Hur man hittar alla varpplattor i legenden om zelda: en länk till det förflutna

"De som gick på de magiska varpplattorna som fungerade som ingångar skulle gå vilse mot den mörka världen, förvandlas till demoner. Länk, som hade hjältens egenskaper, blev inte en demon, men blev istället om ett djur (i det här fallet, en rosa kanin)." -Hyrule Historia

Det finns nio varppoäng i hela Hyrule, med var och en som transporterar länk till den mörka världen. Den mörka världen är ungefär densamma som ljusvärlden, men "skev". Warping till den mörka världen kan vara nödvändig för att få tillgång till fängelsehålor, hitta hjärtstycken, kompletta uppdrag eller för att tillfredsställa din nyfikenhet.

Steg

Del 1 av 1:
Hitta varpplattornaGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bild med titeln Hitta alla varpplattor i legenden om Zelda_ en länk till det förflutna steg 1
1. Gå igenom porten till Hyrule Castle efter att du har besegrat Agahnim för första gången. Du kommer omedelbart att transporteras till den mörka världen.
  • Bild med titeln Hitta alla varpplattor i legenden om Zelda_ en länk till det förflutna steg 2
    2. Navigera genom tunnlarna i Death Mountain och klättra upp den super långa stegen till vänster om berget. När du når toppen, fortsätt, tills du ser en glödande blå kakel - det kommer att vara i vanlig syn utan stenar gömmer det.
  • Bild med titeln Hitta alla varpplattor i legenden om Zelda_ en länk till det förflutna steg 3
    3. Gå norr om Kakariko by och gå igenom den andra skogsintaget, som är andra från vänster. Med din automatiskt utrustade Titans Mitt, lyft den stora svarta rocken som blockerar dig. Ta sedan upp den enda stenen i höljet för att avslöja varpplattan.
  • Du kan också ta dig igenom de förlorade skogarna, gå söder och hammar i insatserna med den magiska hammaren.
  • Bild med titeln Hitta alla varpplattor i legenden om Zelda_ en länk till det senaste steget 4
    4. Gå till sydost om östra palatset. Av till höger, omgiven av insatser, kommer att vara en stenbelagd kakel. Hammare i insatserna med den magiska hammaren och lyft klippan.
  • Bild med titeln Hitta alla varpplattor i legenden om Zelda_ en länk till det senaste steget 5
    5. Komma till det nordvästra hörnet av den stora träsken. Kakelen kommer att vara i ett område omgivet hälften av sten och halv med vatten. Det kommer också att finnas skrämmande gröna statyer och insatser som blockerar det. En alltför entusiastisk Octorok kommer att vara där för att spotta stenar på dig. Krossa insatserna med din magiska hammare och lyft klippan. Lo och se, det är den femte kakel.
  • Bild med titeln Hitta alla varpplattor i legenden om Zelda_ en länk till det senaste steg 6
    6. Simma till den största ön i centrala Lake Hylia. Lyft klippan som täcker kakel. Steg på det är det enda sättet att få tillgång till Ice Palace Dungeon.
  • Bild med titeln Hitta alla varpplattor i legenden om Zelda_ en länk till det förflutna steg 7
    7. Spela Ocarina för att flyga till ökenplatsen. Lyfter den svarta rocken och går på kakel är det enda sättet att komma till elände myr dungeon i ondska träsken.
  • Bild med titeln Hitta alla varpplattor i legenden om Zelda_ en länk till det senaste steget 8
    8. Flyga till The Death Mountain Location. Gå upp stegen och till höger. Använd krokshoten för att komma över bron och håll sedan mot södra muren. Det kommer inte vara länge innan du ser en liten svart sten bakom en djärvare. Lyfta. Kakel nummer åtta!
  • Bild med titeln Hitta alla varpplattor i legenden om Zelda_ en länk till det senaste steg 9
    9. Flyga till The Death Mountain Location. Klättra tills du kommer till den andra varpplattan. Varp till den mörka världen och stå på det område som gör att du kan komma till toppen av Spectacle Rock. Hoppa av norra sidan och gå österut över bron. Pund stakes i och fortsätt öst tills du ser en jätte sten. När du klättrar på Turtle Rock, hammar stakarna i ordning: höger, topp och vänster. Kakelen kommer då att visas.
  • KartaGå till annonsen och stödja WikiHow

    Bild med titeln Hitta alla varpplattor i legenden om Zelda_ en länk till det senaste steget 10

    Tips

    Få alla nödvändiga saker innan du söker efter Warp-plattor.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande