Hur man väljer en minimalistisk förlovningsring

När du väljer en förlovningsring väljer många människor att gå med något underskattat och klassiskt istället för en ring som är en del av en kram. Minimalistiska förlovningsringar är förenklade, diskreta och små. Bandet är vanligtvis oadratiskt eller med små utsmyckningar, och stenen måste vara liten och enkel i design. Om du vill ha en enkel ring, gå till en minimalistisk förlovningsring. För att välja den här typen av ring, välj ett band med liten eller ingen detalj och en liten sten.

Steg

Del 1 av 3:
Välja stilen på ditt band
  1. Bild med titeln Välj en minimalistisk förlovningsring Steg 1
1. Gå till ett smidigt band för ett komplett minimalistiskt utseende. Ett smidigt band utan utsmyckning, detalj eller inbäddade stenar är det mest minimalistiska bandet du kan välja. Dessa band har i allmänhet en inställning av en solitaire, enkel sten.
  • Smidiga band kan ha olika ytor, såsom polerad, satin, pensel eller hammad.
  • Enkla band kan vara anslutna till utarbetade och detaljerade stenar. Du kan behöva bestämma om du vill ha ett smidigt, minimalistiskt band med en steninställning som inte är så minimal som bandet.
  • Bild med titeln Välj en minimalistisk förlovningsring Steg 2
    2. Välj en minimalistisk banddetaljer. Inte alla minimalistiska band är helt släta. Vissa har enkla utsmyckningar som lägger lite personlighet och unikhet i ringen. Du kan välja mellan ett delat band eller några stenar inbäddade i bandet.
  • Till exempel kan ett minimalistiskt band ha två linjer med enkel metall på bandet. Det kan också ha några små stenar inbäddade i bandet bredvid huvudinställningen, eller ha stora enkla stenar inbäddade i bandet. Vissa band kan ha chevrons eller linjer etsade i bandet.
  • Du kan också välja en ring med små diamanter som går hela vägen, men varje diamant är inställd i bandet i en cirkulär, geometrisk eller teardrop form hela vägen runt.
  • Bild med titeln Välj en minimalistisk förlovningsring Steg 3
    3. Besluta om en metall. Varje metall kan användas i en minimalistisk förlovningsring. Gult guld, vitt guld och platina är de mest populära valen. Dessa metaller är traditionella och klassiska, vilket matchar den enkla stilen av en minimalistisk förlovningsring.
  • Rose Gold är ett annat populärt val för förlovningsringar. Men på grund av den rosiga "rodna" nyansen av guldet kan det vara fel val för din minimalistiska förlovningsring. Men du kan köpa eller skapa ett vackert minimalistiskt band och inställning med rosa guld.
  • Del 2 av 3:
    Välja steninställningen
    1. Bild med titeln Välj en minimalistisk förlovningsring Steg 4
    1. Välj en sten. Förlovningsringar kan tillverkas av någon sten. Diamanter är den mest klassiska och finns i många minimalistiska förlovningsringar. Men du kan välja vilken sten du vill ha. Många förlovningsringar är gjorda med rubiner, smaragder, safirer och till och med opaler eller pärlor.
    • Även om de flesta förlovningsringar har en sten, behöver du inte köpa en med en sten. Du kan välja att inte ha någon sten och bara ett enkelt smidigt band eller ett utsmyckat band för din förlovningsring.
  • Bild med titeln Välj en minimalistisk förlovningsring Steg 5
    2. Gå för en mindre sten för ett minimalistiskt utseende. Mindre stenar är det som utgör kärnan i utseendet på en minimalistisk förlovningsring. Detta betonar det enkla, snygga utseendet utan prickiga, överstora stenar. Minimalistiska stenar kan vara någon form, men tar inte upp det mesta av ditt finger.
  • Till exempel, om du väljer en diamant, kommer det inte att ha en multi-karat diamant. Istället kommer det att ha något mindre och enklare.
  • Stenarna i en minimalistisk förlovningsring är inte att vara prålig. De är vackra i sin enkelhet och matchar din diskreta livsstil.
  • Bild med titeln Välj en minimalistisk förlovningsring Steg 6
    3. Besluta om en form. Minimalistiska stenar tar på många olika former. Det är här du kan visa din egen unika stil eller kreativ sida. Du kan välja en enkel kvadratisk eller cirkelsten, eller gå till en rektangel, triangel, diamant, teardrop eller annan geometrisk form. Du kan även få en ojämnt formad sten.
  • Några minimalistiska förlovningsringar har tre till fem små runda stenar inbäddade i bandet.
  • Du kan hitta unika minimalistiska förlovningsringar med en inställning i form av ett objekt, som en liten blomma, blad eller till och med ett berg gjord av metall.
  • Del 3 av 3:
    Shopping för ringen
    1. Bild med titeln Välj en minimalistisk förlovningsring Steg 7
    1. Bestäm din ringbudget. Innan du handlar för en förlovningsring, bestäm hur mycket du vill spendera på ringen. Att ha en budget hjälper dig att veta vilka butiker som ska besöka och vilka ringar du kan tänka på.
    • Ange ett pris som du inte kommer att gå över. Se till att du håller fast vid det här priset och tänker inte ens på ringar som är dyrare.
  • Bild med titeln Välj en minimalistisk förlovningsring Steg 8
    2. Bläddra bland många olika ringar innan du köper. Köp aldrig en förlovningsring vid den första smyckenbutiken du besöker. Du bör alltid besöka flera butiker så att du kan jämföra priser och titta på alla dina alternativ. Det finns många olika typer av minimalistiska förlovningsringar, så du borde ta dig tid att hitta den perfekta för dig.
  • Du kan också försöka bläddra online för att se vilka ringar som erbjuds.
  • Bild med titeln Välj en minimalistisk förlovningsring Steg 9
    3. Forskning innan du köper. Eftersom förlovningsringar är allvarliga investeringar, bör du göra forskning innan du gör ditt slutliga val. Börja med att hitta välrenommerade juvelerare i ditt område och online. Detta hjälper dig att undvika att besöka platser där du inte får den bästa produkten. Fråga vänner, familjemedlemmar och kollegor om förslag till var du ska handla och läsa recensioner av smyckenerna online innan du handlar.
  • Kontrollera bandet och stenarna för kvalitet. Du bör också be juveleraren om hållbarheten i inställningen, sten och band, och deras politik för att ersätta eller reparera skador och slitage på ringen.
  • Fråga smycken om returpolicy eller om de kommer att ändra storlek på ringen.
  • Bild med titeln Välj en minimalistisk förlovningsring Steg 10
    4. Var försiktig när du handlar online. Beroende på var du bor kan du inte ha tillgång till butiker som säljer minimalistiska förlovningsringar eller ringar som du gillar. Det finns många bra online-butiker där du kan köpa förlovningsringar eller bygga din egen ring. Men eftersom du inte kommer att kunna se ringen personligen, använd alltid försiktighet när du handlar online.
  • Läs recensioner från andra kunder som har köpt från säljaren. Gå bortom bara butikens hemsida. I stället, leta efter recensioner om konsumentwebbplatser som kan ange problem som butikens webbplats kanske inte adresserar.
  • Forskning butikens stenkvalitet och hållbarheten hos band.
  • Ta reda på butikens returpolicy om ringen inte passar eller du gillar det inte. Du bör också räkna ut butikens policy på stenar som kommer lösa eller andra problem med ringen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande