Så här bifogar du en battery cut off switch



Oavsett om du kommer att vara borta från din bil, båt, RV eller lantbruksmaskiner, eller om du helt enkelt vill avskräcka, kan en batteri cutoff switch vara mycket användbar.

Koppla ur batteriet när du lämnar ditt fordon under en längre tid hjälper till att hålla den från tömning. När det är dags att driva upp, koppla helt enkelt på strömbrytaren, återansluta batteriet och borta. Det motsatta gäller för de larga typerna. Genom att koppla ur batteriet, ger du ett mer stort hinder för dem att övervinna innan de tar till vägen. I din bil!

Steg

  1. Bild med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare Steg 1
1. Installera din egen cutoff-switch är relativt lätt, men tack i försiktighetsåtgärderna nedan. Om du är skittisk om att leka med el, eller inte säker på hur du fortsätter, kontakta en professionell. De kommer att vara glada att hjälpa, och du får en förstklassig, förstahandsutbildning från en professionell.
  • Bilden med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare Steg 2
    2. En cutoff-omkopplare är installerad på eller i närheten av batteriet och används främst för att förhindra batteriladdningsutarmning och för långvarig lagring. En smält switch kommer att bibehålla strömmen till ditt larm, inbyggd dator, centralt låsningssystem och stereo, men förhindrar fortfarande att bilen startar - strömmen genereras när du försöker starta fordonet kommer att blåsa säkringen och stäng av alla elektriska anslutningar.
  • Bild med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare Steg 3
    3. Köp en ny switch. Den enklaste typen av strömbrytare du kan använda är en enkel terminalkopplingsbrytare. Var noga med att din nya strömbrytare är klassad för att hantera lasten på ditt fordonets batteri. Det här är väldigt viktigt! Välja en strömbrytare som används, sliten eller underskattad kan resultera i allvarliga elektriska problem eller till och med brand.
  • Bild med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare Steg 4
    4. Koppla bort den negativa terminalen (vanligtvis svart, markerad med ett ";" tecken).Gör det här först för att undvika möjligheten till elektrisk kortslutning eller chock, varav ingen är bra för ditt fordon eller din kropp!
  • Bilden med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare Steg 5
    5. Koppla bort den positiva batteriterminalen (vanligtvis röd och markerad med ett "+" -tecken).
  • Bilden med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare Steg 6
    6. Ta försiktigt bort batteriluckan från den negativa ledningen och spara det om du vill ta bort din cutoff-switch senare.
  • Bild med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare Steg 7
    7. Rengör dina terminaler och kontrollera vätskenivåerna i batteriet.
  • Bild med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare Steg 8
    8. Fäst batteriets cutoff-omkopplare till den negativa terminalen och dra åt det säkert.
  • Bilden med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare Steg 9
    9. Reatach den positiva ledningen till den positiva batteriterminalen och dra åt det säkert.
  • Bild med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare steg 10
    10. Efter de instruktioner som följer med din omkopplare, återställer den negativa ledningen till strömbrytaren och dra åt det säkert.
  • Bilden med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare Steg 11
    11. Se till att cutoff-omkopplaren är avstängd. Testa systemet genom att starta ditt fordon.
  • Bilden med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare steg 12
    12. Om allt fungerar som förväntat, stäng av fordonet och koppla in cutoff-omkopplaren. Se till att du fortfarande har makt till alla system.
  • Bild med titeln Fäst ett batteriladdningsbrytare steg 13
    13. Försök inte starta ditt fordon med cutoff-omkopplaren, eller du kommer att blåsa säkringen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var noga med att köpa en ny strömbrytare som är klassad för att hantera lasten på fordonets batteri. Det här är väldigt viktigt! Välja en strömbrytare som används, sliten eller underskattad kan resultera i allvarliga elektriska problem eller till och med brand.
  • En del elektrisk och mekanisk kunskap krävs. Vänligen kontakta en auto mekaniker om du har några tvivel om dina förmågor.
  • Billiga, små laddare som pluggar in i någon PowerPoint eller Cigarette tändare, kan köpas för att hålla datorminnen och säkerhetskoder från clearing.Eller använd ett klippledning för att hålla batteriet anslutet medan du arbetar - ett ljus kommer att räcka för att hålla datorn på vänteläge, och kommer att fungera som en säkring om du oavsiktligt kort har något.
  • Koppla ur batteriet på fordon med digital elektronik raderar minnet om klockor, radioer och datorer, och kan påverka hur bilen körs. Om du är osäker, kontakta din bils återförsäljare innan du fortsätter.
  • Varningar

    Denna teknik kommer också att fungera för Carburetor-isbildning (om du fortfarande har en förgasare) men ska inte försökas av det blygsamma. En bättre lösning (förebyggande) är att använda gasledning frostskyddsmedel och inte springa på dregsna av en tank i vintern.
  • Var försiktig med någon ny installation som kräver splicing av ledningar. Alla slarviga anslutningar kan resultera i en kort. Försiktigt, installera alltid en säkring också.
  • Om du kommer att vara borta från din bil för en stor del av en norra vinter, ta bort batteriet från bilen och förvara det ur kylan.Ett laddat bly-syrabatteri fryser inte.Ett urladdat blybatteri (och ett blybatteriet kommer dock gradvis att ladda ur om fordonet inte körs) kommer att frysas och förmodligen förstöra batteriet.
  • Dessutom, om ett bilbatteri inte startar en bil under mycket kallt väder, kommer att ta bort batteriet till en varm plats föryngra det till den punkt där det förmodligen kommer att starta bilen.Uppvärmningen tar tid och batteriet måste bytas ändå (om du inte flyttar söder eller väntar på våren), men det kan ta dig ut ur en sylt om du har tålamod att vänta på uppvärmningen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande