Hur man bryter in i en bil

Om du har låst dina nycklar i bilen kan det vara ett rörigt och dyrt förslag om att få bilen upplåst av en professionell. $ 80 dollar i fem minuters arbete? Kom igen. Det är inte svårt att bryta sig in i fordon med automatiska lås, manuella lås, eller till och med kontrollera om du kan komma in genom stammen, alla gratis metoder tillgängliga för dig. Tillgripa inte att bryta ett fönster för att få dina nycklar tillbaka.

Steg

Metod 1 av 3:
Bryta elektriska eller automatiska lås
  1. Bild med titeln bryta in i en bil steg 1
1. Hitta ditt val av val. Den grundläggande metoden för att bryta in i en bil med automatiska lås utan att skada någonting är att kila ett mellanslag i dörren och använda en lång poker för att slå låsknappen. Det kan vara rå, men det är mer eller mindre exakt vad en låssmed kommer att göra om du ringer en, förutom att det inte kommer att slösa bort dig $ 80 dollar i fem minuters arbete. För att göra detta behöver du en kil och en poker. Möjligheterna inkluderar:
  • De bästa kilarna kan inkludera putty knivar och dörrstopp, den tunnare desto bättre. Helst vill du bara öppna upp så mycket utrymme som är nödvändigt för att infoga din poker. Låssmeder använder en uppblåsningsballong för att pumpa luft och skapa utrymme.
  • De bästa pokerna Inkludera antennen från bilen, skruvas av och en rakt trådhängare. Du kan behöva ett par tänger för att räta ut hängaren och överväga att fördubbla det för att få bättre kontroll och tryckkraft när du kommer till låsknappen. Ganska mycket verktyg som är smal nog att passa genom fönstret sprickor och tillräckligt länge för att nå låsknappen kommer att fungera.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 2
    2. Kile dörren öppen. Jam en dörrstopp eller motsvarande kiliknande verktyg i utrymmet mellan dörrens övre del och bilen. Tryck fast kilen i dörren / bilutrymmet med hjälp av handens häl.
  • Om du är orolig för att skada din bils färg, täcka kilen med tyg eller någon form av filtyta för att skydda färgen innan du börjar.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 3
    3. Sätt in din stav. Den fastnade kilen kommer att skapa ett gap mellan dörren och bilkroppen. Sätt in din stång i utrymmet mellan dörren och bilkroppen. Styr stången mot låsknappen.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 4
    4. Tryck på knappen och låsa upp. Tryck fast knappen med din stav. Det kan ta några försök att komma på det, men när du gör det har du framgångsrikt brutit in i din bil. Öppna dörren och hämta dina nycklar.
  • Metod 2 av 3:
    BREAKING MANUELL LOCKS
    1. Bild med titeln bryta in i en bil steg 5
    1. Lasso låset med en kapphängare. Den största skillnaden mellan att bryta sig in i ett fordon med manuella lås är att du måste dra upp på låsstiftet när du kommer in om du vill göra det manuellt. Följ samma riktningar, känga och peka genom det utrymme du skapar, men då måste du försiktigt dra upp för att låsa upp bilen.
    • Att trycka på en knapp är en sak, men lassoing är stiftet mycket svårare. Du måste glida slingan över låsens nub som en näsa och dra upp för att låsa upp bilen. Det kan ta några försök att få det.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 6
    2. Överväga att använda en smal jim, eller som tänker din egen. En tunn Jim, annars kallad ett lockoutverktyg, är ett bilverktyg som vanligtvis utfärdas till poliser för att hjälpa till med att öppna dörrar med manuella lås. Den används av bröllop i själva dörrmekanismen, mellan fönstret och vädret strippar, ansluter låsstiftet och drar det från insidan. Om du har tillgång till en tunn jim, kan det vara en snabb fix.
  • Skapa din egen genom att räta ut en kapphängare, lämna bara den krökta (krok) i sin ursprungliga form. Du kan behöva använda nåltång för att koppla av kapphängaren för att räta ut det och dubbla den över för att förstärka den.
  • Observera att den här metoden inte rekommenderas för bilar med automatiska fönster och lås. Dessa bilar har mycket ledningar i sina dörrar, vilket kan bli skadat i denna brytning.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 7
    3. Välj passagerarsidan. Det finns vanligtvis mindre ledningar på passagerarsidan än på förarsidan, vilket gör det lite lättare att bryta in.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 8
    4. Sätt i ditt verktyg. Identifiera det svarta gummitvädret som sträcker sig längs nedre kanten på ditt bilfönster. Låsningsmekanismen är generellt upptagen med låset själv, vanligtvis mot baksidan av dörren själv.
  • Med fingrarna, ta tillbaka denna gummiband tillbaka från fönstret något för att avslöja gapet mellan fönstret och den yttre delen av bildörren. Sätt försiktigt in din raktackhängare, böjd ände först, i gapet mellan fönstret och väderstrippningen.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 9
    5. Sänka kapphängaren i. Du borde kunna sänka kapphängaren i det här gapet några inches utan motstånd, börja sedan känna för stiftet.
  • Om du kan titta på fordonets butiksmanual, kan du ha en bra känsla av var låsstiftet kommer att vara och hur man får tillgång till den. Om du blint gräver runt i dörren riskerar du att röra upp ledningarna och orsaka skador. Försök att ta reda på var låsstiftet är innan du sätter in den smala Jim.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 10
    6. Hitta PIN-koden. Flytta kapphängaren runt i gapet tills du känner en liten stift. Denna PIN-kod kan dras för att koppla ur dörrlåset. Det kommer vanligtvis att ligga ca 2 tum (5 cm) under botten av fönstret, nära det inre dörrhandtaget.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 11
    7. Dra försiktigt stiftet mot baksidan av bilen. När du hittar PIN-koden, koppla den och dra försiktigt. Om du lyckas, kommer du att känna att stiftet flyttar och hör dörren. Efter att ha lyckats låsa upp dörren, dra försiktigt kappan häng och öppna dörren för att få dina nycklar tillbaka.
  • Metod 3 av 3:
    Bryta in genom stammen
    1. Bild med titeln bryta in i en bil steg 12
    1. Hitta nödsladden. Om din bagage är upplåst med någon chans, men hytten är låst med dina nycklar inuti, öppna den och titta runt inuti för nöden öppen stammen som öppnar in i bilen. Det är ofta i bagaget "dörr" eller taket på stammen.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 13
    2. Dra sladden. När du hittar ledningen, dra den. Detta kommer att låsa upp passagerarsätena så att de kan falla framåt i vissa modeller av bil. Detta är en vanlig funktion i vissa sedans.
  • Bild med titeln bryta in i en bil steg 14
    3. Krypa in. När passagerarsätena är upplåsta, tryck dem framåt. Nu kan du klättra in i bilen genom den här nya posten och låsa upp en bakdörrdörr själv manuellt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var försiktig så att du inte skadar dina bilar eller väder strippning när du bryter in.
  • Innan du bryter in i din låsta bil, med tanke på att ringa en låssmed eller AAA att komma och professionellt låsa upp din dörr med en "smal jim".
  • Om hanteringen av ett mer allvarligt problem som ett olycksoffer eller ett barn i en varm bil, är det nästan alltid lämpligare att bryta ett fönster.
  • Varningar

    Inbrott och auto stöld är ett brott. Denna information är endast avsedd för att öppna låsta dörrar på bilar som tillhör dig.

    Saker du behöver

    • Trådlackhängare eller stång
    • Nålstång
    • Kil eller dörrstopp
    • Tyg eller filt för att skydda färg (tillval)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande