Hur man klär sig som katniss everdeen

Oavsett om du vill klä upp som henne för Halloween eller Cosplay för en konvention, sätter en Katniss Everdeen kostym relativt enkel. Även om hon bär en mängd outfits i hela filmerna, är hennes jaktkläder och outfit under spelen det enklaste att replikera. Speciellt eftersom de flesta av dessa kläder är förmodligen redan i din garderob hemma! Och eventuella extra tillbehör hittas enkelt online på grund av filmens popularitet.

Steg

Del 1 av 3:
Sätta den grundläggande outfiten tillsammans
  1. Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 1
1. Hitta eller köpa en svart / mörk topp. Det är troligt att du redan har en svart t-shirt som en del av din garderob hemma. Men om du inte eller behöver köpa en ny, kan du hitta dem i de flesta butiker. Till exempel har H & M crew neck t-shirts för runt $ 10, och målets Merona-märke har dem för $ 9.
  • Om du letar efter att spegla Katniss `Jakt Outfit, gå till en besättning hals eller skopa slips. Om du vill efterlikna hennes outfit från spelen, försök dock hitta en v-hals.
  • Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 2
    2. Leta efter svarta jeans eller mörka lastbyxor. Under de flesta av filmerna pinnar Katniss till mörkfärgade kläder - främst svarta och bruna. Medan hennes jaktkläder är svarta byxor eller leggings, under spelen bär hon mörkbruna lastbyxor. Det är upp till dig vilket sätt du vill gå.
  • Du kan hitta svarta jeans eller jeggings från de flesta butiker, även om priserna varierar. Till exempel, ett trevligt par SEO Sateen X-jeggings från American Eagle kostar dig nästan $ 50, medan ett liknande par från målet är bara $ 20.
  • Lastbyxor, samtidigt som de är tillgängliga i de flesta butiker, blir lite dyrare. Prova ett par som Sonoma Life & Style Straight Leg Utility Byxor från Kohls.
  • Du kan också prova ett par mörkgröna byxor om du inte kan hitta svarta eller bruna.
  • Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 3
    3. Hitta ett vanligt brunt bälte. Detta borde vara ett bälte med ett tjockt band, men inte så tjock att det inte går igenom dina bälteslyckor. Du vill också se till att det är ett medelbrunt och inte mörkt. Prova ett enkelt brunt läderbälte från American Eagle för $ 15.
  • Var noga med att ta din skjorta i dina byxor så bältet visar.
  • Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 4
    4. Leta efter knä-höga bruna stövlar. Dessa kan antingen vara kamp eller ridstövlar, så länge de spetsar hela vägen upp och är lägenheter. Om du inte har ett par av dessa hemma, kan de vara lite dyrare att köpa. Till exempel kostar de flesta stövlar någonstans mellan $ 25- $ 60. Men Breckelle`s Outlaw 13 Kvinnors Ankelband är bara $ 22.30.
  • Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 5
    5. Köp en brun läderjacka eller en svart windbreaker. Katniss är känd för sin bruna läderjacka i den första scenen av hungerspelet. Men du kan också köpa sin svarta windbreaker från när hon faktiskt deltar i spelen. Även om det kan tyckas som läderjackan skulle vara dyrare, är både det och windbreakeren runt samma pris.
  • Till exempel kan du få en quiltad moto läderjacka från Forever21 för runt $ 37 och en svart windbreaker från Colombia.com för $ 40.
  • Du kan också prova en svart läderväst om du inte vill gå till jackan.
  • Del 2 av 3:
    Slutföra ditt ensemble
    1. Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 6
    1. Återskapa Katniss `Braid. Katniss har långt svart hår i böckerna och mörkt brunt hår i filmerna, vilket är ca 2-3 tum (5.1-7.6 cm) under axlarna när de flätas. För att få samma stil, gör helt enkelt en krökt Holländsk fläta. En holländsk fläta är densamma som en fransk flätad, förutom att du drar hårstycken från under snarare än över.
    • Om du vill matcha Katniss hårfärg kan du färga ditt hår med temporärt färgämne eller köpa en peruk.
  • Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 7
    2. Hitta en MockingJay PIN-kod. Detta är stiftet som Katniss bär på vänster sida av hennes tröja. Stiftet är vanligtvis guld, men du kan också hitta den i silver. Om du inte har en hemma, försök att handla online på Amazon, leksaker R oss, eller Walmart - du borde kunna hitta en för $ 14 eller mycket mindre.
  • Du kan också använda en cirkulär guld- eller silverstift om du inte kan hitta en hunger-spelrelaterad.
  • Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 8
    3. Få en leksaksbåge och pilar. Du borde kunna hitta dessa online eller i en leksaksaffär för cirka $ 25, de kan bara behöva någon modifiering. Till exempel, i filmerna, är Katniss `båge och pilar en mörkbrun med svarta fjädrar. Så du kanske måste spraya med bågen om det är en icke-neutral färg som apelsin eller röd. Du kan också behöva byta fjäder i pilarna om de är en onaturlig nyans.
  • Du kan också köpa eller göra din egen quiver från filten.
  • Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 9
    4. Gå för en enkel smink. Under de mesta av filmerna bär Katniss väldigt lite smink. För att återskapa detta, försök använda en neutral ögonskugga som beige eller ljusbrun och linje dina ögon med en svart eller mörkbrun eyeliner. Du kan också applicera lite bronzer till dina kindben och avsluta med en klar eller lätt tonad läppglans.
  • Tricket är att gå så naturligt som möjligt. Du vill nästan se ut som om du inte har någon smink alls.
  • Del 3 av 3:
    Försöker ett snabbare utseende
    1. Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 10
    1. Hitta en klänning. Oavsett om du vill återskapa Katniss " "flicka i brand" se att hon bär när hon gör sin väg till Capitol eller hennes brända Mockingjay Outfit, du behöver först börja med en klänning. För båda dessa kläder, vill du hitta en svart, mörkgrå eller marinklänning. För flickan på eld ensemble, leta efter en enkel, kort svart klänning med en V-nacke och tjocka band. Å andra sidan, för att kopiera mockingjay outfit, leta efter en lång, ärmlös, marinklänning med en v-hals.
    • Om du inte har lite svart klänning i din garderob, försök att handla online på H & M eller Forever 21. Båda butikerna har svarta klänningar för runt $ 20.
    • För den längre klänningen, kolla på prom eller brudtärna klänningar. Eftersom dessa tenderar att vara dyra, överväga att hyra från en webbplats som hyra banan, plaggutbyte eller stil lån.
  • Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 11
    2. Hantverk dina tillbehör. Många Katniss `mer glittrande utseende kräver viss kreativitet och DIY-hantverksförmåga att återskapa. Till exempel är ett antal klänningar i brand, som Capitol-utseendet. För att spegla detta, köp röda och orange klipp-på LED-lampor och fäst dem på kanten av din klänning.
  • För MockingJay-klänningen, leta efter ängelvingar online och sedan spraya måla dem blåa för att matcha din klänning.
  • Bild med titeln Klänning som Katniss Everdeen Steg 12
    3. Bära djärvt ögonmakeup. Utanför hennes naturliga utseende är Katniss smink för sina intervjuer och under evenemang vanligtvis slående - hennes ögon speciellt. Även om en hel del består av svarta, mörkgråar och silvers, använder hon också guld och röda. Du kan använda glitterögonskugga och till och med pynta med lim på paljetter, rhinestones och fjädrar.
  • För hennes Capitol entré look, försök att beskriva och färga i dina lock med en rökig grå. Därefter rita "vingar" som sträcker sig förbi dina ögons hörn och fyller dem med ett glittrande guld. Avsluta med falska ögonfransar om du vill.
  • Tips

    Försök att söka i en sparsamhetsbutik eller secondhand först, du borde kunna hitta många saker mycket billigare där.
  • Om du ändrar färgen på ett objekt (khaki jeans istället för svart), se till att du också ändrar något annat för att matcha det (svart jacka).
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande