Hur man skapar en minimalistisk bord

För att skapa en minimalistisk tableScape, är allt du behöver göra med några grundläggande regler.Hålla fast vid en begränsad pall av vita, svarta och träelement och undvik ljusa färger.Använd konsistens vid val av tallrikar, koppar och bestick till ditt bord.Inkludera ett enkelt centrumpott som kommer att lägga till en bit av organisk färg till middagsbordet.Var kreativ - det finns många sätt att anpassa den minimalistiska bordet.

Steg

Metod 1 av 3:
Vidhäftande till grundläggande principer
  1. Bild med titeln Skapa en minimalistisk Tablescape steg 1
1. Undvik ljusa färger.Den idealiska paletten för en minimalistisk Tablescape innehåller bara två färger: svart och vitt.Dessa är visuellt förankrade av ett tredje element, trä.Trä ger konsistens och skillnad där vita och svarta föremål ger enhetlighet.Välj objektplattor, mittpunktsobjekt, stolar och löpare - det är antingen svart, vitt eller trä.
  • Grön - Den vanliga färgen på växter som omfattar minimalistiska mittpieces - är ett annat vanligt element i minimalistiska tablescapes.
  • I stället för att använda en ljus röd duk, använd inte alls alls.Eller, om du verkligen vill inkludera en duk, använd en wispy white one.
  • Bilden med titeln Skapa en minimalistisk tableScape steg 2
    2. Välj monokromatiska element.Monokromatisk - "One-Color" - Elements är fria från upptagna mönster och mönster som är oförenliga med minimalistiska designprinciper.Istället för plattor med en amerikansk flagga på dem, välja till exempel helt vit keramik.Detta kommer att ge dina plattor ett rent utseende och låta diners fokusera på maten.
  • Istället för servetter med en fantasifull illustration på dem, få vanliga vita eller grå servetter. (Men undvik svarta servetter - de är lite grimta.)
  • Bild med titeln Skapa en minimalistisk Tablescape steg 3
    3. Syfte för konsistens.Minimalistiska tablescapes är fria från den röra som följer med slumpmässiga samlingar av tallrikar och skålar, otillbörlig porslin och glas olika färger och storlekar.När du ställer in ett minimalistiskt bord, låtsas du på en trevlig restaurang.Alla som äter på ett minimalistiskt bord borde ha samma bestick, samma tallrikar och samma stolar och koppar.
  • Bild med titeln Skapa en minimalistisk Tablescape steg 4
    4. Undvik någonting disponibel.Plastvaror, pappersplattor och plastkoppar har ingen plats i en minimalistisk bord.Istället, våren för en mer permanent matsats som motsvarar minimalistiska principer.Med en mer hållbar matsal kommer du att kunna skapa minimalistiska tablescapes långt in i framtiden.
  • Metod 2 av 3:
    Duka bordet
    1. Bild med titeln Skapa en minimalistisk Tablescape steg 5
    1. Låt väggarna bestämma storleken på färgerna på bordet.En väl utformad TableScape bör vara i dialog med allt runt det.När du skapar en minimalistisk tableScape, bör du försöka arbeta med, snarare än mot, den primära färgen på miljön.
    • Till exempel, om du har vita väggar - som är idealiska för minimalistisk design - kan du komplettera dem med en uppsättning Navy servetter eller en marinbordslöpare.
    • Om du har färgglada väggar kan du ha en hårdare tid att hitta ett bra sätt att uppnå en minimalistisk bord.Fokusera på att inkorporera trä och vitfärgade element i din Tablescape.
  • Bild med titeln Skapa en minimalistisk Tablescape steg 6
    2. Välj rätt tabell.Rustik-ser bord av ommålat trä tenderar att gynnas i minimalistiska tablescapes.Idealiskt kommer träet att vara medium eller ljus i nyans, men mörkare skogar kan också fungera i rätt miljö (till exempel i ett utrymme där väggarna är vita).
  • Bild med titeln Skapa en minimalistisk Tablescape Steg 7
    3. Inkludera ett litet mittpunkt.Till skillnad från en mer traditionell tableScape som kan innehålla en stor vas av blommor eller en cornucopia, bör en minimalistisk tableScape bara ha ett enda, rent centerpiece.Om du har ett mycket lång matbord - för ett bröllop, kanske - det skulle vara okej att införliva ett annat upprepat element som kompletterar anläggningen.Du kan byta växt med, till exempel en serie vita ljus i klart glas.
  • För ett enkelt, vackert centrumpott, försök använda blommor eller en växt. Till exempel kan du placera en vacker skål full eller orkidéer i mitten av bordet, eller du kan använda en full, frodig grön växt. Men om du använder en artificiell anläggning, se till att det ser väldigt realistiskt ut.
  • Andra exempel inkluderar ett enda vitstearinljus i en vanlig koppar ljusstakehållare, en saftig i en squat, svart kruka och en enda vit ros eller tulpan i en liten svart eller klar vas.
  • Gör din centerpiece säsong, om möjligt.Till exempel, på hösten kunde du välja några små pumpor eller squashes.
  • Bild med titeln Skapa en minimalistisk Tablescape steg 8
    4. Använd inte en duk.En bordsduk härrör från själva bordets färg och konsistens.Om du väljer att använda någonting, använd en lång löpare - tunn tygremsa som går från ena änden av bordet till den andra och draper ner något över ändarna av bordet något.
  • Om du absolut måste ha en duk, välj en vit eller ljusfärgad duk.Om du kan dra av en mörkare duk - en marin, till exempel - prova det.Du kan alltid ta bort det om du bestämmer dig senare fungerar det inte.
  • Metod 3 av 3:
    Säkerställa en stor middagsupplevelse
    1. Bild med titeln Skapa en minimalistisk Tablescape steg 9
    1. Använd identiska stolar.Om du har en hodgepodge av stolar, kommer den visuella enkelheten att störas.Försök att få stolar som är samma färg som bordet.Om du har stolar som är två färger, matcha en färg till bordet och den andra till tapeten och / eller bordslöparen.
    • Till exempel, om matsalen väggar är blåa och bordet är vit, välj blå stolar, vita stolar eller blå och vita stolar.
    • Den idealiska stolen är gjord av trä och visar sin naturliga korn.Målad vit eller svart trä är en nära sekund.
    • Stolar kan också vara plysch och vadderas i en mer modern stil, så länge de är vita eller svarta.
    • Om du har ett tillräckligt långt bord kan du välja att avstå från stolar och istället presentera långa träbänkar för dina diners.
  • Bild med titeln Skapa en minimalistisk Tablescape steg 10
    2. Använd CLEAR CUPS.Färgade koppar slänger bort den minimalistiska stilen på bordet.De kan vara shortor lång i form, och det är okej om de har några dimples eller enkla mönster över deras yta.Undvik klara koppar som liknar en mugg med ett stort handtag.
  • Koppar ska vara helt klart glas och gratis logotyper eller mönster av något slag.
  • Bild med titeln Skapa en minimalistisk Tablescape Steg 11
    3. Använd vanlig silverware.Unadorned Silverware är det enda alternativet för en minimalistisk bord.Undvik mässing eller guldfärgad porslin.Leta efter en porslinssats av vanligt silver, fri från filigreer och andra dekorativa element.
  • Ett tillåtet undantag till utsmyckning är trä (även realistiska faux-trä) handtag för bordsredskap.
  • Bilden med titeln Skapa en minimalistisk tableScape steg 12
    4. Välj lämpliga rätter.Vita rätter är det enda verkliga alternativet för en minimalistisk bord.Vit keramik är ren, modern och minimalistisk till max.Vita rätter skiftar uppmärksamhet på maten, som borde vara fokus för middagsupplevelsen.
  • Plattorna och skålarna ska alla ha samma färg och från samma uppsättning.
  • Välj plattor som är smidiga och bågar försiktigt mot läppen, utan kontrast i textur mellan kanten och mitten av plattan.
  • Skålar, på samma sätt, bör vara fri från dekoration och variation.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande