Hur man beskriver en bil med en ångrengörare

Fler och fler professionella bil detaljers använder en ång ångrengörare för att detaljera fordon interiörer. Ångrengörare producerar torr, överhettad ånga för att lossa smuts, fett och fläckar från vilken yta som helst i minuter.Det är möjligt att ånga rena säten, mittkonsoler, bindestreck, kopphållare, ventiler, motorer, mattor, dörrstopp och jämn läderytor. Ångrengöring låter dig specificera bilen helt utan att behöva använda någon kemikalie. Medan kommersiella ångrengöringsmedel säljs till bilvaskar, detaljbutiker, bilhandlare och biluthyrningsföretag, är hemkvalitetsmodeller tillgängliga för att hjälpa dig att rengöra din bil på det mest diy-sättet.

Steg

  1. Bild med titeln Detalj en bil med ångrengöringssteg 1
1. Vakuum mattorna, mattor och klädsel.Glöm inte att vakuum stammen.Om inte din ångrengörare har ett integrerat vakuum, kommer ångrengöring att ta bort endast små skräp och smuts, så det är bäst att vakuum först.
  • Bild med titeln Detalj en bil med ångrengöringssteg 2
    2. Använd ånglansen för att avlägsna smuts och skräp i svåra att nå områden där ditt vakuum inte kommer att nå.Prova det mellan sätena, i kopphållarna, ventilerna och den centrala konsolen.Torka av överskott av fukt med en trasa.
  • Bild med titeln Detalj En bil med ångrengöringssteg 3
    3. Ånga rengör sätena med det triangulära verktyget med en mikrofiberduk, vid minsta eller mediumtrycksinställning.För mycket smutsiga platser kan du använda den triangulära borsten direkt på ytan och skrubba med borstarna för att lossa smuts. Torka av med en ren mikrofiberduk.Läderstolar ska vara kopphållare efter en ångbehandling.
  • Bild med titeln Detalj En bil med ångrengöringssteg 4
    4. Applicera ånga i fönstren med hjälp av fönstret Squeegee eller genom att spruta ånga och torka av fukt med en ren mikrofiberduk.
  • Bild med titeln Detalj En bil med ångrengöringssteg 5
    5. Rengör sidopanelerna, taket, headlines med det triangulära verktyget och en mikrofiberduk.
  • Bild med titeln Detalj En bil med ångrengöringssteg 6
    6. Använd det triangulära verktyget för att ånga rena mattor och mattor. En långsam framåtriktad rörelse ger de bästa resultaten.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ångrengöring är ganska bra på att ta bort obehagliga billädar.Om du fortfarande har märkbara lukt efter en sådan kraftig rengöring, använd en luktavlägsnande produkt som är utformad för att få luktar ut ur tyger.
  • En andra dammsugning avlägsnar smuts dislodged under rengöringsprocessen.
  • Du kan ta bort tunga saltfläckar med ånglansen med en nylon detaljborste.Skruva försiktigt saltstenen tills den löser sig helt.Vakuum för perfekta resultat.
  • Varningar

    Ångra inte ånger skadat läder eftersom det kan få det att se värre ut.Testa alltid ytan först.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande