Hur man klär sig som barbie

Drömmer du om att titta ut som dina barbie dockor? Många tjejer fantaserar om att vara som Barbie, och som olika versioner av Barbie fortsätter att släppas, inklusive en afroamerikansk Barbie och en kinesisk Barbie, ser allt fler kvinnor sig att återspeglas i sin favoritdocka. Även om du inte har en nästan omöjligt tunnfigur eller perfekt ansiktsfunktioner, kan du krydda ditt utseende genom att dressing som Barbie gör.

Steg

Del 1 av 3:
Dressing för dag
  1. Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 1
1. Gå till rosa t-shirts och blusar. Alla vet att Barbies favoritfärg är rosa. Spela upp den rosa i din garderob genom att bära rosa t-shirts och blusar. Du kan ändra nyanser av rosa i din garderob genom att gå för varm rosa eller blekrosa. Du kan till och med hitta rosa t-shirts med rhinestones på dem, lägga till en extra barbie-liknande gnista till dina outfits.
  • Det finns för närvarande en Barbie Themed Fashion Line som släpptes av Barbie, Mattel. Denna klädsamling är tillgänglig i vuxna storlekar, med objekt som är baserade på de faktiska outfitsna av Barbie. Du kan hitta denna klädsamling online och i klädbutiker som Forever 21 och Lord & Taylor.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 2
    2. Få hög midja syra tvätt jeans och shorts. Barbie är också känt för sin klassiska, 80-tals stil, inklusive hennes kärlek för hög midja syra tvättar och shorts. Leta efter ditt eget par syra tvätt jeans på köpcentret eller online. Få ett par syra tvätt shorts också för sommardagar när du vill rocka barbie utseendet.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 3
    3. Leta efter avslappnade klänningar i nyanser av rosa. Om du letar efter en mer feminin dag, kan du gå till avslappnade klänningar i nyanser av rosa, som varm rosa, blekrosa eller pastellrosa.
  • Klänningarna ska ha en figur smickrande form, som A-Line eller Cinched i midjan. På det sättet kommer de att visas mer i stil med Barbie, som är känt för sitt smakfulla och feminina utseende.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 4
    4. Bära klackar, även med avslappnade outfits. Barbie är också känt för sina perfekt formade plastfötter, gjorda för att passa in i något plastpar av klackar du kan tänka dig. Emulera detta genom att ha på sig höga klackar eller skor med en liten häl, även med avslappnade outfits.
  • För komfort kan du besluta att bära skor med en kort häl för vardagliga slitage och högre klackar för viktiga möten eller möten, där du vill se lite mer barbie-liknande.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 5
    5. Få en liten rosa handväska eller en rosa ryggsäck. Accessorize som Barbie genom att använda en liten rosa handväska eller en rosa ryggsäck för dina skolböcker eller dina viktiga saker. Leta efter påsar i ett material som vinyl eller läder, som Barbie är aldrig utan hennes handväska, även för avslappnade dagar ute.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 6
    6. Tänk på en push up bh eller en korsett. Om du är en vuxen dressing som Barbie, kanske du vill integrera en push up bh eller en korsett i din dag och natt ser ut att emulera formen av barbie. Du kan stoppa push up bh så du har större bröst och dra korsetten tätt så dina proportioner är överdrivna i midjeområdet.
  • Om du är ett barn eller en ung person som dras upp som Barbie, kan du hoppa över det här steget.
  • Del 2 av 3:
    Dressing för natten
    1. Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 7
    1. Gå dramatisk som Barbie med en lång klänning. När Barbie klär sig upp för en natt ute på staden, går hon stor med en lång klänning. Leta efter en lång klänning med gnistrar eller en gnistdesign. Du kan också gå till klänningar i lyxiga utseende tyger som satin, spets och chiffong.
    • Om du fortfarande vill bli dramatisk och glamorös som Barbie, men du är inte bekväm i långa klänningar, kan du fortfarande bära kortare klänningar som sitter strax under dina knän. Gå till klänningar i tyger som satin eller spets, och i Barbies signatur rosa färg.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 8
    2. Leta efter rosa plattformsleels. Gå full barbie i skoavdelningen genom att ha på sig rosa plattformslack med en sparkly finish. Du kan också leta efter klackar med unika detaljer, som pälsspännen eller bågar, för att ha kul med ditt Barbie-utseende.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 9
    3. Få en liten sparklig koppling eller axelväska. Barbie är aldrig utan hennes handväska och du borde inte vara utan en heller. Komplimanger din natt ut, titta med en liten rosa sparklig koppling eller en liten axelväska.
  • Du kan ge din handväska ett extra element av Barbie genom att inkludera en nyckelring på det som säger Barbie eller en fuzzy rosa nyckelring för att symbolisera Barbie.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 10
    4. Bära sparkly smycken. Accessorize your barbie look med sparkly smycken eller eventuellt äkta diamanter. En ädelsten eller diamanthalsband, liksom diamantörhängen, kan verkligen lägga till lite barbie glamour till ditt utseende.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 11
    5. Avsluta din natt ut, titta med en faux päls. Barbie handlar om roliga och djärva uttalande bitar, som en faux päls stal att komplimangera sin klänning eller en faux päls jacka i en djärv rosa nyans. Cap off your night out look med en unik och intressant uttalande bit att verkligen rocka barbie stil.
  • Del 3 av 3:
    Gör ditt hår och smink
    1. Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 12
    1
    Köp en blond peruk. Om du inte har blont hår men letar efter det klassiska Barbie-utseendet, kan du överväga att köpa en blond peruk för att se ännu mer ut som Barbie. Du bör leta efter ett syntetiskt eller mänskligt hår peruk i platina blondin, med långa, raka, perfekta strängar.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 13
    2. Räta ut ditt hår för ett barbie utseende. Du kan förvandla ditt naturliga hår till ett Barbie-utseende genom att räta ut det så det faller långt och rakt ner i axlarna och tillbaka. Gör en mittpunkt så att ditt hår är mer liknar Barbie och använd hårspray för att ta bort eventuella flygväskor eller krusiga hår. Du vill uppnå ett mycket rent och perfekt hårutseende.
  • För att ändra ditt Barbie-hår, kanske du vill cråla ändarna av ditt hår med ett krökjärn. Skapa lösa lockar för ett mer avslappnat Barbie-utseende, men se till att de ser bra ut och sätts ihop, som Barbie ser ofta ut.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 14
    3. Använd huvudband och andra hårtillbehör. Barbie accessorizes ofta sitt hår med rosa huvudband av spets och sparkly material, liksom rosa band och hårklipp. Ge ditt hår Barbie-behandlingen och integrera rosa hårtillbehör som komplimangerar din outfit för att närmare likna Barbie.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 15
    4. Använd ögonskugga i rosa nyanser. Applicera ögonskugga i nyanser av rosa att emulera barbie smink. Du kan också använda falska ögonfransar för att få dollliknande utseende. Applicera de falska ögonfransarna på dina topp- och bottenfransar för att komplimangera din ögonskugga.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 16
    5. Applicera blå kontaktlinser. För att verkligen komma in i Barbie-utseendet kan du förvandla dina ögon så att de matchar Barbies blåa ögon. Använd kontaktlinser med blå iris för att få dina ögon att matcha Barbies ögon.
  • Bild med titeln Klänning som Barbie Steg 17
    6. Avsluta ditt utseende med rosa läppstift. Runda ut din barbie utseende genom att applicera en rosa nyans av läppstift. Se till att läppstiftet har glans, eftersom Barbie ofta bär glansig läppstift.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande