Hur man gör en taktisk quickdraw med en pistol

Lär dig hur man taktiskt snabbt rita effektivt. De flesta pistolkamp är mycket oväntade, och därmed snabb ritning är en färdighet som borde vara perfekt. Här är den rätta taktiska tekniken för att presentera (dra) din pistol. Det finns fem steg och var och en har ett mycket avsiktligt syfte.När du övar din presentation börjar du genom att slutföra varje steg långsamt och medvetet. När du kan göra varje steg separat och perfekt då, och bara då, försök att göra stegen tre genom fem mer vätska. När du kan göra 3 - 5 smidigt och perfekt hittar du att du kan göra det mycket snabbare.

Steg

  1. Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 1
1. Båda händerna ska utföra sina manövrer samtidigt. Dra din support hand till din kropp (rör på ditt övre bröst är ett bra ställe). Din skjuthand flyttar upp ovanför ditt pistolgrepp och tillbaka ner på det för att få ett bra skjutgrepp på pistolen (medan i höljet). Ett bra skjutgrepp består av handen är hög på greppet. Banan på din hand mellan tummen och pekfingret ska vara så hög som möjligt i pistolens tang. Ditt index (pekande) finger ska vara rakt och vilar på sidan av höljet (se foto). Lägg aldrig fingret på utlösaren innan du ritar, eftersom det här är hur försumliga utsläpp händer. Släpp ett aktivt retentionssystem som du kan ha.
  • Detta är ett av de viktigaste stegen att snabbt slutföra presentationen. Du borde träna utbrott (plötsligt) i denna position.Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 1bullet1
  • Om du får en dålig grepp pistolen nu, blir det svårt att justera när du drar vapnet, och kommer att få dina bilder att vara felaktiga.
  • Denna position är lätt att träna många gånger (och bör praktiseras mest) som det är en kort och snabb rörelse. Var noga med att betona ett perfekt avfyrningsgrepp på pistolen (alla fingrar runt greppet - och triggerfingret på indexpunkten).
  • Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 2
    2. Din handled ska vara så rak som möjligt. Det borde inte vara canted antingen vänster, höger, framåt eller bakåt. Dra pistolen rakt upp igen för att hålla din handled i det raka läget. Om mer höjd av pistolen behövs för att rensa höljet, rotera armen på axeln i en uppåt och bakåt rörelse ska rensa hålets pistol. (För passiva retentionshölster, en rak, fast jerk krävs)
  • Pistolen bör vara tydlig för eventuella hinder (på framsidan) som skapas av höljet, men beroende på höljet kan det fortfarande vara mycket nära höljet (till exempel hyllan i bilden har en öppen front så lyft över höljet är Ej nödvändigt, bara lyfta den till öppningen).Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 2Bullet1
  • Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med en pistol Steg 3
    3. Kom ihåg att hålla din handled direkt eller i linje med din underarm, rotera armen på axeln ner och framåt. Detta får pistolen påpekade på ditt mål. Om din pistol har en extern säkerhet, bör du koppla ur den samtidigt som du roterar dig.
  • Från denna position kan du skjuta ett mycket nära mål (om det behövs). Överväg inte att skjuta från den här positionen om målet är längre än fem fot (en arm och en halv bort). Av dessa skäl kallas denna position "Stäng-kontaktfirande läge" eller "avfyrning från retention".Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 3Bullet1
  • Det här är inte en position som de flesta pistolområden sannolikt skulle njuta av att du skjuter från, så du kanske bara måste torka den här positionen eller på ett mindre officiellt sortiment (se tips).
  • Nyckeln när du övar flyttar från position två till position tre är att hålla din handled rakt / i linje med underarmen och rotera på axeln.Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 3bullet3
  • Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 4
    4. Kom ihåg att hålla pistolen pekade mot hotet, flytta din pistol mot din supporthand på övre bröstet och stoppa pistolen under ditt dominerande / skytte öga. Medan du flyttar pistolen ska din supporthand förbereda sig för att ta emot pistolen. Det borde också flytta och träffa pistolen under det dominerande ögat. Stödhanden bör linda runt greppets framsida och sidan, omsluta hela greppet.
  • Du vill behålla nosnivån (parallellt med marken - för torrpraxis - eller pekade på ditt mål) på det här sättet som du tittar på ditt mål och din pistol kommer i synnerhet du kan börja ställa upp dina sevärdheter i split sekunder När pistolen rör sig.
  • Att ha en vän klocka din under din övergång från position tre till position fem är mycket praktiska. Vännen kan berätta om du är "bowling" (doppa din munstycke låg) eller båge (kasta din munstycke). Endera av dem är mindre effektiv och tillåter dig inte att tända dina sevärdheter i flugan.Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 4Bullet2
  • Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 5
    5. Slutför rörelsen, håll axlarna kvadrerade till hotet (möta hotet), förlänga båda armen rakt ut. Böjning av en av armarna rekommenderas inte. Att sätta press på pistolen och böja en arm orsakar en naturlig tendens för din kropp att vrida med att få dina skott att vara borta. Det kan övervinnas över tiden men rekommenderas inte.
  • På området är en mycket rak avfyrningsarm ett bra sätt att hålla dina synpunkter på täta som möjligt, men i en taktisk situation är det vanligtvis inte bäst att hålla sig helt förlängt eftersom du ökar din visuella storlek.Bild med titeln gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 5Bullet1
  • Öva bara att förlänga det ungefär två tredjedelar av vägen, eller till och med hälften. Det kommer att ta lite att bli van vid som pistolen är mycket närmare ditt ansikte än du är van vid, men den mindre profilen är mycket bättre för nära kvartals taktik.Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 5Bullet2
  • Strax innan pistolen är till sin slutliga position bör du snabbt fokusera direkt, och bara på din framsida. Synjustering bör komma strax efter (för mer information om synjustering, syn bild och flash observation, läs det taktiskt förbereda dig med en pistolartikel.Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 5Bullet3
  • Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 6
    6. Skapa "isometrisk tryck" En gång i skjutpositionen. Detta är ett stabiliserande tryck som hjälper oerhört att följa upp skott, främst, men hjälper också retention och andra saker. Isometriskt tryck görs genom att dra tillbaka med din supporthand medan du trycker framåt med din skjuthand.
  • Detta är en ansträngande position, men mycket fördelaktigt. Att öva det varje gång du är i intervallet hjälper din skytte, och kommer att ge dig själv procedurminne som kommer att användas i någon extrem situation. Detta tryck som skapas ska vara något tröttsamt de första gången du försöker det. Speciellt när din skjutarm inte är helt förlängd.
  • Det skjutande handgreppet kan lossas (för ökad noggrannhet) medan mer tryck är uppbyggd av stödarmen.
  • Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 7
    7. Utföra en taktisk ladda om innan du återhåller (först efter kampen verkar vara gjort) är ett utmärkt taktiskt val och vana att komma in i.
  • Inte bara är du säker på att du har stött på en lull i kampen (som ingenting är omedelbart ett hot), men om något skulle hända medan du återhåller, eller efter att du har tagit, har du en fullständig tidning (+1 i kammaren) för att retaliera mot en aftershock som kan uppstå.
  • Bild med titeln gör en taktisk QuickDraw med en pistol steg 8
    8. Återhål i den exakta motsatta ordningen ovan. Dra tillbaka till nära kontaktposition 3, placera din hand på magen.
  • Vid denna tidpunkt kan det behöva pausa. I en stridsituation kan kampen som du tycker är gjort kan springa upp igen. Ta en sista snabb utseende.
  • Sedan säkerhet på, rotera din handled och höja armbågen, tryck pistolen rakt ner i hölster och säkra. Om du inte är en brottsbekämpande officer, bör det inte finnas någon rush att återhylla ditt vapen, så de senaste två stegen kan du ta långsamt och se till att dina pistol glider i din hölster smidigt.Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 8Bullet2
  • Var noga med att behålla ett fullt avfyrningsgrepp på din pistol tills du har helt säkrat pistolen i hölsteren (igen, det här möjliggör ett snabbt svar på alla överraskningar som kan uppstå).Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 8Bullet3
  • Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistol steg 9
    9. Öva (perfekt, börja långsamt!) Ritning ca 500 till 1000 gånger (inget skämt - det handlar om hur lång tid det tar för processen att bli processuellt muskelminne) och snart hittar du att du kan dra extremt snabbt.
  • Torrpraxis (med en lossad pistol - se varningar nedan) är det bästa sättet att få motionerna som ingår i ditt muskelminne utan extra kostnad. Öva i ca 20 minuter varje dag i en vecka kommer att överraska dig hur snabbt du kan bli.
  • Bild med titeln Gör en taktisk QuickDraw med ett pistolsteg 10
    10. Försök att dra och skjuta ett mål i intervallet när du har presentationen perfektion. Kom ihåg steg tre till fem bör vara smidiga och nivå, försök att fokusera på din framsida förr tills du kan bli blink siktad innan din pistol är i sin slutliga position. Så här blir du ett snabbt skott från höljet.
  • Tips

    Ju mer du övar desto bättre kommer du att få.
  • Ett intervall är inte alltid det bästa stället att skjuta. På ett område är du begränsad till ett litet begränsat utrymme, du och ditt mål flyttar aldrig. Privat egendom med massor av areal är sannolikt en bättre plats (var noga med att kontrollera lokala och statliga lagar och få tillstånd från markägare).
  • Att hitta ett utomhus sortiment är säkrare än privat egendom.Intervall även de som är nödvändiga för att bygga området för att se till att nästan alla stridiga kulor är innehända.Även om ingenting är perfekt, kommer du att ge dig fri rörlighet när du gör din övning säkrare.Det är också mindre benägna att få reda på att någon oskyldig var skott från en hård kula på kvällsnyheterna.
  • Var noga med att gripa pistolen i en vikad tumme-position, vilket betyder tummen på skjuthanden ligger ovanpå tummen på stödhanden. Undvik te-cupping, eller håll botten av greppet med din supporthand.
  • Varningar

    All övning bör göras på skytteområdet som följer alla säkerhetsregler, eller på ett juridiskt och privat läge med en lossad pistol (eller du kan ersätta rundorna med snap-caps).
  • Varje skjutvapen bör bara skjutas på en säker och juridisk plats. Var medveten om statliga och lokala lagar om användning och transport av skjutvapen och följ dem noggrant. Lagar förändras drastiskt mellan stater och kan förändras mellan län eller till och med städer.
  • Lägg aldrig fingret på utlösaren innan du ritar, eftersom det här är hur försumliga utsläpp händer.
  • Säkerheten först! Skjutvapen är mycket farliga. Använd bara en pistol eller annan skjutvapen om du är en erfaren shooter eller har en mycket erfaren shooter direkt övervakning av dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande