Hur aktiverar du texturer i välkommen till bloxburg på roblox

Välkommen till Bloxburg är en av Roblox mest populära spel. Även om det fortfarande är i beta-teststadiet, har det lockat hundratusentals spelare runt om i världen och har vunnit flera bloxiutmärkelser. Spelet tenderar att locka till sig spirande arkitekter och inredningsdesigners på grund av det magnifika, användarvänliga byggsystemet. Detta system gör det extremt lätt att bygga, färg och lägga till texturer till hus. Tyvärr måste du aktivera texturer manuellt. Inte fret, men som det är oerhört lätt att göra det. Thiswill lär dig hur man gör just det.

Steg

  1. Bild med titeln Aktivera texturer i Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 1
1. Bestäm om du ska aktivera texturer. Medan texturer kan tyckas fantastiskt, finns det några allvarliga nackdelar med att ha dem. Det kostar in-game pengar att konsistens dina föremål, vilket gör dina byggnader kostar tusentals dollar mer. Det kan sakta ner spelet, eftersom föremål måste ladda längre. Det kan också göra spelet instabilt på nedre end-enheter, så att spelet kan krascha lätt.
  • Tänk på dessa frågor: Äger jag en flaggskeppsmodellenhet? Har jag tillräckligt med i spel pengar att ha råd att konsistens mina byggnader? Är jag okej med att vänta längre för spelet att ladda ordentligt?
  • Bild med titeln Aktivera texturer i Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 2
    2. Logga in på ROBLOX-kontot du vill aktivera texturer på. Om du aktiverar texturer på ett annat konto, kommer dina inställningar inte att överföras till dina andra konton. Du kan verifiera att du är på rätt konto genom att kontrollera användarnamnet för kontot du är inloggad till.
  • Bild med titeln Aktivera texturer i Välkommen till Bloxburg på Roblox Steg 3
    3. Hitta "Välkommen till Bloxburg". För att göra detta kan du gå till "Spel" sida på din enhet och sök "Välkommen till Bloxburg". Du kan också gå till "Spelare" sida, sök "Coeceptus, se deras skapelser och klicka på / tryck på "Välkommen till Bloxburg".
  • Sökande "Bloxburg" eller "Wtb" kommer inte att få dig att välkomna till Bloxburg.
  • Bild med titeln wtbplay.jpg
    Bild med titeln wtbplay.jpg
    4. Gå med i spelet. Klicka på PLAY-knappen och vänta på ditt spel att ladda. Detta bör bara ta några sekunder högst. Avvisa "Beta-testning" dyka upp.
  • Om du av någon anledning får en "Fel" eller "Sparkad" meddelande, återanvända.
  • Bild med titeln wtboptions.jpg
    5. Klicka på "alternativ" knapp. Detta är längst ner på din skärm, under "Lagra" knapp. Den här knappen ska vara ljusblå och rektangulär.
  • Klicka inte på "Spela" knappen, även om det här kan vara din första instinkt.
  • Bild med titeln wtbadvancedSettings.jpg
    6. Rulla hela vägen ner till "Grafik" sektion. Detta borde vara längst ner på sidan, ovanför "Radera speldata" knapp. Låt bli Klicka på "Radera speldata" knappen, som du kommer att förlora alla dina framsteg.
  • Bild med titeln wtbobjectqualityhigh.jpg
    7. Förändra "Objektkvalitet" från låg till hög. Det här är vad som gör det möjligt för texturer. Om du vill kan du också ändra ditt hus Render Avstånd, Träd Render Avstånd, Annat Render Avstånd, Ikon Kvalitet, Vädret Kvalitet eller NPC Detaljer. Ignorera några popup-fönster.
  • Bild med titeln wtbcaptureTextures.jpg
    8. Lämna och återuppta spelet. Detta lägger till texturer på kartan och i byggläge. Du kan också stänga och öppna ROBLOX. Grattis, du kan nu se texturer och använda dem i byggläge.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande