Hur man gör svart svan smink

Du kan inte återskapa den svarta svanen ut utan den dramatiska, haunting smink som bärs av ledande karaktär, Nina. Hennes bleka ansikte, svartvitt vinge ögonmakeup, och djärva burgundy läppar är oförglömliga. Lyckligtvis behöver du inte en professionell makeupkonstnär för att uppnå detta teatraliska utseende. Med de rätta produkterna kan du duplicera Ninas anmärkningsvärda smink och slutföra den perfekta svarta svandräkten.

Steg

Del 1 av 3:
Whitening ditt ansikte
  1. Bild med titeln gör svart swan makeup steg 1
1. Måla ditt ansikte vit. Det bästa sättet att göra detta är med vit ansiktsfärg, men mycket lätt pressat pulver kommer också att fungera. Ninas ansikte är spöklikt vit i filmen, så vitare ansiktet är extremt viktigt. För att applicera ansiktsfärg, använd en svamp eller en stor stiftborste. Var noga med att täcka hela ansiktet, ta hand om att göra det till och med runt din hårlinje. Glöm inte att göra dina ögonlock, dina öron och nacke.
  • När du tar med det vita ansiktet i nacken, börja använda det lättare så att det gradvis bleknar i din naturliga hudfärg. Detta kommer att se mycket mindre hård än en plötslig gräns mellan den vita färgen och din hud.
  • Bild med titeln Do Black Swan Makeup Steg 2
    2. Blandningsfundamentet över den vita färgen eller pulvret. Du borde använda den lättaste grunden du kan hitta. Använd en stor fluffig borste så att du inte borstar av fläckar av ansiktsfärg. Stiftelsen kommer att sätta ansiktsfärg och jämn ut några streck eller splotches. När du är klar med grunden, ta en vit ögonskugga och gör samma sak. Den vita skuggan kommer att göra den vita färgen extremt intensiv, ogenomskinlig och matt.
  • Att använda ett pulver över ansiktsfärg hjälper till att säkerställa att din ögonmake kommer inte att gnugga lätt. Det skapar en trevlig bas för resten av din smink.
  • Bild med titeln Do Black Swan Makeup Steg 3
    3. Borsta bronzer på dina kinder. En taupe-färgad bronzer fungerar bäst. Detta kommer att förbättra dina kindben. Ninas ansikte i filmen är mycket gaunt, vilket gör hennes smink allt mer slående. Genom att borsta dina kindben med en bronzer kommer de att pop, särskilt mot ditt starkt vitt ansikte. Blanda bronzer från äpplen av kinderna diagonalt till dina tempel.
  • Del 2 av 3:
    Skapa de dramatiska ögonen
    1. Bild med titeln gör svart swan makeup steg 4
    1. Spåra vingarna runt dina ögon. Använd en vattentät svart eyeliner penna eller en flytande eyeliner för detta steg. Det är oerhört användbart att titta på en bild av Ninas svarta svanmakeup som du gör det här. Vingen av vingen ska ha en skarp punkt vid näsens inre bro, sedan kurva uppåt längs din ögonbryns naturliga gräns. Den nedre gränsen kommer att kurva från den inre näsan längs botten av ögat, som tjock botten eyeliner. Vingarna ska fläta ut från ögonens yttre hörn, med en skarp kant.
    • Det är okej om din kontur inte är perfekt. Idén om ögonmakeup är att se ut som vingar av en svart svan, så lite smuts kommer bara att ge vingarna ett mer fjädrande utseende.
  • Bild med titeln Do Black Swan Makeup Steg 5
    2. Fyll i den skiss du har skapat. Du kan fylla den först med din svarta eyeliner, och borsta sedan svart ögonskugga på toppen. Eyeliner gör den svarta ogenomskinligheten, medan den svarta ögonskuggan kommer att ställa in den. Det enklaste sättet att göra detta är att måla svart flytande eyeliner i konturen, och använd sedan en liten ögonskuggborste för att gå över den med skuggan.
  • Bild med titeln Do Black Swan Makeup Steg 6
    3. Skapa fjäderdesignen på vingarna med vit eyeliner. Oroa dig inte för att vara för exakt på det här steget, eftersom dessa linjer ska vara vågiga och ojämna. För att göra de vita linjerna sticker ut ännu mer från de svarta vingarna, doppa en ögonskuggborste i ditt vita ansiktsfärg och måla det här över den vita eyeliner. Gör det så många gånger du behöver för att ge vingarna den intensiva fjädrade ser att Ninas hade.
  • Du kan också använda den vita eyeliner på din bottenvattenlinje. Detta kommer att bidra till att få ögonen att bli ljusare mot den intensiva svarta.
  • Om du väljer kan du accentuera linjerna med lite sparkly silver ögonskugga för att göra utseendet ännu mer dramatisk.
  • Bild med titeln gör svart svan makeup steg 7
    4. Pat Emerald Green Eye Shadow på vingarna. Använd fingret för att applicera det lätt, dabbing det ovanpå den design du har skapat. Ninas ögonmakeup hade tips om grönt i det, så lätt patting grön ögonskugga är den sista touchen. Det behöver inte vara mörkt - applicera noga så att tips av grönt kommer att glittra när du flyttar huvudet eller står i rätt ljus!
  • Bild med titeln Do Black Swan Makeup Steg 8
    5. Applicera mascara. Nina hade inte dramatiska ögonfransar, men det här steget kan göra dina ögon pop ännu mer. Applicera några lager av mascara öppnar ditt öga helt och gör det större i massan av svart ögonskugga runt det. Lägg till ett lager av mascara, låt det torka, och applicera sedan en annan kappa. Fokusera mascara på de yttre ögonfransarna för att verkligen öppna ögat.
  • Del 3 av 3:
    Perfekt den mörka pouten
    1. Bild med titeln Do Black Swan Makeup Steg 9
    1. Lina dina läppar. Använd en mörk burgundy färg. Att använda en läppfodral hjälper din läppstift att vara längre, så det är särskilt viktigt för det här utseendet. Nina hade perfekt djärva läppar, så du vill inte att din läppstift har på sig snabbt. Se till att läppfodret är skarp och börjar fodra i mitten av din toppläpp, sedan mitten av din bottenläpp. Ta försiktigt läppfodret till en punkt på vardera sidan av munnen.
  • Bild med titeln Do Black Swan Makeup Steg 10
    2. Fyll i läpparna med en mörk läppstift. För det här utseendet är den bästa skuggan en mörk burgundy eller vinfärg med tips av brun. Fyll i de fodrade läpparna helt och blotta. Glöm inte att ta läppstiftet med dig vart du än går, för du kommer förmodligen att behöva återanvända din läppstift under kvällen om du äter eller dricker.
  • Bild med titeln Do Black Swan Makeup Steg 11
    3. Pat Dark Brown Foundation på dina läppar. Detta kommer att se till att läpparna blir mörka. Detta steg är valfritt, men det kommer definitivt att göra läppfärgen mer hållbar. Ta en sminkapplikator svamp och tryck det lätt in i det mörka pulvret. Tryck det på dina läppar ordentligt. Den mörka läppstiftet kommer fortfarande att visas, men det pressade pulvret hjälper det att stanna.
  • Tips

    Dra ditt hår i en tight ballerina bulle innan du börjar din smink. Detta kommer att hjälpa till att hålla ditt hår ut ur den vita ansiktsfärgen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande