Hur man väljer ett kombinerat engagemang och vigselring

När du plockar ett engagemang och bröllopsring, kommer det ner till vad du och din framtida make vill ha. Du måste bestämma om en metall och bestäm sedan hur mycket du vill ha ditt bröllop och förlovningssats att matcha. Budget kommer givetvis att vara en faktor i hur du väljer. Du måste också bestämma vad du vill göra med inställningar och stenar.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja metallen
  1. Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 1
1. Prova gult guld för känslig hud. Medan Rose Gold är känd för sin hållbarhet, har vissa människor allergiska reaktioner på koppar i metallen. Därför, om bruden har känslig hud, är det bäst att blyga bort från rosa guld och gå till gult guld.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 2
    2. Välj rosa guld för hållbarhet. Av de traditionella bröllops- och förlovningsringsmetallerna är Rose Gold den mest hållbara. Det är hållbart på grund av tillägget av koppar till guldet. Koppar är en tuff metall, vilket gör rosa guld mer hållbart övergripande.
  • En annan hållbar metall är platina, vilket är mycket svårare och starkare än något guld. Men eftersom det är så sällsynt, är det dyrare än andra metaller.
  • Rose Gold är också ett bra val för ett vintage utseende.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 3
    3. Välj Silver för överkomlighet. Silver är en av de mer prisvärda metaller när det gäller bröllopsuppsättningar. Det är dock inte lika vanligt som guld eller platina. Liksom guld är det ganska mjukt, så det blandas med andra metaller för hållbarhet.
  • Vitt guld, medan dyrare än silver, ger dig utseendet på platina till ett mer överkomligt pris.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 4
    4. Mixa och matcha. Medan många kombinationsförlovningar och vigselringar är i samma metall, behöver de inte vara. Faktum är att det är trendigt med lagringsutvecklingen trendigt med lagringsutvecklingen.
  • Metod 2 av 3:
    Plockar designen
    1. Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 5
    1. Bestämma hur det kommer att bäras. Vissa brudar föredrar att bära bara bröllopsbandet efter att de är gifta, medan andra bär både förlovningsbandet och bröllopsbandet. Om bruden vill bära dem ihop, överväg att få band som låser in i varandra. De blir enklare att bära, och de kommer att samordna bra.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 6
    2. Balansera uppsättningen. Att ha en stor prickig förlovningsring och ett stort prickigt bröllopsband kan vara lite för mycket tillsammans. Överväga att visa sig av den ena eller den andra, och låta den andra ringen vara lite enklare.
  • Till exempel kan du ha en förlovningsring med en serie diamanter och sedan ha ett vanligt bröllopsband.
  • Dessutom, inte att få stenar på båda band kommer att spara pengar.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 7
    3. Anpassa uppsättningen. Medan vissa uppsättningar är färdiga, har du också möjlighet att anpassa vissa uppsättningar. Du kan till exempel få välja vilken sten som går i förlovningsringen, vilket är ett sätt att lägga till en personlig touch till processen.
  • Till exempel kanske du vill ha en viss cut av diamant, eller du kan bestämma att du inte vill ha diamanter alls.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 8
    4. Välj mindre band för att låta diamanterna skina. Ett litet band, särskilt på förlovningsringen, kommer att göra diamanten eller den andra stenen ser större ut. På samma sätt kommer ett litet bröllopsband att bidra till att hålla uppmärksamheten på den stora stenen av förlovningsringen.
  • Dessutom betyder med mindre band mindre metall, vilket gör dem billigare.
  • Metod 3 av 3:
    Besluta om stenar och inställningar
    1. Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 9
    1. Välj en ensam miljö för att göra den glans. Om du vill ha en enkel design, välj en uppsättning som bara har en sten, diamanten på förlovningsringen. Gör det tillåta den stenen att skina. En prongs inställning (små metallstycken som håller stenen på plats) är ett bra alternativ för den här typen av installation, eftersom de släpper ut genom stenen.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 10
    2. Välj en Bezel-inställning för slitage. Om bruden planerar att bära uppsättningen regelbundet (i motsats till bara bröllopsbandet), kan en inställning vara bäst. Det skyddar stenen bättre än många andra inställningar, gör den idealisk för det dagliga slitage.
  • I en pelning sitter stenen i metallen, och den hålls på plats av en metallfälg runt toppen.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 11
    3. Tänk på en bana eller kanalinställning för extra gnista. Om bruden handlar om gnistan, är dessa inställningar idealiska. De tillåter små diamanter eller andra stenar att sättas runt ringen, vilket skapar en mycket gnistrande effekt.
  • I en kanalinställning flyter stenarna i ett litet spår, som hålls på plats av toppfälgen. I bana inställningen är stenarna i små hål med spetsar, och stenarna är inställda intill varandra.
  • Men för att göra det lättare att ändra storlek senare, överväga bara att gå halvvägs runt ringen.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 12
    4. Prova en spänningsringsinställning för säkerhet. Om du är orolig för att förlora stenen är en av de säkraste inställningarna faktiskt spänningsinställningen. När ringen kommer runt fram, splittrar den runt diamanten. Varje sida av ringen håller en kant av diamanten, och spänningen på ringen håller på plats. Dessutom tillåter denna inställning att det mesta av diamanten ses.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 13
    5. Gå enkelt för aktiv livsstil. Du kanske vill välja ett enkelt bröllopsband för vardagslitage, särskilt om ditt arbete kräver det. Till exempel, om du behöver bära latexhandskar, eftersom du är sjuksköterska, doktor eller veterinär, kanske du bara vill ha ett enkelt band. På samma sätt, om du har dina händer i mat hela tiden (som en bakare), kanske du också vill ha något enkelt att bära varje dag. Stones kan fånga på handskar, och om du har dina händer i mat kan det bli inbäddat i inställningen.
  • Bild med titeln Välj ett kombinerat engagemang och vigselring Steg 14
    6. Välj en sten som passar din stil. Naturligtvis är diamanter det självklara valet för bröllop och förlovningsringar. Men du behöver inte hålla fast vid diamanter om det inte är din stil. Du kan prova någon sten du vill, eller ens bara välja en färgstark diamant i stället för standarden. Allt kommer ner till vad du älskar.
  • Du kan också mixa stenar. Du kan ha en diamant i mitten av förlovningsringen, flankerad av två andra stenar av ditt val, till exempel safirer.
  • Du kan också hitta att andra stenar är billigare än diamanter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande