Hur man hittar den blå ringen i legenden av zelda

Den blå ringen är ett återkommande föremål i två versioner av legenden om Zelda-spelet. Det verkar både på legenden om Zelda och Oracle of Seasons. Det är inte ett stort föremål, och spelet kan slutföras utan det, men det skär skador på hälften, så det är ett ganska användbart tillbehör att ha.

Steg

Metod 1 av 2:
Hitta den blå ringen i legenden av zelda
  1. Bild med titeln Hitta den blå ringen i legenden om Zelda Steg 1
1. Hitta den hemliga butiken. Från utgångspunkten på kartan (längst ner i mitten), huvudet en karta kakel upp och sedan ta tre kartplattor till vänster (det finns två buskar på den tredje kakan som fungerar som ett landmärke).
  • När du väl kommer till den tredje kakan, flytta tre fler kartplattor tills du kommer till den plats där sex statyer kan hittas. Det är här en hemlig butik kan hittas.
  • Bild med titeln Hitta den blå ringen i legenden om Zelda Steg 2
    2. Ange den hemliga butiken. Närma sig mitten statyn på den övre raden och tryck ner den. Detta kommer att avslöja en hemlig trappa som går under jord. Ta trappan, och det kommer att leda dig till den hemliga butiken.
  • Bild med titeln Hitta den blå ringen i legenden om Zelda Steg 3
    3. Köp den blå ringen. Den blå ringen kan köpas från den hemliga butiken här för 250 rupier. Närma sig den hemliga butikshanteringen och prata med honom för att köpa och få den blå ringen.
  • Metod 2 av 2:
    Hitta den blå ringen i Oracle of Seasons
    1. Bild med titeln Hitta den blå ringen i legenden om Zelda Steg 4
    1. Gå till havet utan återvändo. Havet utan återkomst är det östliga området i kartan över spelet. Det rymmer den åttonde och sista dungeonen av spelet, den gamla graven. Havet av ingen avkastning kan bara nås genom en grotta som finns på Crescent Island, området på sydöstra hörnet av spelets karta.
  • Bild med titeln Hitta den blå ringen i legenden om Zelda Steg 5
    2. Hitta den östra statyn. Det finns tre statyer som finns på havet utan returområde-på det övre vänstra hörnet, en längst ner och en annan på den östra sidan. Gå till den östra sidan av platsen för att hitta en blå staty som blockerar vägen.
  • Bild med titeln Hitta den blå ringen i legenden om Zelda Steg 6
    3. Utrusta krafthandsken. Tryck på "Start" -knappen på din controller för att öppna länkens väska och visa din karaktärs artikelinventering. Använd piltangenterna på din controller för att flytta runt lagerlistan och markera strömhandsken, vilket gör att du kan lyfta tunga föremål. Tryck på A-knappen på kontrollenheten för att utrusta objektet.
  • Krafthandsken kan erhållas inuti den gamla graven, den åttonde nivån på spelet som finns på samma område.
  • Bild med titeln Hitta den blå ringen i legenden om Zelda Steg 7
    4. Lyft den blå statyn. Tryck på "A" -knappen och tryck på den bakre pilen på knappsatsen på din kontroller för att lyfta och bryta den blå statyn, avslöja ett skattkista nedan.
  • Bild med titeln Hitta den blå ringen i legenden om Zelda Steg 8
    5. Öppna bröstet. Tryck en gång till "A" -knappen för att öppna bröstet. Inuti hittar du en okänd ring som du behöver ha värderat.
  • Bild med titeln Hitta den blå ringen i legenden om Zelda Steg 9
    6. Bedöm ringen. Gå till Vasu Juvelerarens butik finns i Horon Village, precis i mitten av spelkartan. Prata med honom, och han kommer att bedöma den okända ringen du hittade för 20 rupier, vred den i den blå ringen.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande