Hur man blir bra vid snabb scoping och ingen scoping på call of duty black ops

Vill du lära dig hur snabbt det är så snabbt som proffsen? Är du sjuk att få enskjuten och vill börja ta ut lite återbetalning? Följ den här guiden och du kommer att bli en snabb scoping mästare innan du vet det!

Steg

  1. Bild med titeln Få bra på snabb scoping och ingen scoping på call of duty black ops steg 1
1. Öva din timing. Snabb scoping är helt baserad på timing och muskelminne. Öva att höja ditt räckvidd och lära dig hur lång tid det tar för räckvidden att bli "aktiva". Höja och sänka ditt räckvidd om och om igen för att få timing ner.
  • Bild med titeln Få bra på snabb scoping och ingen scoping på call of duty black ops steg 2
    2. Skapa din snabba belastning. För att framgångsrikt snabbt utrymme behöver några specifika bilagor och förmåner innan du börjar spela. Prova det här exempelbelastningen och tweak det baserat på din PlayStyle och preferenser:
  • Vapen: L96A1 - Det här är den främsta snabbskytten Sniper-geväret.
  • Bilaga: Variabel omfattning eller utökade mags. Många hävdar att det rörliga räckvidden är mer exakt när snabb scoping, så ge det ett försök att se hur det känns för dig. Om du kan snabbt omfatta väl med standardomfånget, använd utökade mags för att öka antalet bilder du har förrän du behöver ladda om.
  • Perk 1: Ghost. Håller dig dold från fiendens UAVs
  • Perk 2: Härdat eller stadigt mål. Härdad gör det möjligt för dina kulor att tränga in i starkare material, vilket möjliggör fler väggskott. Stadigt sikta ökar din noggrannhet medan du inte siktar, vilket gör det användbart för no-scopes men det påverkar inte snabb scoping.
  • Perk 3: Marathon. Denna Perk låter dig sprint under längre perioder, vilket är mycket fördelaktigt, eftersom man ständigt kommer att hålla dig levande längre.
  • Bild med titeln Få bra på snabb scoping och ingen scoping på call of duty black ops steg 3
    3. Spela mot bots. Använd alternativet Combat Training för att spela mot datorstyrda motståndare. Ställ dem till enkla svårigheter så att de inte dödar dig omedelbart. Detta ger dig mycket rörliga mål att träna dina snabba scoping färdigheter på.
  • Bild med titeln Få bra på snabb scoping och ingen scoping på call of duty black ops steg 4
    4. Flytta inte när du fotograferar. Även om du bör ständigt flytta mellan skott, var noga med att stoppa för en delad sekund medan du tar skottet. Detta kommer att hålla din noggrannhet att straffas på grund av rörelse. Så snart du tar skottet, börja flytta igen.
  • Bild med titeln Få bra på snabb scoping och ingen scoping på call of duty black ops steg 5
    5. Öva igen och igen. Snabb scoping är en färdighet som är all känsla och muskelminne. Du kommer inte att få det direkt, men bli inte avskräckt. Håll på det, och du kommer att få hatpost på nolltid.
  • Bild med titeln Få bra på snabb scoping och ingen scoping på call of duty black ops steg 6
    6. Förstå no-scoping. No-scoping innebär att ta ett skott utan att höja räckvidden, eller skjuta snipergeväret från höften. Skottet kommer nästan aldrig att skjuta rakt på din crosshairs, och kommer istället skjuta slumpmässigt i en kon. Stadigt mål kommer att sänka den här konen, men det är fortfarande randomiserat. No-scoping är nästan alltid helt lycka till.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande