Så här laddar du ner google-kamera

Thistaaches du Hur ladda ner Google-kamera, en kamera-app för telefoner. Appen är lättast att installera på pixel-telefoner, men kan installeras på andra Android-telefoner genom att installera en Google Camera-port.

Steg

Metod 1 av 2:
Installera Google-kamera på en pixel-telefon
  1. Bild med titeln Ladda ner Google Camera Steg 1
1. Öppna Google Play Store. På din Pixel-telefon trycker du på Play Store-appen
Bild med titeln androidgoogleplay.jpg
.
  • Bild med titeln Ladda ner Google Camera Steg 2
    2. Sök efter Google-kamera. I sökfältet på toppen skriver du in "Google Camera". Om din enhet är kompatibel, ska Google Camera-appen visas.
  • Bild med titeln Ladda ner Google Camera Steg 3
    3. Hämta Google Camera. Tryck på appen och tryck sedan på Installera.
  • Bild med titeln Hämta Google Camera Steg 4
    4. När du har laddat ner, öppna appen för att använda den.
  • Metod 2 av 2:
    Installera Google-kamera på en annan Android-telefon
    1. Bild med titeln Ladda ner Google Camera Steg 5
    1. Ladda ner Google Camera-porten för din telefon. På en dator, öppna en webbläsare. Navigera till https: // XDA-utvecklare.com / google-kamera-port-nav /. Sök efter din enhet. Klicka på länken bredvid ditt telefonnummer. Kontrollera efter den senaste versionen, klicka sedan för att ladda ner.
    • Om det finns flera nedladdningsalternativ tillgängliga för din telefonmodell, måste du göra lite forskning för att bestämma vilken som ska hämtas. Kontrollera dina telefoninställningar för att se mer information om din telefon. Dra ner navigeringsfältet längst upp och klicka på knappen Inställningar längst upp till höger på skärmen.
    • Navigera till Om telefon. Notera Android-versionen. Om du behöver välja din processor (Exynos, Snapdragon, etc.), sök på webben för ditt exakta modellnummer i avsnittet Om telefon och notera den angivna chipset eller processortypen.
  • Bild med titeln Hämta Google Camera Steg 6
    2. Spara filen. Ange för att spara APK-filen efter nedladdning. Spara det till din nedladdning eller skrivbordsmapp, eller någonstans kan det enkelt hittas.
  • Bild med titeln Ladda ner Google Camera Steg 7
    3. Anslut din Android-telefon till din dator med en USB-kabel. När du uppmanas på din telefon, välj Överför fil och tillåta åtkomst till telefondata.
  • Om ett fönster inte automatiskt dyker upp, kolla anmälningsfältet genom att svepa ner från den övre navigeringsfältet. Tryck på meddelandet med USB-ikonen för att komma åt filöverföringsinställningarna.
  • Bild med titeln Ladda ner Google Camera Steg 8
    4. Kopiera filen från din dator till din Android. Öppna telefonens filer på din dator genom att klicka på ditt telefonnamn i en filutforskare
    Bild titled file_explorer_icon.jpg
    fönster. Kopiera filen från PC-mappen och klistra in den i nedladdningsmappen i telefonens katalog.
  • Om du vill kopiera filen högerklickar du på filen och väljer Kopiera, eller håll ner Ctrl + C medan filen är vald. För att klistra in i den nya mappen i telefonens katalog, högerklicka och välj Klistra, eller håll ner Ctrl + V i den nya mappen.
  • Bild med titeln Ladda ner Google Camera Steg 9
    5. Installera filen på din telefon. Öppna filhanteraren på din Android-telefon. Detta kan hittas genom att söka efter "filer" i dina appar. Leta efter APK-filen i dina nedladdningar. Det kan också vara i "installationsfiler". Tryck på filen som ska installeras.
  • Bild med titeln Ladda ner Google Camera Steg 10
    6. En gång installerat, hitta appen på din startsida. Leta efter den grå kameran med en blå lins.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande