Hur man dekorerar en filtstege

Om du letar efter ett centerpiece för ditt hem är filtstegar den perfekta lösningen. Dessa stora uttalande delar kan hålla ett antal saker, inklusive handdukar, knick knacks, och ja, filtar! Prova några av dessa dekorationsstilar för att göra din filtstege passar perfekt med din estetik.

Steg

Metod 1 av 7:
Store vikta filtar.
  1. Bild med titeln Butik filtar Steg 1
1. Det är den mest uppenbara dekorationen, men det kan inte vara beat! Filtstegar är perfekta för att visa upp dina coziest, varmaste filtar. Vik upp dem och låt dem drapera över stegen på stegen för ett sött sätt att lagra extra kastar och täcken.
  • Om du har några handgjorda filtar är det här ett perfekt sätt att lägga dem på displayen utan att oroa dig för att de blir smutsiga.
  • Om du har en stor filt, försök drapera den över flera spår för en vattenfallseffekt.
Metod 2 av 7:
Drape Dekorativa handdukar.
1. Hitta några handdukar med några hjärtliga fraser. Vik dem i hälften och drapa dem över dina stegiga spår för att hålla dem inom räckhåll medan de sätter dem på displayen. Bonuspoäng om din filtstege är nära köket!
  • Om du har en Mini Blanket Ladder, försök att sätta den på din bänkskiva för att uteslutande lagra handdukar.
Metod 3 av 7:
Lägg till några böcker.
1. Det är alltid en bra idé att visa upp ditt senaste läsmaterial. Ställ dina böcker upp på stegen spår med spinesna vända utåt för att ta en bok på en mysig eftermiddag. Om de matchar ditt färgschema, så är det bra! Om de inte gör det, så är det okej.
  • Om du verkligen vill hålla fast vid ett färgschema och du har inget emot en liten DIY, kan du använda akrylfärg för att omvandla om dina böcker.
Metod 4 av 7:
Häng ditt kaffe muggar.
  1. Bild med titeln Gör muggar Steg 1
1. Gör din filtstege i mer lagring. Använd skruvar för att lägga till 2 eller 3 krokar på ringen på varje stege, använd dem för att hålla din extra kaffe muggar. Ordna muggarna med färg eller håll den sporadisk med en Mish-mos av former och stilar.
  • Om du inte har ett ton kaffe mugg, använd krokarna på din stege för att lagra hantverksmaterial, som skeins av garn eller trådspolar.
Metod 5 av 7:
Håll Knick-knacks i korgar.
1. De skinniga spåren av en filtstege är inte bra för känsliga föremål. Om du har små snäckskal, pärlor eller torkade blommor som du vill visa, ta en korgkorg och balansera den på din stege. Fyll korgen med dina speciella objekt för att hålla dem på ett ställe.
  • Du kan hitta söta korgkorgar för billiga på de flesta sparsamhetsbutiker.
  • Om Brown Wicker inte är din favoritfärg, försök att lägga till en kappa vit akrylfärg för en mer neutral dekoration.
Metod 6 av 7:
Lägg till några krukväxter.
1. Ge din filtstege lite liv med ett naturligt element. Ta några små krukväxter (succulenter och kaktusar är perfekta), sedan sätta dem på rungarna på din stege. Glöm inte att vattna dem då och då!
  • Om dina krukväxter är för stora för att passa på din stege, lägg en stor, buskig krukväxt bakom stegen. Se till att bladen tittar ut bakom spåren för ett naturligt element som inte gör en balansräkning.
Metod 7 av 7:
Häng ett välkommet tecken.
  1. Bild med titeln Gör ett anpassat tecken Steg 23
1. Välkommen gästerna i ditt hem med din filtstege. Hitta ett välkommen tecken som du älskar och fäster en bit av garn bak med naglar. Häng det från toppen av din stege för ett sött, rustikt sätt att säga hej när människor kommer in.
  • Detta är perfekt för filtstegar i ditt hem.

Tips

Var inte rädd för att göra lite diod tills din filtstege ser perfekt ut!
Dela på det sociala nätverket:
Liknande