Hur man kontrollerar google play balance

Thistaaches du hur du kontrollerar ditt Google Play-kontoens balans med Google Play-appen och Google Play-webbplatsen.Din Google Play Balance är en kredit du kan använda för att köpa innehåll från Google Play Store.Du kan lägga till i ditt kontosaldo med hjälp av presentkort, digitala presentkoder eller promo-koder.Din Google Play Balance är inte överförbar.

Steg

Metod 1 av 2:
På Google Play-appen
  1. Bild med titeln Kontrollera Google Play Balance Steg 1
1. Öppna Google Play Store
Bild med titeln androidgoogleplay.jpg
På din Android-telefon.Google Play Store är appen med den mångfärgade "Play" triangeln.
  • Bildbetat Check Google Play Balance Steg 2
    2. Knacka .Det är ikonen med tre horisontella linjer i det övre vänstra hörnet.Detta visar en pop-out-meny till vänster.
  • Bild med titeln Kontrollera Google Play Balance Steg 3
    3. Knacka konto.Det ligger bredvid ikonen som liknar en person i pop-out-menyn till vänster.
  • Bild med titeln Kontrollera Google Play Balance Steg 4
    4. Knacka Betalningsmetoder.Det är på toppen av "konto" meny.Det ligger bredvid en grön ikon som liknar ett kreditkort.Ditt kontosaldo kommer att listas längst upp i menyn bredvid "Google Play Balance".
  • Metod 2 av 2:
    På Google Play-webbplatsen
    1. Bild med titeln Kontrollera Google Play Balance Steg 5
    1. Gå till https: // spela.Google.com i en webbläsare.Du kan använda någon webbläsare på din mobiltelefon eller stationär dator och navigera till webbplatsen för Google Page.
    • Om du inte är inloggad automatiskt, klicka på Logga in I det övre högra hörnet och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Google-konto.
  • Bild med titeln Kontrollera Google Play Balance Steg 6
    2. Klick konto.Det är i den vänstra menyn under "Anordningar" alternativ. Detta visar ditt Google Play-kontosaldo längst upp på sidan i "Betalningsmetoder" sektion.
  • Förvirra inte din "Google Play" balans med din "Google Pay" balans. Google Play kan bara användas för att köpa saker från Google Play-butiken, till exempel appar, filmer, musik, etc., Medan Google Pay kan användas för att göra inköp någonstans som accepterar Google Pay.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande