Hur man övertygar dina föräldrar att köpa dig en skateboard

Om du har tittat på några gnarly skateboarding-videor eller spelar massor av Tony Hawks pro skater, Du kan klåda för att komma dit och slipa på några skenor. Första är först-du behöver ett bräde! Om du behöver övertyga dina föräldrar för att få dig en, oroa dig inte. Det kan vara lättare än du tror. Vi har sammanställt en lista med tips du kan titta igenom för att hjälpa till att göra ditt ärende.

Steg

Metod 1 av 10:
Fråga när de är i gott humör.
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köpa dig ett skateboard Steg 2
1. Vänta tills de inte är upptagna eller stressade. Att välja rätt tid att fråga dem kan vara en nyckel till framgång. Fånga dem i gott humör och när de är fria. Om de är super upptagna eller haft en hård dag, häng tillbaka för lite och vänta tills de bosätter sig.
  • På turen hem från skolan eller efter middagen kan det vara säkra spel. De kommer att vara färdiga med arbete och kan vara mer öppna för att få dig en skateboard.
  • Försök att fråga något som "hej pappa, har du en sekund?"För att se till att de har tid att prata med dig.
Metod 2 av 10:
Express tacksamhet när du frågar.
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köpa dig ett skateboard steg 3
1. Berätta för dem att du är tacksam för allt som de gör för dig. Bekräfta att köpa en skateboard är extra pengar som de ska spendera. Uttryck din uppskattning för dem medan du frågar så de känner igen att medan du vill ha en skateboard är du också tacksam för vad de ger dig.
  • Till exempel kan du prova något, "Hej mamma, jag vet att ni gör mycket för mig, och jag uppskattar verkligen det. Jag undrade om det skulle vara okej om jag fick en skateboard."
Metod 3 av 10:
Gå över hälsofördelarna.
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köpa dig ett skateboard steg 4
1. Skateboarding är ett utmärkt sätt att få lite motion. Faktum är att det liknar andra allvarliga kardio träningspassar som hoppande rep och spinning. Skateboarding utvecklar också viktiga muskler som benen, nedre delen och din kärna. Använd information om hur skateboarding kan förbättra din hälsa för att hjälpa till att övertyga dina föräldrar.
  • Du kan säga något som, "Visst, skateboarding är kul och allt, men det är också en bra träning."
Metod 4 av 10:
Berätta för dem att du bär skyddsutrustning.
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köpa dig ett skateboard steg 5
1. Släta över eventuella säkerhetshänsyn som de kan ha. De flesta föräldrar kommer att fråga bara hur säker skateboarding kan vara. De kan vara oroliga över att du blir skadad. Berätta för dem att deras bekymmer är legit, och att du planerar att alltid bära säkerhetsutrustning som en hjälm, knäpuddar och armbågsplattor.
  • Försök säga något som, "Du är helt rätt att vara orolig, och jag tar det också allvarligt. Det är därför jag alltid bär en hjälm och dynor så jag blir inte skadad."
Metod 5 av 10:
Prata om de sociala fördelarna med skateboarding.
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köpa dig ett skateboard steg 6
1. Fokusera på de vänner du kan göra. Det finns vanligtvis grupper av åkare runt din skola och på den lokala skateparken. Prata med dina föräldrar om hur du får en skateboard kan hjälpa dig att träffa nya människor och skapa nya vänner.
  • Du kan till exempel försöka säga något som, "Jag skulle verkligen vilja kunna hänga med de andra barnen på skateparken och en skateboard kan hjälpa mig att komma in med dem."
Metod 6 av 10:
Förklara de positiva aspekterna av skateboardkultur.
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köpa dig ett skateboard Steg 7
1. Skateboarding får ibland en dålig rap. Om dina föräldrar tycker att det är förknippat med dricks eller droger, borsta inte sina bekymmer åt sidan. Förklara istället att de kan bli förvånade över att de flesta skaters dessa dagar faktiskt inte dricker eller dricker droger. Berätta för dem att skateboardinggemenskapen kan vara riktigt vänligt och positivt.
  • Du kan försöka säga något i linje med "det är faktiskt bara att ha kul med dina vänner och prova coola nya knep."
Metod 7 av 10:
Berätta för dina föräldrar att du först lär dig hemma.
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köpa dig ett skateboard steg 8
1. Säg att du kommer att hålla fast vid uppfarten tills du blir bättre. Dina föräldrar kan vara oroliga att du kommer att komma in över huvudet för snabbt. Berätta för dem att du inte planerar att ta på gatorna på den första dagen. Förklara att du vill spendera en massa tid med din uppfart och grannskap för att träna. På det sättet kan de se dig bli bättre på det och kan känna sig mer bekväm.
  • Du kan även säga något som, "Jag planerade faktiskt att ställa upp några ramper och saker på trottoaren för att träna."
Metod 8 av 10:
Nämna hur mycket roligt det kan vara.
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köpa dig ett skateboard Steg 9
1. I slutet av dagen handlar det om att ha en bra tid. Prata med dina föräldrar om hur mycket du kommer att njuta av skateboarding. Berätta för dem att du är super upphetsad om att ge det ett försök och du tror att det blir massor av roligt.
  • Till exempel kan du säga något som, "Jag lovar att jag alltid bär en hjälm och säkerhetsplattor. Jag är bara verkligen pumpad för att träna skridskor!"
Metod 9 av 10:
Tjäna kredit för kostnaden för skateboard.
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köpa dig ett skateboard steg 10
1. Erbjuda att göra mer sysslor och hålla dina betyg upp. Skateboards är inte gratis, och om du inte har ett sätt att tjäna pengar, måste du bero på dina föräldrar att köpa en för dig. Du kan tjäna kredit och övertyga dem om att köpa dig ett bräde genom att fråga dem om sysslor eller ansvar runt det hem du kan göra. Du kan också begå att förbättra dina betyg i skolan så att de ser hur ansvariga du är, vilket kan hjälpa till att övertyga dem för att få dig en skateboard.
  • Chansen är att det finns gott om saker du kan hitta runt ditt hem som du kan göra för dina föräldrar. Du kan erbjuda för att rensa ut garaget, gå hundarna, städa upp köket, eller något sådant.
  • Visa dem dina testresultat och rapportera kort så att de kan se att du verkligen försöker i skolan.
Metod 10 av 10:
Erbjuda att matcha kostnaden om du kan.
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar att köpa dig ett skateboard Steg 11
1. Berätta för dem att du kan betala för hälften av priset. Om du har lite pengar sparad från en ersättning eller ett jobb, försök använda det för att hjälpa till att övertyga dina föräldrar. De kan vara mer benägna att hjälpa dig att få en skateboard om du erbjuder att betala för lite av det. De kan till och med bestämma att bara köpa det för dig om du gör ett ärligt erbjudande att betala för en del av kostnaden!

Tips

Om dina föräldrar säger nej först, bli inte upprörd eller arg. Var tålmodig och försök att fråga igen i framtiden. De kan ändra sig!
  • Försök använda en väns skateboard för att träna. Om dina föräldrar ser hur begått du är att åka skridskor, kan de vara mer öppna för att få dig en egen.
  • Varningar

    Använd alltid en hjälm när du är skateboarding.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande