Hur man passar en howdens kitchen

En Howdens kök kan vara en elegant, modernt tillägg till ditt hem, men det kanske inte verkar så när det är demonterat i ditt vardagsrum. Oroa dig inte! Howdens erbjuder djupgående instruktioner och bettstora videoklipp för att hjälpa dig att få jobbet gjort. Medan inte en ersättare för dessa officiella instruktioner och handledning kan följande frågor och svar hjälpa till att gå igenom projektets grunder.

Steg

Fråga 1 av 7:
Hur lång tid tar det för att passa en Howdens kök?
  1. Bild med titeln Fit A Howdens Kitchen Steg 1
1. Howdens webbplatsen listar inte en officiell tidsberäkning. Men liknande källor tyder på att det tar ungefär 3-5 dagar att passa ett kök, med mindre kök, eventuellt tar mindre tid än det.
  • Medan Howdens skåp kommer förmonterat, finns det mycket extra montering som krävs innan ditt kök är installerat och redo att gå.
Fråga 2 av 7:
Vilken ordning passar jag bitarna?
  1. Bild med titeln Passa en Howdens Kitchen Steg 2
1. Ställ in bänkskivorna först, och sedan lådorna och tornen. Dina skåp kommer redan att monteras, så du behöver inte oroa dig för att ändra dem. Den angivna installationshandboken beskriver de specifika fästena, gemensamma kontakter, jiggar och profiler som du behöver för ditt speciella köksuppsättning.
  • Profiler är de U-formade, metallsektioner som hjälper till att säkra och ansluta ditt kök tillsammans. Brackets hjälper till att fästa dessa profiler till dina skåp, medan gemensamma kontakter bifogar 2 profiler tillsammans.
  • Brackets hjälper till att ansluta lådor till yttre hörn av ditt kök.
  • Du behöver bara skåp Jigs om du bestämmer dig för att ändra dina egna skåp för en Howdens kök.
Fråga 3 av 7:
Hur sätter jag upp bänkskivorna?
  1. Bild med titeln Passa en Howdens Kitchen Steg 3
1. Anslut bänkoprofilen till skåpet med speciella konsoler. Ordna de 2 spåren på konsolen mellan de 2 spåren längs baksidan av bänkoprofilen. Ställ upp profilen och konsolen längs den krökta, L-formade delen av ditt skåp. Därefter borra två 4x30 mm skruvar i toppen av fästet för att hålla den på plats.
  • Du hör ett klickljud när fästet fästs säkert till profilen.
Fråga 4 av 7:
Hur sätter jag upp lådorna?
  1. Bild med titeln Passa en Howdens Kitchen Steg 4
1. Fäst parentes på baksidan av dina lådprofiler. Justera fästet längs ryggspåren på lådprofilen tills du hör ett klickljud. Placera fästena bredvid skåpets sidopaneler-Dessa är distinkta, förskärningsöppningar som är utformade för att hålla lådprofilerna. Borra två 4x30 mm skruvar i sidorna av varje konsol för att hålla dem på plats.
Fråga 5 av 7:
Hur sätter jag upp mitten och sluttornen?
  1. Bild med titeln Passa en Howdens Kitchen Steg 5
1. Säkra fästen längs baksidan av varje mitten och sluttornsprofil. Tryck och klicka på de 2 spåren på fästet i tornprofilens bakre spår. Justera profilen längs höger sida av ändtornet. Sedan bifogar 2 distansskenor till vänster om varje profil, med 1 skruv för att hålla varje skena på plats.
  • Dessa distansskenor ger ett gap mellan olika delar av ditt kök.
  • Ett standardtorn behöver 5 fästen på varje profil, medan ett högt torn behöver 6 fästen. Använd 3.5x20 mm skruvar för att hålla båda dina parentes och distansskenor på plats.
  • Konsolen är inriktad längs kanten av sluttornsprofiler, och längs mitten av mitten av tornprofiler.
Fråga 6 av 7:
Hur justerar jag skåpen efter att jag har monterat dem?
  1. Bild med titeln Passa en Howdens Kitchen Steg 6
1. Justera skåpen med justeringsfästena. Dessa är solbränna, rektangulära komponenter inbäddat i övre vänstra och högra hörn av dina skåp. Sök efter 2 skruvar på denna konsol-1 kommer att vara på framsidan, och en annan kommer att ligga på botten.
  • 2. Vrid den främre skruven för att flytta skåpet närmare eller längre från väggen. Använda en Philips huvudskruvmejsel, vrid den främre vända skruven medurs för att trycka på skåpet tätt mot väggen. För att dra skåpet bort från väggen, vrid skruvmejseln moturs.
  • 3. Höj eller sänk skåpet via bottenskruven. Lyft ditt skåp upp något genom att vrida den här skruven medurs. För att ta ner skåpet ner, vrid skruven moturs.
  • Fråga 7 av 7:
    Vilka apparater kan jag passa i mitt howdens kök?
    1. Bild med titeln Passa en Howdens Kitchen Steg 9
    1. Ugnar och mikrovågsugn passar i kökstornet. Välj att installera en enda ugn eller enstaka mikrovågsugn, eller stack 2 dubbla ugnar ovanpå varandra. Om du vill ha det bästa av båda världarna, installera en mikrovågsugn ovanpå en enda ugn.
  • 2. Diskmaskiner, kylskåp och frysar passar under bänkskivan. Säkra dessa apparater på plats med metallskenor, som går längs toppen av dina apparater.
  • 3. Installera en enda ugn i den speciellt ventilerade profilen. Howdens kallar detta en byggd under ugnshusprofilen eller Buoh, som innehåller inbyggda slitsar för ugnen. Sätt sedan ugnen på plats med 2 långa metallfogar, som går längs apparatens övre del.
  • Tips

    Howdens-bruksanvisningarna kommer med speciella QR-koder, som länkar direkt till YouTube-tutorials.
  • Howdens rekommenderar officiellt att ansluta och säkra eventuella råkanter med en silikon tätningsmedel.
  • Howdens erbjuder en gratis designservice för ditt kök, och kan hjälpa dig att räkna ut det bästa sättet att lägga ut ditt utrymme.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande