Hur man flirtar genom snabbmeddelanden

Så du vill flörta med en kille eller gal på MSN, AIM, Facebook-chatt, eller någon annan snabbmeddelandeservice och du vill inte se ut som ett kryp? Grattis - Genom att söka hjälp, har du redan visat mer självmedvetenhet än den stora majoriteten av online-flirterna. Se steg 1 nedan för att börja flörta smart och respektfullt.

Steg

Del 1 av 2:
Flirta Dos
  1. Bild med titeln 166511 1
1. Starta konversationen casually. Som i den verkliga världen är det första steget att flirta för att komma över dina kalla fötter och hoppa direkt i!Text den andra personen ett kort meddelande som frågar dem om sin dag och frågar dem en specifik fråga om arbete eller skola, eller helt enkelt säga "Hej!". Den svåraste delen av flirta är att bryta igenom din första motvilja, så om du har svårt att ta dungen, bara påminna dig om att oavsett hur illa det går, det blir mindre stressigt än ett motsvarande verkligt folkmöte.
  • Det finns ingen anledning att vara nervös när det gäller im Flirting - om den person du vill prata med inte vill prata med dig, har han alltid möjlighet att helt enkelt inte svara på ditt meddelande, som från din punkt Avsikten är detta oskiljaktigt från honom eller henne helt enkelt borta från datorn.
  • Detta sagt, om du vet knappt någon, det kan vara en bra idé att ha en ursäkt för att starta en konversation för att undvika obekvämhet. Att be om hjälp med ett arbete eller skolrelaterat problem är nästan alltid en bra insats, som frågar en fråga om något som slår på personen. Till exempel, om personen har ett bandrelaterat användarnamn, kanske du säger: "Hej, coolt namn. Såg du de killar när de senast kom till stan?"
  • Bild med titeln 166511 2
    2. Börja små tal. Efter din första hälsning och utbyte av trevliga, kommer du förmodligen att fråga hur personen gör (precis som du kanske i den verkliga världen). Fråga honom eller henne om arbete eller skola, hans / hennes intressen, eller några senaste resor, till exempel. I stället för att ställa en fråga kan du också helt enkelt erbjuda dina kommentarer på dessa saker. När han / hon svarar, lägg till dina egna kommentarer eller fråga uppföljningsfrågor och fortsätt därifrån! Pry inte in i hans eller hennes personliga liv - håll saker ljusa, roliga och fokuserade på orofria ämnen.
  • Dvullera inte för länge på små samtal. En minut eller två är bra för att bryta isen, men mycket mer kan bli tråkigt snabbt.
  • Till exempel, efter att vi har öppnat genom att fråga om den här personens intresse för bandet i hans / hennes användarnamn, är det logiskt och rimligt att fråga om den här människans musikaliska gillar och ogillar. Du kan även erbjuda dina egna åsikter och förslag. Till exempel kan du säga något som: "Om du gillar de killar, kanske du vill kolla in det här bandet som heter Manic Albatross - de är som The Beatles, bara mörkare. Vilka typer av andra band tycker du om?"
  • Bild med titeln 166511 3
    3. Skämt. Alla gillar en bra humor. I de odödliga orden i Marilyn Monroe, "Om du kan göra en kvinna skratta, kan du göra henne göra någonting" (Oroa dig inte, damer - detsamma gäller för män!) Försök att vara lekfull och till och med lite sarkastisk som du svarar på uttalandena för den person du pratar med.
  • Till exempel, om du frågar vad du är upp till, snarare än att säga, "letar efter människor att slå på på Facebook", Du kanske tycker att det är en bättre idé att ge ett sarkastiskt svar som "Skriva den stora amerikanska romanen" eller "drunknar mina sorger". Dessa svar har den extra fördelen att vara naturliga lanseringspunkter för konversationer om dina hobbyer, som det skrivande du gör på sidan och den stora bourbon du smakade den andra dagen.
  • I vårt exempelkonversation kan du arbeta ett skämt eller två i ditt musikrelaterade små samtal. Du kan till exempel säga något som, "Jag vet inte varför varje sång på radion nuförtiden har en Texas Flynn-funktion. Har han ens tid att spela in mellan Rehab Stints?"
  • Bild med titeln 166511 4
    4. Tease lekfullt. När du har etablerat en bra rapport med den person du pratar med, är det en bra idé att uppföra ante genom att få ett bra tease eller två. Som du gör det, behåll en lekfull luft för att hålla atmosfären ljus. Som en bra generell regel, desto bättre känner du den här personen, "skarpare" Din retande kan vara.
  • Var rimlig om din retning. Självklart vill du undvika ömma ämnen som har att göra med den här personens personliga liv, karriär, ambitioner, och så vidare.
  • Linjen mellan att vara en flört och vara en jerk kan vara lite tunn ibland, så, när du är i tvivel, spela det säkert. Det är lätt att tänka på en annan gräva senare, men det är inte så lätt att prata din väg ut ur situationen efter att ha skadat någons känslor. I vårt exempel kan du försiktigt räffla din konversationspartner om ett visst band s / han gillar med en linje som, "Åh, kom igen, dem? Hahaha." Men om du säger något som, "De killarna är ingenting annat än posers och deras fans är värsta", Du låter lite mer hotande.
  • Bild med titeln 166511 5
    5. Använd fräcka uttryckssymboler. En av de praktiska sakerna om att flirta via IM-tjänster med uttryckssymboler i motsats till via rent textbaserade kanaler som e-post är att det är möjligt att göra de avsedda känslan bakom dina ord tydligt tydliga. Om du flirtar, vill du lita starkt starkt på blinkande (-)) och "tunga fast" (: s) Emoticons som nästan alla IM-tjänster har byggt in. Följa med dina flirtiga, reta anmärkningar med dessa typer av uttryckssymboler för att göra din avsikt uppenbar, men välsmakande.
  • Ett ord av försiktighet - Överanvänd inte uttryckssymboler. Stänk dem sparsamt under hela din konversation för att göra dina flirtiga jabs lite sötare och att göra avsikten bakom tvetydiga meningar lite tydligare. Om du använder uttryckssymboler ständigt, kommer du att hamna som juvenil eller irriterande.
  • Bild med titeln 166511 6
    6. Om du får ett bra svar, värm upp saker! Om din konversationspartner verkar reagera med god humor för dina skämt och retas, kanske du vill göra övergången till mer intimt territorium. Gör det här försiktigt - Gå inte från Lighthaarted Teasing till Full-on Come-On-läge. Istället göra subtila initiendos. Medföra saker, inte helt och hållet ange dem. Det här kallas "vara jämn" Och det är en värdefull skicklighet som sökts av många både online och i den verkliga världen.
  • Försök att stanna tung-i-kind med dina anmärkningar. Det finns en viss grad av silliness till någon form av flirta eller komma-på. Erkänna denna silliness gör mycket för att du verkar mer jordnära och mindre skrämmande.
  • Till exempel, i vårt bandkonversationsexempel, om din konversationspartner säger att han / hon finner en viss sång sexig, leka och vända upp värmen. Brand tillbaka med en faux-skandaliserad "Uppföra sig!" eller visa att du är ett spel med en wry "Åh realeally? -)".
  • Bild med titeln 166511 7
    7. Om du får ett dåligt svar, stäng av. Flirta med människor var som helst innebär att hantera möjligheten att avstå. Online, där kommunikation är billig och opersonlig, är denna möjlighet en mycket riktig man faktiskt. Om den person du flirtar med inte verkar vara fram och tillbaka, skära dina förluster och avsluta konversationen graciöst. Du kan till exempel försöka säga att du har något du behöver göra (läxor eller arbetsrelaterade aktiviteter fungerar bra som ursäkter) eller som du behöver gå och sova. Den exakta ursäkt du använder för att avsluta konversationen är inte viktig - vad är viktigt är att du respekterar önskningarna hos den person du flirtar med och undviker att dra ut en onödigt pinsamt utbyte.
  • Till exempel, i vårt bandkonversation, om du nämner en viss sång och din partner säger att det är hans eller hennes s.O.s favoritlåt, du vill så småningom göra en artig utgång. Detta kan vara så enkelt som att skriva, "Hej, jag måste springa. Pratar med dig senare!"
  • Bild med titeln 166511 8
    8. Var personen att avsluta konversationen. En bra regel för att flörta online och i det verkliga livet är att avsluta mötet genom att lämna den andra personen som vill ha mer. I världen av Im Flirting betyder det att du ska skjuta ett snabbt adjömeddelande innan konversationen börjar bli gammal. På det här sättet, den person du har griper med kommer bara roliga, positiva minnen av mötet - inte besvärliga minnen av att kämpa för att hitta något att säga när konversationen fortsätter och på.
  • Om din konversationspartner har svarat bra på din flirta hittills, gör din inloggning en saucy för att säkerställa att han inte glömmer dig. Emoticons kan hjälpa här. Till exempel, medan meddelandet "Godnatt." är något vanligt och oinspirerande, "Godnatt. -)" kan bära den subtila konnotationen som du kommer att tänka på dem (och eventuellt vice versa).
  • Del 2 av 2:
    Flirta Intes
    1. Bild med titeln 166511 9
    1. Var inte för självavfall. Helt enkelt satt, förtroende är sexigt. Detta är Mer sant för verkliga situationer än det är online, men den här mantra har en viss sanning i världen av im Flirting också. Till exempel vill du undvika att göra massor av skämt på egen bekostnad. Bara en Det är gott - det borde inte vara ett återkommande tema under hela din konversation. Att göra detta för ofta kan snabbt vända en annars flirtig konversation till en där du är nödvändig och självlösande.
    • Å andra sidan är det inte att säga att du nödvändigtvis bör göra skämt på Andra människors bekostnad, eftersom det kan få dig att verka genomsnittlig och smålig. Någon form av spetsiga eller kaustiska kommentarer om dig själv eller någon annan har inte en plats i flirtiga samtal.
  • Bild med titeln 166511 10
    2. Var inte för Sappy. Människor gillar att flirta för att vara roligt. För de flesta människor är det bara roligt upp till en punkt - att få mer än en eller två kan få någon att känna sig generad och självmedveten. Det kan också göra honom eller hennes fråga dina motiv, vilket leder personen att tro att du kanske försöker få något ur honom eller henne. Dessutom minskar den blommande kraften av blommiga komplimanger (minst sagt) när komplimangerna visas i en liten låda längst ner på skärmen tillsammans med tecknade smiley ansikten.
  • Istället för att förlita sig för tungt på komplimanger, fokusera istället på att ha en engagerande, äkta konversation. Följ mantra "visa, berätta inte." Med andra ord, visa att du är lockad till den här personen genom att ge honom eller henne en bra konversation, inte genom att säga det direkt.
  • Bild med titeln 166511 11
    3. Var inte för klumpig. Flirta med någon för första gången via IM är gott om att ditt förhållande är en mycket, väldigt avslappnad. På grund av detta kommer du absolut vill hålla din konversation casual. Ta inte upp kärlek, långsiktigt engagemang eller något liknande när du flirta - det här är jätte Röda flaggor till den person du pratar med och i de flesta fall kommer helt sabotera dina chanser att så småningom vinna ett datum.
  • Bild med titeln 166511 12
    4. Var inte vulgär. Olika människor har olika attityder gentemot när det är lämpligt att använda smutsigt språk, potty humor, sexuella referenser, och så vidare. Respektera denna skillnad. Online, där dåligt språk, våld, oförskämd humor och kön är alla bara några klick bort, det är lätt att glömma att många människor inte gillar att konfronteras med dessa typer av chockerande innehåll. Så håll konversationen relativt PG tills du känner till den här personen lite bättre. Åtminstone försök att vara samvetsgrann om hur du kan tyckas för den andra personen om han / hon inte är van vid dessa typer av saker.
  • En bra tumregel är inte att vara vulgär tills din konversationspartner är. Med andra ord, om du flirtar med någon, förbannar inte, gör smutsiga skämt, eller gör ludd kommentarer tills han / hon förstår.
  • Tips

    Var inte för påträngande om den andra är upptagen eller bara inte svara. Du vet inte vad som händer.
  • Att vara alltför sexuell flirta inte. Visst, vissa sexuella förslag är acceptabla, men att vara fulla på kinky kan vara störande och besvärliga, speciellt om den andra inte känner på samma sätt.
  • Nämna aldrig kön eller liknande ämnen om du träffades nyligen, eftersom det här kan vara överväldigande för den person du chattar med.
  • Försök att titta över vad du skrev för att undvika stavning / skrivfel.
  • Tänk alltid två gånger om vad du säger och se till att du använder ett uttryckssymbol för att se till att avsikten med ditt meddelande är mottaget. Den andra personen kan inte höra tonen i din röst.
  • Svara inte omedelbart, det verkar som om du är för desperat! Lämna meddelandet i en minut eller två och sedan prata: det låter dig också tänka på vad du ska säga.
  • När du försöker flörta på MSN eller någon annan budbärare, skratta lätt ofta som "ha ha". Det hjälper konversation och gör det andra att du tycker om att prata med den personen.
  • Svara inte genast. Det kommer att göra att du verkar klibbigt och livslöst. Vänta istället ett par minuter. Det hjälper dig att tänka på vad du ska säga och det kommer att vilja att den andra personen vill ha mer!!
  • Varningar

    Håll det roligt, lätt och positivt.
  • Inte offline meddelande för mycket, det kan tyckas som om du är desperat. Varje gång är det okej om du bara säger att du inte kommer att vara online den dagen eller om det är för viktigt att vänta till nästa dag.
  • Försök att inte nämna andra människor eftersom det kommer att låta personen känna sig lite krossad.
  • Som med att göra något annat på nätet kan det vara farligt. Ge aldrig ditt telefonnummer eller hemadress eller någon annan identifierande information till personer du inte litar på!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande