Så här ändrar du ljuddirigering på en iphone

Thistaaches du hur du ändrar hur du hör ringen och ringer ljud på inkommande telefon och facetime-samtal. Du kan välja att få ditt samtal ljud som skickas normalt via telefonens högtalare, för att få din ring och ringa ljud som skickas till ett Bluetooth-headset, eller för att få ditt samtal som hörs på högtalartelefon.

Steg

  1. Bild med titeln Ändra samtal ljud routing på ett iPhone steg 1
1. Öppna dina iPhone: s inställningar. Inställningsikonen är den med grå kuggar på den, och det finns vanligtvis på en av dina hemskärmar eller under en mapp märkt "Verktyg."
  • Bild med titeln Ändra samtal ljud routing på ett iPhone steg 2
    2. Knacka Allmän. Det är ikonen med en vit kugg under den tredje delen av menyalternativen.
  • Bild med titeln Ändra samtal ljud routing på ett iPhone steg 3
    3. Knacka Tillgänglighet.
  • Bild med titeln Ändra samtal ljud routing på ett iPhone steg 4
    4. Bläddra till den 4: e sidan av menyalternativ och tryck på Ring ljud routing.
  • Bild med titeln Ändra samtal ljud routing på ett iPhone steg 5
    5. Tryck på en routing preferens. Standardinställningen är "Automatisk," vilka rutter ringer ljud till telefonens interna högtalare, hörlurar eller till en ansluten Bluetooth-enhet, t.ex. en bilstereo eller extern högtalare.
  • Bluetooth-headset Kommer först att försöka röra ljud från inkommande telefon och FaceTime-samtal till en ansluten Bluetooth-enhet, som ett headset eller hörapparat. Om du har det här alternativet aktiverat men glömmer att ta med din enhet med dig, kommer samtal automatiskt att återväga din iPhones interna högtalare. När det här alternativet är aktiverat, behöver du inte aktivera det när du ansluter till din Bluetooth-enhet igen.
  • Högtalare kommer automatiskt att leda ljud från inkommande telefonsamtal och FaceTime-samtal till din iPhone-högtalare eller högtalartelefon.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande