Hur man väljer en telefon om du hörs hörs

Telefoner är ett av de vanligaste kommunikationsmedlen, men de kan vara svåra att använda om du inte alltid kan höra den andra personen. Beroende på dina personliga önskningar kan du hitta telefoner som låter dig öka volymen, kommunicera via text eller videochatt. Att välja en telefon när du hörs av hörsel, forskning hemtelefoner, väljer en bra mobiltelefon och ser till att dina behov är uppfyllda.

Steg

Metod 1 av 3:
Undersöker hemtelefoner
  1. Bild med titeln Hitta din mobiltelefon
1. Leta efter alternativ för att ändra din nuvarande telefon. Om du föredrar att använda det du redan har, finns det tillgängliga alternativ. Du kan till exempel synkronisera din telefon och dator så att dina samtal är bildtext för dig på datorn under konversationen.
  • Bild med titeln Lock iPhone utan strömknapp Steg 9
    2. Bestäm om du kan lita på din hörsel. Om du vanligtvis kan höra konversationer utan lipreading eller använda ett hörapparat, kan en förstärkt telefon vara det bästa alternativet för dig. En förstärkt telefon gör att du kan öka volymen och justera tonen i samtalen till en nivå som du kan höra.
  • Innan du köper din telefon, fråga några av dina vänner och släktingar att ha en konversation med dig medan du täcker munnen så att du inte kan se sina läppar. Om du kan förstå dem, ska du kunna använda en förstärkt telefon. Om du har problem med att följa konversationen, ska du leta efter en text som stöds.
  • Du kan också kunna öka volymen av en ringsignal på en förstärkt telefon.
  • Om du lägger din förstärkta telefon på högtalartelefonen, kan du också använda båda öronen för att höra, istället för bara en.
  • Tänk på inställningen av ditt hem när du väljer en förstärkt telefon, eftersom du kan störa andra invånare eller grannar med angränsande väggar.
  • Bild med titeln Lock iPhone utan strömknapp Steg 5
    3. Vet om du behöver stöd för din hörsel. Om du kan höra men ibland sakna ord, ta sedan på en telefon som låter dig höra konversationen men hjälper till att öka din förståelse av vad som sägs. En textad telefon ger ett transkript av vad den andra personen säger till dig.
  • Om du använder en text, måste du kunna prata med den andra personen.
  • Du behöver höghastighetsinternet för att använda en text.
  • Bild med titeln Få en gratis mobiltelefon Steg 2
    4. Bestäm om du vill använda en telefon / textrelä service. Telefon eller Textrelä gör att du kan kommunicera via telefon med dina talande släktingar, även om du behöver skriva ut dina svar på konversationen. Du eller den som ringer dig kan initiera tjänsten, vanligtvis genom att skriva i en kod som fungerar i ditt område. Tjänsten skriver ut vad den andra personen säger så att du kan läsa den, då kommer de att läsa dina svar på den andra personen.
  • Det kan finnas en avgift för en textrelä service.
  • Berätta för dina vänner och familj att du kommer att använda tjänsten i förväg.
  • Gå online eller fråga din lokala servicebyrå för att få koden för ditt område. Tjänster finns internationellt.
  • Bild med titeln Välj hörselskydd Steg 7
    5. Vet om du ska använda ett hörapparat med din telefon. Med hjälp av ett hörapparat kan du använda en vanlig telefon, men du vill kontrollera hörapparatens kompatibilitet (HAC) -värde för att se om telefonen kommer att störa ditt hörapparat. Många telefoner är kompatibla med hörapparater, men du måste kolla efter den specifika modellen som du är intresserad av att köpa.
  • Om en telefon är klassad som HAC-kompatibel, betyder det att telefonen kommer att leverera ljudet rakt och smidigt från din handenhet till ditt hörapparat.
  • Metod 2 av 3:
    Plockar en bra mobiltelefon
    1. Bild med titeln Lock iPhone utan strömknapp Steg 2
    1. Tänk om du känner dig bekväm med en mobiltelefon. Mobiltelefoner kan fungera med hörapparater, låter dig videochatt och ge ett enkelt sätt att ha textkonversationer. Du kan också använda en bildtjänst på din mobiltelefon så att du kan ha stödt röstsamtal med människor.
  • Bild med titeln Practice Cell Phone Etiquette Steg 1
    2. Kontrollera textfunktionerna. Om du vet att du gillar att skriva mycket, överväga hur textning fungerar på varje telefon. Vissa telefoner har knappsatser, oavsett om de är digitala eller inbyggda i telefonen. Andra telefoner kräver att du trycker på sifferknapparna ett visst antal gånger för att skriva. Medan dessa telefoner kan vara ekonomiska, gör de det svårare att skriva.
  • Kontrollera din telefonplan för textningsavgifter. Du kanske måste betala per textmeddelande om du inte har ett kontrakt som innehåller obegränsade textmeddelanden.
  • Bild med titeln Ta hand om din nya mobiltelefon Steg 7
    3. Leta efter funktioner för hörselns hörsel. Vissa telefoner tillåter dig att öka volymen till nivåer som uppfyller dina behov eller att använda ett headset. Du kan också hitta telefoner som har vibrerande alternativ för både samtal och textmeddelanden, som kan hjälpa dig om du har problem med att höra ringen.
  • Om du väljer en smartphone, har du också tillgång till Internet.
  • Bild med titeln Spela in ett telefonsamtal Steg 2
    4. Fråga om videosamtal kommer att vara ett alternativ. Prata med dina vänner och släktingar för att diskutera möjligheten att använda videosamtalsfunktioner. Medan du fortfarande kan kämpa med att höra den andra sidan av konversationen, tillåter videosamtal dig att se den andra personen medan du pratar med dem, så du kommer att kunna stödja din hörsel med Lipreading. Du kommer också att dra nytta av att använda båda öronen för att höra, i motsats till att hålla telefonhögtalaren till ett öra.
  • Skype tillåter att videosamtal antingen på din dator eller på din mobiltelefon.
  • Om du har en iPhone eller iPad kan du faceime med andra som använder dessa enheter.
  • Bild med titeln Lock iPhone utan strömknapp Steg 3
    5. Kontrollera din mobiltelefons hörapparatskompatibilitet (HAc). Mobiltelefoner är betygsatta på deras förmåga att interagera med hörapparater. Hörapparater kan störa mobiltelefonens mikrofon, och mobiltelefonen kan störa telekopparna i hörapparaten.
  • Mikrofon (M) betyg körs från M1-M4, med M-4 som representerar den bästa kvaliteten. Telecoil (T) betyg kör från T1-T4, med T4 är den bästa betyget. Den högsta HAC-värdet är en M4 / T4.
  • Metod 3 av 3:
    Se till att dina behov är uppfyllda
    1. Bild med titeln Få en kille
    1. Bestäm om du kommer att kommunicera verbalt. Vissa telefoner för hörselns hörsel inkluderar funktioner som gör att du kan öka volymen av konversationen eller läsa ett transkript av vad den andra personen säger. Dessa funktioner är beroende av hörselpersonens hårt för att fortfarande kommunicera sin sida av konversationen verbalt.
  • Bild med titeln svara på telefonen artigt steg 10
    2. Tänk på hur ofta du går runt medan du är i telefon. Trådlösa telefoner kan vara riktigt bekväma, men sladdade telefoner sänder ljud bättre. Eftersom du har hört hörs, välj en trådlös telefon är ditt bästa alternativ för att stödja din hörsel - men du kan fortfarande göra ett sladdlöst telefonarbete för dig om du använder ett hörapparat eller väljer en modell som låter dig justera ljudet.
  • Du kan också hitta kombinationspaket som låter dig byta från sladdlös så att du kan använda det som är bekvämt för dig.
  • Bild med titeln Practice Cell Phone Etiquette Steg 12
    3. Vet om du behöver text. Mobiltelefoner är inställda för enkel textning, så de kan vara ett bra alternativ för dig om du känner dig bekväm att kommunicera via text. Förutom att texting via en mobiltelefon kan vissa tjänster som textrelä tillåta dig att skriva dina svar på den person du kommunicerar med, som sedan läses till dem av en telefonoperatör.
  • Se till att du kan läsa texten.
  • Bild med titeln Installera Siri på iPhone 4 Steg 2
    4. Kontrollera efter speciella funktioner om du är synskadad. Om du också har svårt att se, kan du hitta telefoner som har större teckensnitt och lättare att se knappar, vilket gör det lättare att se vad du behöver trycka på. Du kan också hitta ovanstående telefoner som har större typ på samtalskriptet.
  • Bild med titeln Installera Siri på iPhone 4 Steg 14
    5. Leta efter supportalternativ om du har fingerfärdigheter. Om du har problem med att hålla en stadig hand eller noggrant trycka på små knappar kan du få en telefon som har stora knappar och större, enkla kontroller. Dessa funktioner gör det lättare att använda din telefon utan att oavsiktligt ringa fel person, sluta ringa, eller trycka på knapparna under en konversation.
  • Bild med titeln Håll din iPhone sexig steg 4
    6. Leta efter telefoner som har förbättrade ringar. Om du har problem med att höra telefonringen kan du hitta telefoner, till exempel en tonecaller, som gör ett extra ljud när de ringer. Du kan också hitta telefoner som lyser när de ringer så att du kan se att ett samtal kommer igenom. Dessa funktioner erbjuder dig tillagt stöd för att ta emot samtal.
  • Tips

    Du kanske kan få hjälpmedel gratis från din City eller State Commission Office.
  • Förklara för dina vänner och släktingar hur du vill kommunicera via telefon så att de skräddarsys sina samtal för att möta dina behov.
  • På många telefoner kan du ändra ljudet till Mono Audio på systeminställningar. Det betyder att lika ljud kommer ut ur varje sida av hörlurar / hörlurar.
  • Varningar

    Om du inte vet vem som ringer är, var försiktig med hur du svarar på uttalanden du inte förstår. Samtalet kan vara från en telemarketer.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande