Hur man utvecklar en roblox exploit

Göra en Roblox utnyttja är svårt. Till skillnad från normal mjukvaruutveckling, utveckla en Roblox Utnyttjande kräver att utvecklaren studerar Robloxs internals och hur motorn fungerar. Det kräver också att utvecklaren har god kunskap om datavetenskap och hur Windows-operativsystemet fungerar internt. Medan det är svårt, utvecklar en Roblox Exploit är helt genomförbart, förutsatt att du har tålamod att göra det.

Steg

Del 1 av 3:
Hämta dina utvecklingsverktyg
  1. Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 1
1. Hämta Visual Studio 2019 Community. Visual Studio är Microsofts svit av utvecklingsverktyg som används för att skapa programvara (program / program) för Windows-operativsystemet. Lyckligtvis ger Microsoft en helt gratis version av Visual Studio som heter "gemenskap" För dem som samarbetar i öppna källprojekt eller gör programvara som en hobby.
  • Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 2
    2. Köp ett omvändteknikverktyg. Processen för omvänd teknik dissekerar ett programs internals för att studera sitt beteende eller dess kod. I Roblox utnyttja, det är nödvändigt eftersom du behöver veta hur Roblox arbetar på insidan för att göra hacks för sin klient. Det finns många omvända tekniska verktyg här ute, men de mest framträdande är Ida Pro och Binary Ninja.
  • Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 3
    3. Hämta ett gratis omvändteknikverktyg. Om du är ovillig att köpa ett omvändteknikverktyg finns det alltid gratis omvända tekniska verktyg här, till exempel Radare2 eller Ghidra. Det är dock viktigt att notera att deras kompatibilitet med operativsystemet inte är garanterat.
  • Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 4
    4. Få en debugger. En debugger används för att lokalisera och fixa buggar i programvara, och i vissa fall används det också för att ändra ett programs beteende. Medan det inte är helt nödvändigt, kan du använda en debugger hjälpa dig att diagnostisera problem i antingen Robloxs kod eller dina egna exploater. Om du köpte (eller planerar att köpa) Ida Pro, behöver du inte få en debugger som den redan kommer med en (Ida debugger). Annars kan du få en gratis debugger från Internet, som Ollydbg.
  • Alternativt, om du har fuskmotor (ett populärt fuskverktyg för videospel), kan du också använda sina felsökningsfunktioner, om än de är kända för deras instabilitet.
  • Del 2 av 3:
    Lärande grundläggande datorprogrammering och roblox omvänd teknik
    1. Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 5
    1. Lär dig ett programmeringsspråk som sammanställer inbyggd kod och är (helst) Nativelig kompatibel med Windows-operativsystemet. Höga språk som LUA, Python eller GA saknar de funktioner och kompatibilitet som behövs för att utvecklas Roblox utnyttjar, medan lågnivå språk som C / C ++ och ADA kan manipulera strukturer som är nödvändiga för att göra ett fungerande hack. Dessutom med tanke på att Roblox Klienten är programmerad i C ++, det skulle vara vettigt för dig att göra dina hackar på det här språket (men det är inte nödvändigt).
  • Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 6
    2. Läs upp guider om programvara omvänd teknik. Många gratis e-böcker / PDF-filer om omvänd teknik finns genom en enkel Google-sökning. Några av dem kan kräva djup förståelse för hur en dator fungerar, men om du begränsar din sökning till de ämnen som du specifikt behöver veta (t.ex. omvänd C / C ++ - programvara), så kan du hitta några relativt lätta guider som hjälper Du förstår processen med omvänd teknik.
  • Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 7
    3. Gå med i ett samhälle som är inriktat på att utnyttja Roblox. Robloxs största utnyttjande av samhället här, v3rmillion, innehåller gott om guider relaterade till att utveckla och använda Roblox Exploits. Medan majoriteten av användarna på v3rmillion inte gillar människor som är nya på den exploaterande scenen, kan vissa vara mycket välkomna och hjälper dig att utveckla ett utnyttjande.
  • Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 8
    4. Läs Roblox källkod. I januari 2017, en kopia av Roblox Källkoden läckte till allmänheten. Om du skulle få en kopia av den här källkoden, kunde du enkelt studera hur Roblox Motorn fungerar utan att behöva vända det genom ett omvändtekniskt verktyg.
  • Akta dig för att erhållande av den ovannämnda källkoden kan orsaka problem, antingen juridiskt eller tekniskt (som användare var kända för att infektera källkoden med skadlig kod). Men om du bor runt kända säkra samhällen, är chanserna att hitta en ren läcka av källkoden högre än någon annanstans på Internet.
  • Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 9
    5. Be om hjälp från kompetenta omvända ingenjörer och programutvecklare. Det finns en samling veteranprogrammerare ute här alltid villig att låna en hand i mjukvaruutveckling, särskilt utnyttjande av byggnaden. Alternativt kan du titta på självundervisning videor på omvänd teknik, till exempel sviten av videoklipp som erbjuds av Guidedhacking
  • Del 3 av 3:
    Frigör ditt utnyttjande
    1. Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 10
    1. Hitta ett medium för att släppa ut ditt utnyttjande. Medan vissa användare vill hålla sina hack (er) till sig själva, vill vissa släppa dem till allmänheten för det större bra av Roblox Exploiting Community. Du kan enkelt hitta en webbplats för att publicera ditt utnyttjande. Faktum är att alla videospel-fuskwebbplatser är en bra hemsida för att skicka din exploatera på.
  • Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 11
    2. Ställ in ett samhälle för ditt utnyttjande. Några exploater som växte stora bildade en stor, organiserad gemenskap som vanligtvis roterar runt en gruppchatt. Kommunikationsprogramvara som Discord är perfekt för dina exploiterade användare, eftersom de är fria och vanligtvis bugfria, men kom ihåg att exploatera samhällen är vanligtvis inte välkomna på Discord och du kan hitta dig själv eller dina kamrater. Observera att du inte behöver skapa ett centraliserat samhälle för ditt exploatering: De flesta fria utnyttjandena här inte växer stort (det här är nästan alltid fallet), så deras skapare brukar inte spendera sin dyrbara tid att skapa ett diskord server för sina exploater.
  • Bild med titeln Utveckla ett Roblox Exploit Steg 12
    3. Ta med det ett steg längre och överväga att sälja ditt utnyttjande. Att sälja eller släppa ditt utnyttjande gratis är helt upp till dig, men om du råkar vara låg på fonder, så kan du sälja ditt utnyttjande hjälpa dig att få lite pengar. Men förvänta sig att sälja exploater att vara besläktad med att öppna en limonadstativ: Vinsten kommer att vara blygsam beroende på din reklamstrategi. Ett bra pris att sälja ett utnyttjande i enlighet med dagens standarder ligger inom intervallet $ 15 till $ 20.
  • Observera att försäljningen av ett dyrt exploat kommer alltid att minska försäljningen, så se till att ditt exploitpris är justerat beroende på dina hacks kapacitet.
  • Tips

    Titta på videor på att utveckla hack för andra spel, som Counter-Strike: Global Offensiv. Medan Roblox Hacking är väldigt annorlunda än de flesta spelen här, videor om omvända spel som har mindre säkerhet kan hjälpa dig att förbättra dina utvecklingsförmåga.
  • Stanna i ständig kontakt med det exploaterande samhället. RobloxS Hacking och Exploiting Community är mycket volatil och växer varje dag, så saker är bundna att förändras när du minst förväntar dig det. Att gå på dina favorit exploatera forum varje dag är ett bra sätt att hålla reda på händelserna i exploiteringsplatsen.
  • Gör inte ett utnyttjande som riktar sig till en specifik enhet eller grupp. Utnyttjande bör alltid vara roligt, inte för skada. Om du tänker skada andra, var då förberedd för andra att svara i enlighet därmed.
  • Hjälpa andra aspirerande utvecklare ut. Roblox Exploit Development Scene hade en aura av icke-samarbete och generell ovänlighet sedan år på grund av en kultur av exklusivitet och monopol. Genom att hjälpa andra människor att göra sina egna utnyttjanden, kommer du att bidra till att stoppa spridningen av denna kultur.
  • Varningar

    Titta på scammers. Om du säljer ett exploatering, se till att din försäljningsprocess är mycket säker och använder en otracabel service för betalningar, som Bitcoin eller Stripe. Det finns maligna människor här som helt enkelt vill blyka dig av dina pengar eller få ditt exploatering gratis (eller få tillgång till ditt bankkonto (er) och privat information i de sämre scenarierna!), så att använda en säker och anonym betalningsprocessor som Bitcoin rekommenderas starkt.
  • Plagiera inte. Utnyttja plagiat är en pågående fråga i Roblox utnyttja scenen och tyvärr är det tungt odetekterbart. Vissa exploater som "Sirhurt", "Protosmask", "Vakt" och "Proxo" är kända för att helt enkelt vara en kombination av offentliga utnyttjanden som satsas sedan på marknaden utan att kreditera sina ursprungliga skapare. Plagiering kommer i slutändan att hamna i förstörelsen av ditt eget rykte.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande