Hur man kör för grubhub

Om du är intresserad av flexibiliteten i Rideshare-arbetet kan körning för Grubhub vara ett bra sätt att tjäna pengar samtidigt som du hanterar ditt eget schema. Grubhub är en av de mest etablerade rideshare matleveransappar med tusentals restaurangpartner och ännu fler kunder. Om GrubHub anställer i ditt område kan du börja med att slutföra en applikation, ladda ner appen och få all din grubhub leveransutrustning. Acceptera leveransorder på GrubHub-appen för att börja köra för GrubHub och tjäna pengar!

Steg

Del 1 av 3:
Ansökan om att vara en grubhub-förare
  1. Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 1
1. Bestäm om GrubHub finns i ditt område. Gå till GrubHub-webbplatsen och ange din adress för att kontrollera om GrubHub finns i ditt område. Medan GrubHub levererar i över 1 100 städer i USA, är det fortfarande inte tillgängligt överallt, så du vill först bestämma om du kör för GrubHub är ett alternativ för dig.
  • Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 2
    2. Uppfylla minimikraven. Medan kraven varierar från en stad till en annan, i allmänhet, att köra för Grubhub, måste du vara 19 eller äldre och skicka en bakgrundskontroll. Du måste också ha minst 2 års körupplevelse, en smartphone, ett giltigt körkort, försäkring för ditt transportsätt (med undantag för icke-motoriserade cyklar) och ett kontrollkonto för direkta insättningar.
  • I Chicago måste du vara 21 år eller äldre för att köra för grubhub.
  • Om du planerar att leverera genom att gå eller via icke-motoriserad cykel, måste du ha ett giltigt tillstånds-ID. Du behöver inte körkort.
  • Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 3
    3. Bestäm om det fungerar som en oberoende entreprenör är rätt för dig. Medan du kanske är intresserad av att köra för GrubHub för den flexibilitet det erbjuder, lär dig mer om vad jobbet medför kan hjälpa dig att bestämma om GrubHub är rätt för dig. Grubhub-drivrutiner är oberoende entreprenörer som använder sitt eget transportsätt för att hämta beställningar från lokala restauranger och leverera dem till individer eller företag.
  • Som oberoende entreprenörer är GrubHub-drivrutiner inte kvalificerade för företagsförmåner och ansvarar för eventuella extra kostnader som de medför samtidigt som det görs, såsom gas, parkering och bilunderhåll.
  • Grubhub-drivrutiner är ansvariga för sina egna skatter.
  • Grubhub-drivrutiner kan bestämma vilka beställningar de vill hämta och leverera. Till exempel kan förare avböja beställningar från restauranger som är obekvämt belägna, eller det erbjuder endast betald parkering.
  • Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 4
    4. Fyll i den ursprungliga formen. För att komma åt programmet och ladda ner appen, fyll i den ursprungliga formuläret på Grubhubs hemsida med ditt namn, e-postadress, telefonnummer och stad. Blanketten kommer då att be dig att välja ditt avsedda transportsätt för dina leveranser, inklusive bil, scooter, motorcykel eller cykel. När du har fyllt i formuläret klickar du på "Skicka" för att gå vidare till resten av programmet.
  • Observera att inte alla fordonstyper är berättigade till leveransanvändning i alla städer, så om ditt avsedda transportsätt inte är tillgängligt på rullgardinsmenyn på formuläret, måste du hitta ett alternativ innan du går framåt.
  • Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 5
    5. Fyll i onlineapplikationen. När du har skickat in den ursprungliga formuläret, kommer webbplatsen omedelbart att rikta dig till resten av programmet. Först frågar GrubHub dig att välja det område du vill köra in från en rullgardinsminskning. Välj önskat område genom att trycka på namnet och klicka på "Nästa."GrubHub ber dig att välja ditt andra och tredje valområden. Du kommer då att riktas till ett frågeformulär, där du kommer att verifiera din adress, typ av smartphone och din allmänna tillgänglighet för leverans. Klicka på "Skicka" när du har fyllt i all den begärda informationen.
  • Beroende på din stad kan programmet också innehålla några korta ytterligare frågor. Till exempel är vissa sökande om de är bekväma kommunicerar direkt med restauranger och kunder, och / eller varför de vill leverera för grubhub.
  • Del 2 av 3:
    Ställa in ditt GrubHub Driver-konto
    1. Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 6
    1. Gå igenom GrubHubs online-ombordstigningsprocess. Om din ansökan är godkänd, kommer GrubHub att rikta dig till dess webbsida. För att slutföra online-processen kräver GrubHub att du skickar en bild av ditt körkort eller statligt ID, väljer vilken utrustning du behöver, ställa in din direkta insättning med ditt bankkontonummer och routingsnummer, auktorisera grubhub för att köra en bakgrundskontroll , verifiera ditt fordon (om tillämpligt), och fyll i GrubHub-partnerskapsavtalet och W-9-formuläret.
    • Grubhub kräver att alla förare använder en isolerad väska för att transportera order. Under ombordstigningsprocessen väljer du om du har din egen isolerade väska eller om du behöver låna en väska från GrubHub. Om du behöver låna en väska, kommer GrubHub att maila dig din isolerade väska 3 till 5 dagar efter att du har slutfört processen, eller du kan schemalägga för att hämta det från ett lokalt grubhubkontor.
    • Verifiera ditt fordon genom att bifoga ett foto eller skanning av din fordonsregistrering och bevis på försäkring.
    • För att samtycka till GrubHub för att köra en bakgrundskontroll, ange ditt personnummer. Bakgrundskontrollen tar vanligtvis 1 till 3 arbetsdagar.
  • Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 7
    2. Delta på Online Info-sessioner för att lära dig att köra leveranser. När din bakgrundskontroll är klar får du ett e-postmeddelande som inbjuder dig att delta i online-informationssessioner. För att komma åt dessa sessioner, klicka på länken i e-postmeddelandet. GrubHub kommer att leda dig genom processen med körleveranser, låter dig ställa frågor och ge mer information om GrubHub i din stad.
  • Online-informationssessioner ger också tips om bästa praxis för leverans.
  • Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 8
    3. Ladda ner GrubHub-förarens app. När du har slutfört onlineinfo-sessionerna får du ett mail med en länk för att ladda ner GrubHub-förarens app. Med din smartphone klickar du på "Download" i e-postmeddelandet. Appen laddas ner på din smartphone.
  • Du kan också hämta appen via din smartphone`s App Store. För att göra detta, sök "GrubHub för drivrutiner" i App Store och klicka på "Hämta" eller "Installera" för att ladda ner.
  • Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 9
    4. Ställ in ditt konto i GrubHub-förarens app. Använd din smartphone, öppna den nedladdade GrubHub-förarens app och logga in med ditt e-postmeddelande och genom att skapa ett lösenord. När du är inloggad kommer appen att be om att komma åt din plats. Klicka på "Tillåt" för att aktivera platstjänster. GrubHub använder sedan din plats för att skapa din leveranszon.
  • Din leveranszon är ett kartområde, betecknad med en kant på kartan i ditt förares app, där du är berättigad att göra leveranser till GrubHub.
  • Storleken på leveranszoner varierar för olika städer och olika drivrutiner. GrubHub ger inte information om hur stor din leveranszon kommer att vara tills du har delat din plats i smartphone-appen.
  • Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 10
    5. Plocka upp eller ta emot ditt grubhub-redskap i posten. Ta upp din isolerade väska från ett grubhubkontor när du planerar under ombordstigningsprocessen. Om du inte planerade en hämtningstid och plats, får du din grubhubisolerad väska (utan kostnad) i posten inom 3 till 5 arbetsdagar.
  • Du kommer inte att kunna göra Grubhub levererar tills du har din isolerade väska i handen.
  • Medan det inte är nödvändigt kan du också välja att hämta en grubhub klistermärke för ditt fordon, eller ha en levererad.
  • Del 3 av 3:
    Gör dina första leveranser till GrubHub
    1. Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 11
    1. Börja acceptera beställningar i GrubHub-förarens app. För att börja acceptera beställningar, klicka på "Tillgänglig" i förarens app för att låta GrubHub veta att du är redo att börja köra leveranser. Det finns två sätt att du kan börja köra leveranser när du är tillgänglig i appen:
    • Efter att ha klickat på, börjar du ta emot erbjudanden för beställningar när de blir tillgängliga. Du kan välja att acceptera eller avvisa erbjudanden när som helst genom att tappa "acceptera erbjudande" eller "avvisa erbjudande" i appen.
    • Om du vill skapa ett mer konkret arbetsschema kan du schemalägga leveransblock före tid. För att göra detta, öppna appen och klicka på "Schemaläggning."Appen visar sedan alla tillgängliga leveransblockstider för nästa vecka. Välj ett block genom att knacka på det i appen. 
    • Medan du inte behöver schemalägga leveransblock för att driva leveranser, ger GrubHUB schemalagda drivrutinsprioritet via leveranser under det blocket.
  • Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 12
    2. Gör din första leverans för grubhub. När du accepterar en beställning i förarens app, kommer GrubHub att skicka vägbeskrivning till restaurangen för att hämta beställningen. Restauranger kan innehålla hämtningsinstruktioner också, så se till att du ser ut för dessa och läs noggrant. Följ anvisningarna för att komma till restaurangen och hämta beställningen. Placera maten i din isolerade väska. Följ anvisningarna i appen för att leverera till leveransadressen.
  • Du kan kontakta den eller de personer som lade ordern via appen om du har några frågor.
  • Bild med titeln Drive för GrubHub Steg 13
    3. Få betalt för körleveranser. GrubHub tillhandahåller betalningar för sina förare varje torsdag genom direkt insättning. Medan betalningen varierar från stad till stad, som sin baslinje, använder GrubHUB följande formel för att beräkna din inkomst: per orderränta + $.50 per mil från restaurangen till kunden + 100% av dina tips. Per orderkursen varierar baserat på marknaden, men i allmänhet tenderar städer med en högre levnadskostnad att ha en högre per orderkurs.
  • Medan det varierar, gör Grubhub-drivrutiner ett genomsnitt på $ 11 till $ 12 per timme.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande