax under skogens ingång. Krukor och kistor med rupier kommer att vara där och återställas varje gång du återvänder.
  • Bild med titeln Få Easy Rupees i Legend of Zelda_ A länk till det senaste steg 7
    7. Gå till den stora träsken med din magiska boomerang och skära ner varje lapp av gräs som du ser. Det är inte bara kul, men det är också snabbt.
  • Bilden med titeln Få lätta rupier i legenden om Zelda_ en länk till det senaste steget 8
    8. Gå inuti hus i Kakariko by och dra på målningarna. 20 Rupees kommer att springa ut ur de flesta av målningarna.
  • Bild med titeln Få Easy Rupees i Legend of Zelda_ A länk till det senaste steg 9
    9. Dra på en av sköldpaddans fötter på Turtle Rock i den mörka världen. Du kommer att belönas med Rupees.
  • Det finns också en dold trappa på samma bergsnivå. Du måste använda krokshoten för att komma från plattform till plattform för att öppna upp kistor som innehåller 50 rupier.
  • Bilden med titeln Få lätta rupier i legenden om Zelda_ en länk till det senaste steget 10
    10. Slå stenar eller buskar som är gnistrande. När du fortsätter att slå på det glittrande föremålet kommer Rupees att falla i ökande värde. Du kan få upp till röda rupier.
  • Bilden med titeln Få enkla rupier i legenden om Zelda_ en länk till det senaste steget 11
    11. Spela spel i både de ljusa och mörka världarna. Vissa kräver skicklighet, som bågskyttespelet i den mörka världen, men de flesta behöver bara lycka och chans, som bröstspelet i de ljusa och mörka världarna. Spel som kräver lycka och chans kommer att ge dig en större belöning, men du kommer också att vara mer benägen att spendera fler rupier för att fortsätta spela.
  • Tips

    Gräv. Det mesta av vad du hittar kommer att vara gröna potions för att fylla på din magiska mätare, hjärtan och singelrupor.
  • I stället för att köpa potions från häxans hut, få dina flaskor fyllda på gratis vid vattnet att önska.
  • Varningar

    När i byn Outcasts, akta dig för tjuvar som kommer att skynda dig och stjäla dina rupier.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande