Så vidarebefordra textmeddelanden till en annan telefon på android

Den här artikeln lär dig hur du vidarebefordrar textmeddelanden till en annan telefon från din Android-telefon. I stället för att behöva kopiera och klistra in ett textmeddelande för att skicka till en annan telefon, är det ett enkelt sätt att vidarebefordra texten i en rörelse.

Steg

  1. Bild med titled Textmeddelanden till en annan telefon på Android Steg 1
1. Öppna din textmeddelande app. Även om Android-telefoner kommer med en standard textmeddelanden app, tycker många användare att välja sina egna. Denna metod ska fungera för någon textapp, men.
  • Bild med titled Textmeddelanden till en annan telefon på Android Steg 2
    2. Tryck på konversationstråden som innehåller meddelandet du vill vidarebefordra. Bläddra igenom dina konversationer tills du ser tråden med det meddelande du vill vidarebefordra. Tryck på den här konversationen för att visa meddelandena.
  • Bild med titeln framåt textmeddelanden till en annan telefon på Android Steg 3
    3. Långt tryck på det textmeddelande du vill vidarebefordra. Hitta det textmeddelande du vill vidarebefordra och hålla fingret ner till det tills telefonen vibrerar. En meny ska dyka upp med alternativ för dig att välja mellan.
  • När du väl har valt ett meddelande ger några Android Texting Apps dig möjlighet att vidarebefordra flera texter på en gång. Om så är fallet med din textapp, tryck helt enkelt på de andra meddelanden som du vill vidarebefordra också.
  • Bild med titeln framåt textmeddelanden till en annan telefon på Android Steg 4
    4. Välj Fram Från listan över alternativ.När du väl valt "Fram," Du kommer att tas till din kontaktlista.
  • Bild med titeln framåt textmeddelanden till en annan telefon på Android Steg 5
    5. Välj den kontakt du vill vidarebefordra meddelandet till. Välj den person du vill vidarebefordra meddelandet till och knacka på deras namn.
  • Bild med titeln framåt textmeddelanden till en annan telefon på Android Steg 6
    6. Knacka Skicka. Om textmeddelandet inte automatiskt vidarebefordras kommer det automatiskt att placeras i textrutan för ett nytt meddelande och allt du behöver göra är att slå "skicka."
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande