Hur man applicerar mandelolja till hår

Mandelolja innehåller alla typer av friska ingredienser för hår som omega-3-fettsyror, fosfolipider, vitamin E och magnesium. Använda mandelolja närmar och stärker ditt hår och är optimalt för att behandla håravfall och skadat hår. Några droppar går långt för att lägga till silkess och glans och närma sig hårbotten. Använd rena mandelolja - de flesta butiksmärken innehåller bara en liten andel av mandelolja och en stor del av petroleum paraffiner.

Steg

Metod 1 av 2:
Gör en omfattande behandling
  1. Bild med titeln Applicera mandelolja till hårsteg 1
1. Skölj ditt hår och kamma ut det. Mandelolja absorberar mest lätt i vått hår. Skölj ditt hår med varmt vatten för att mildra hårets bindningar. Använd en kam för att borsta ut tanglarna innan du tillämpar din oljekonditionering av oljekonditionering.
  • Bild med titeln Använd kokosnötolja Steg 9
    2. Värm upp mandeloljan. Sätt en liten skål med mandeloljan i mikrovågsugnen och värm upp den i 10 sekunders steg tills det är varmt men inte för varmt. Du vill att det ska vara varmt till beröring så att värmen öppnar hårets yttre naglar. Detta gör det lättare för fukt att tränga in i dina strängar.
  • Var noga med att testa värmen på oljan genom att hålla baksidan av din hand en tum eller så bort från oljan så att du inte blir bränd.
  • Bild med titeln Applicera mandelolja till hårsteg 2
    3. Gnugga oljan i din hårbotten. Sätt en liten mängd mandelolja på din handflata och applicera den på din hårbotten runt roten. Använd fingrarna, börja försiktigt massera på framsidan av huvudet, arbeta dig tillbaka till huvudets krona och sedan massera vid näsan, arbeta upp mot kronan. Detta kommer att bidra till att stimulera ny hårväxt, skickar dina rötter och skyddar ditt hår.
  • Massage i rötterna kan också bidra till att förhindra mjäll.
  • Bild med titeln Applicera mandelolja till hårsteg 3
    4. Använd en bred tandkam för att sprida oljan. Kamma det från dina rötter till ditt hårs tips. Se till att allt hår blir belagt med en liten mängd olja. Detta kan kräva att du tillämpar några fler droppar i dina ändamål.
  • Bild med titeln Applicera mandelolja till hårsteg 4
    5. Täck ditt hår. Sätt på en duschlock och låt oljan absorbera i din hårbotten och hår i ungefär en timme. Om du har särskilt torrt hår, överväga att lämna det på över natten.
  • Bild med titeln Applicera mandelolja till hårsteg 5
    6. Shampoo ditt hår. Använd schampo för att tvätta oljan från ditt hår. Om du sköljer utan shampooing, kommer det att lämna ditt hår i oljigt. Shampoo ditt hår bara en gång, och applicera det på hårbotten på samma sätt som du applicerade oljan. Börja på framsidan av ditt huvud, arbeta dig mot din krona och massera sedan från nackeområdet upp till kronan.
  • Bild med titeln Applicera mandelolja till hårsteg 6
    7. Skölj och torka ditt hår. Skölj ut schamponet och klappa ditt hår med en handduk. När det torkar, kommer ditt hår att se silkeslen och glänsande.
  • Bild med titeln Applicera mandelolja till hårsteg 7
    8. Upprepa en gång i veckan för bästa resultat. Att göra regelbundna mandelolja behandlingar hjälper till att främja ny hårväxt över tiden. Det kommer också att göra ditt hår starkt, slät och mjukt genom att försegla i fukt.
  • Metod 2 av 2:
    Gör en snabb fix
    1. Bild med titeln Applicera mandelolja till hår steg 8
    1. Kamma ditt hår. Kamma ditt torra hår tills det är klyftfritt. Börja i ändarna av ditt hår och arbeta dig upp för att förhindra smärtsamma snagging och brott.
  • Bild med titeln Applicera mandelolja till hårsteg 9
    2. Gnid några droppar mandelolja i dina palmer. Bara några droppar, mindre än en halv tesked mandelolja, bör räcka för att täcka ditt hår. Du vill inte gå överbord, eller ditt hår kommer att sluta se oljigt under resten av dagen.
  • Bild med titeln Applicera mandelolja till hårsteg 10
    3. Kör fingrarna genom ditt hår. Börja vid ändarna av ditt hår och sedan långsamt arbeta upp i strängarna, stoppa minst 5 tum (12.7cm) från hårbotten. Beläggning av ändarna på ditt hår med mandelolja kommer att tämma flyways och frizz och ge ditt hår ett snyggare utseende.
  • Applicera inte det för nära dina rötter, eller ditt hår kommer att se oljigt ut.
  • Bild med titeln Applicera mandelolja till hårsteg 12
    4. Applicera det på de tips som behövs. Att använda mandelolja är ett bra sätt att skydda ditt hår från torrhet och splitändar. Sätt några droppar på fingrarna och applicera oljan till hårets tips några gånger om dagen, eller hur ofta du behöver, för att hålla ditt hår starkt och vackert.
  • Tips

    Använd regelbundet som en naturlig behandling
  • Äta några mandlar varje dag, i din flingor, ett middags mellanmål, eller i en sallad hjälper hårhälsa.
  • Försök att göra en fuktmask med 2 matskedar (29.6 ml) organisk mandelolja, 1 matsked extra jungfruolja, 1 matsked (14.8 ml) Rå honung för att låsa i fukt och Mend split slutar och två droppar ren tea trädolja för att stimulera hårväxt och soffen hårbotten. Låt det sitta 30 minuter i en keps eller lindas i en handduk för att hålla den från droppande. Fungerar bäst på handdukstorkat hår och din bör dubbla blandning för långt hår.
  • Gör inte över oljan. På det här sättet måste du använda mer schampo för att ta bort det. Du kan ta bort hårbotten av de naturliga oljorna som den producerar.
  • Saker du behöver

    • Mandelolja
    • Badmössa
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande